PDA

View Full Version : فرم هایی که در foxpro 8 درست میکنم در صفحات html کار نمیکنند

farzin_m
شنبه 31 مرداد 1383, 19:44 عصر
با عرض سلام خدمت همه برنامه نویسها. من یک مشکل دارم. من هرچه فرم در فاکس پرو درست می کنم در صفحات html کار نمیکنند. لطفا من را راهنمایی کنید.
با تشکر

rezaTavak
شنبه 31 مرداد 1383, 19:48 عصر
سلام

خیلی خوش آمدید.
منظورتون را واضحتر بفرمائید.

farzin_m
شنبه 31 مرداد 1383, 20:07 عصر
مثلا من یک فرم درست میکنم با چند تا دکمه و چند تا edit بعد میام روی گزینه save as Html\file و فرم را ذخیره و اجرا می کنم بعد از اینکه صفحه html باز شد تمام مولفه ها هستند ولی مثلا اگر من یرای دکمه کدی نوشته باشم که با فشار دادن آن متن داخل edit یه بانک اطلاعاتی برود , این کار در html انجام نمیشود
باتشکر

rezaTavak
شنبه 31 مرداد 1383, 20:16 عصر
سلام

خب بخاطر اینه که فقط شکل ظاهری فرم تبدیل میشود و برای آن دکمه شما باید با ASP برنامه بنویسید نه با فاکس پرو. تبدیل به Html فقط برای کم کردن کار است وگرنه ابزار مناسب InterDev است.

farzin_m
یک شنبه 01 شهریور 1383, 00:27 صبح
خیلی ممنون از توضیحاتتون.ولی من میخوام برنامه هایی که با فاکس پرو مینویسم رو تحت وب اجرا کنم لطفا من رو راهنمایی کنید. با تشکر

rezamim
یک شنبه 01 شهریور 1383, 08:54 صبح
سلام
یه نگاه به لینک پایین بیندازید
http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=12223

farzin_m
یک شنبه 01 شهریور 1383, 10:08 صبح
خیلی ممنون از راهنمایتون.ولی راستش من چیزی از اون آدرس متوجه نشدم.حالا بگید ActiveVFP رو از کجا گیر بیارم و چطوری باش کار کنم.
با تشکر

rezamim
یک شنبه 01 شهریور 1383, 11:54 صبح
از آدرس www.activevfp.com ولی باید بدانید که برای اجرای آن باید یا خودتان سرور داشته باشید یا اینکه سروی که سایتتان روی آن است قبول کند که DLL شما را روی ویندوزش رجیستر کند
موفق باشید