View Full Version : ایجادیک بخش برای سوالات عمومی
حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 13:38 عصر
سلام خدمت مدیران زحمت کش سایت.ممنون از زحماتتون.در سایت فقط یک کمبود( البته بنظر من) احساس میشه اونم نبود قسمت سوالات متفرقه هست.الان خود من در مورد فرمت یک فایل سوال داشتم ولی چون بخشی رو براش سراغ نداشتم در قسمت دلفی مطرح کردم.اینکار به مرور زمان باعث بهم ریختگی دسته بندی سایت خواهد شد.ممنون میشم در صورت امکان این بخش رو ایجاد کنید. البته قبلا همچین بخشی وجود داشت و یک بخش جوک هم برای برنامه نویسان بود که خیلی عالی بود.اگر اون دو بخش برگرده که بی نظیر میشه.بازم از زحماتتون تشکر میکنم.
Inprise
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 15:02 عصر
بخش عمومي قبلا وجود داشت و تجربه نشون داد كه به مرور تبديل ميشه به محلي براي انواع سوالات بي ربط و بي مورد و بحثهاي غير ضروري و ... . حذف شدن اينجور بخشهاي براي ايجاد نظم و افزايش يكپارچگي سايت بود و ماداميكه يك عنوان ضرورت نداشته باشه براش بخشي ايجاد نميشه . ميتوني سوالت در مورد فرمت يك فايل رو در بخش الگوريتم يا همون بخشي كه ازش براي برنامه نويسي استفاده ميكني بپرسي . مثلا اگر روزي متقاعد شديم كه راه انداختن يك بخش خاص ضرورت داره مديرش تاپيك مربوط رو به اونجا منتقل ميكنه .
اينترنت و اس ام اس و هرجاي ديگري پر از جك است . كسي كمبود دسترسي به جك نداره . بنابراين بي معناست كه بانك اطلاعاتي سايت كه از جيب فرد يا افرادي براش هزينه ميشه رو اينطوري پر كنيم .
موفق باشي
حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 15:42 عصر
ممنون.درهرصورت از زحماتتون ممنونم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.