ورود

View Full Version : گفتگو: یک پیشنهاد

vb-sosol
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 15:58 عصر
سلام به تمام کاربران این سایت باحال
در ابتدا عرض کنم که قصدم فضولی و دخالت نیست و صرفا یک پیشنهاد و دلسوزی برای سایت است لذا از همه عزیزانی که این پست را می خوانند بگویم که قصدم نه دعوا و نه خراب کردن این سایت است
ابتدا سوالی را طرح و سپس پاسخش را هم خودم می دهم
ملاک اینکه کاربر ستاره دریافت میکنه و میتونه از امکانات سایت (دادن پیام خصوصی و ...) استفاده کند چیست ؟ ملاک تعداد پستهای داده شده از طرف آن کاربر می باشد
خوب من تعدادی از کاربران را مشاهده کرده ام که تعدادی زیاد پست زده اند و کاربر دائمی یا مدیر بخش و ... شده اند اما تعداد تشکرهای که در پستها از آنها شده است بسیار پایین می باشد. خوب تشکر از پست یعنی چه ؟ یعنی اینکه آن پست مفید بوده است که کاربران دیگر از این کاربر تشکر کرده اند . خو ب حالا پیشنهاد من اینکه ملاک اینکه کاربر ستاره بگیره همین پستهای مفید اون باشه نه تمام پستهای اون کاربر .
این کار باعث دو چیز می شود : 1- کاربران سعی می کنند پستهای مفیدی بزنند تا ستاره بگیرند و از امکانات استفاده کنند . که این خودش باعث می شود که سطح علمی این سایت بالا تر بره (نه اینکه بگویم الان پایین است نه از الان بهتر بشه)
2- جلوگیری از شلوغی بیش از اندازه تاپیک ها
(بهتر است به عکس زیر هم توجه کنید که این یک نمونه کوچکی است که مثال زدم)
در پایان از همه و بخصوص مدیریت و تمام بچه های که برای این مجموعه زحمت می کشند تشکر و قدردانی می کنم

(http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=19013&stc=1&d=1213185520)

vcldeveloper
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 16:28 عصر
با تشکر از پیشنهاد شما...

ما هم قبول داریم که تعداد پست های یک کاربر اصلا بیانگر فعالیت مفید کاربر نیست. به همین دلیل امکان "تشکر" از کاربران را به سایت اضافه کردیم. اما نکته ایی که باید بهش دقت کنید این هست که ستاره های یک فرد هیچ امتیازی برای فرد به ارمغان نمیاره! هیچ مدیری بخاطر تعداد ستاره انتخاب نمیشه، کسی هم بخاطر تعداد ستاره مدال همکاری با سایت یا فعالیت علمی دریافت نمیکنه. ستاره داشتن ملاکی برای ارسال پست خصوصی هم نیست، بلکه چون بعضی از کاربران از امکان پست خصوصی سایت برای ارسال SPAM و تبلیغات به سایر کاربران استفاده می کردند، تصمیم گرفته شد که محدودیتی برای کاربران تازه وارد اعمال شود تا هر کی با ساخت چند ID در فاصله زمانی کوتاه، به ارسال SPAM اقدام نکنه. محدودیت فعلی 50 پست هست؛ یعنی کاربری که 50 پست یا بیشتر ارسال کرده باشه، میتونه در سایت به دیگران پیام خصوصی ارسال کنه، چون تقریبا امکان اینکه فرد تازه واردی بتونه قبل از اینکه از سایت اخراج بشه، 50 پست متوالی ارسال کنه و سپس به ارسال SPAM مشغول بشه، نزدیک به صفر هست. البته کاربرانی که کمتر از 50 پست ارسال کردند، همچنان میتوانند برای مدیران سایت پیام خصوصی ارسال کنند و محدودیت مربوطه فقط در رابطه با ارسال پیام خصوصی برای کاربران عادی سایت است.

موفق باشد

mohammad272005
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 22:01 عصر
پس بجز مواردي كه فرموديد، تعداد پست، تشكر و ستاره به چه كاري مياد؟ باور نمي كنم سايتي با اين عظمت و با وجود مديراني با اين قدر فهم و تفكر بالا كاري رو بيهوده انجام بده.

vcldeveloper
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 02:14 صبح
پس بجز مواردي كه فرموديد، تعداد پست، تشكر و ستاره به چه كاري مياد؟
همین ها هم کارکرد غیر مفیدی نیست:
تعداد پست: سابقه کاربر در سایت و میزان فعالیت وی.