PDA

View Full Version : چه نسخه اي از Crystal Report را براي vb6 بخرم

sh2007
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 08:02 صبح
با سلام به اساتيد
مي خواستم از دوستان مشورت كنم كه چه نسخه اي از Crystal Report را براي استفاده در محيط ويژوال بيسيك بخرم كه فارسي پشتيباني كند حالت افقي و عمودي كاغذ داشته باشد و داراي كامپونت هاي كامل باشد
و كلا آيا طراحي آن گزارش در محيط ويژوال بيسك است يا در Crystal Report
دوستان منتظر راهنمائي شما هستم

hasanain
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 13:15 عصر
من مدتهاست که از نسخه 9 کریستال همراه با VB6 استفاده میکنم.
MergModule های آن برای نصب در InstallShield را هم از اینترنت داونلود کردم و خوشبختانه تاکنون بدون مشکل در کامپیوترهای هدف کار کرده. حتی در ویندوز ویستا.

reza_optical
جمعه 24 خرداد 1387, 10:51 صبح
سلام من هم با نسخه 8.5 کا میکنم مشکل خاصی نمیده فقط مشکل right to left و فکر کنم این مشکل از نسخه های 10 به بالا حل شده من که مشکلی با این نسخه ندارم
موفق و سر فراز باشید

sh2007
یک شنبه 26 خرداد 1387, 07:21 صبح
من مدتهاست که از نسخه 9 کریستال همراه با VB6 استفاده میکنم.
MergModule های آن برای نصب در InstallShield را هم از اینترنت داونلود کردم و خوشبختانه تاکنون بدون مشکل در کامپیوترهای هدف کار کرده. حتی در ویندوز ویستا.

سلام دوست عزيز
آيا مي شود لينك دانلود را بگذاريد كه همه استفاده كنند با توضيحات آن
ممنون

sh2007
دوشنبه 27 خرداد 1387, 08:02 صبح
سلام من هم با نسخه 8.5 کا میکنم مشکل خاصی نمیده فقط مشکل right to left و فکر کنم این مشکل از نسخه های 10 به بالا حل شده من که مشکلی با این نسخه ندارم
موفق و سر فراز باشید

آيا نسخه هاي 10 به بالا براي دات نت vb.Net نمي باشد يعني نمي توان در vb6 با آن كار كرد

iceboy1981ms
دوشنبه 27 خرداد 1387, 09:27 صبح
بله ، با Crystal Report10 در VB 6 مي توان استفاده كرد .
اگه خواستي نمونه كدهاش را برات مي زارم .:چشمک:

sh2007
دوشنبه 27 خرداد 1387, 11:57 صبح
بله ، با Crystal Report10 در VB 6 مي توان استفاده كرد .
اگه خواستي نمونه كدهاش را برات مي زارم .:چشمک:

با سلام دوست عزيز
از لطف شما ممنون اگه كدي در اين خصوص داريد ارائه كنيد و چند تا سوال در مورد Crystal Report نسخه 10
در هنگام خريد سي دي آن ورژن 10 آيا نسخه هاي ديگري وجود دارد يا نه يعني احتمال دارد يكي فول باشد و يك ورژن ديگه نه

بعد از نصب Crystal Report طراحي در محيط Crystal Report است يا vb6 منظورم اينه كه بري vb6 مثل دات نت كه كريستال ريپورت داره و توي خود دات نت اين كار رو انجام مي دي آيا چنين كاري توي vb6 امكان داره يا نه و اگه در محيط وي بي Crystal Report مي آيد براي طراحي توضيح دهيد

واگر كريستال ريپورت در محيط خودش بايد طراحي و ... انجام شود مقداري توضيح دهيد
ممنون

Delphi_Developer
دوشنبه 27 خرداد 1387, 18:23 عصر
ورژن 9.2 خوب کار میکنه هیچ مشکلی هم نداره نه برای Right to left نه برای هیچ چیز دیگه

sh2007
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 09:50 صبح
ورژن 9.2 خوب کار میکنه هیچ مشکلی هم نداره نه برای Right to left نه برای هیچ چیز دیگه

سلام ببخشيد Delphi_Developer شما با دلفي كار مي كنيد يا ويژوال بيسيك

اوبالیت به بو
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 01:07 صبح
سلام ببخشيد Delphi_Developer شما با دلفي كار مي كنيد يا ويژوال بيسيك
چه فرقي مي كنه؟ Crystal Report يه نرم افزار گزارش ساز براي همه ي پروژه هاست.

sh2007
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 12:05 عصر
چه فرقي مي كنه؟ Crystal Report يه نرم افزار گزارش ساز براي همه ي پروژه هاست.

سلام دوست عزيز

منظور من يكي از فرقهاي اساسي اين بود كه در تايپيك
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=539582&posted=1#post539582
گفته شده كه مثلا نسخه 8.5 كريستال يك شوركات در Vb دارد اما نسخه هاي ديگر نه و بايد برنامه كامپيايل بشود تا اجرا كرد خب مسلمه كسي كه vb بلد باشه راحتتر ارتباط كريستال را با وي بي مي گويد تا فردي كه دلفي يا ساير زبانها را كار كند

Delphi_Developer
یک شنبه 02 تیر 1387, 03:16 صبح
سلام ببخشيد Delphi_Developer شما با دلفي كار مي كنيد يا ويژوال بيسيک

دلفی کار میکنم VB قبلنا کار میکردم اما چند وقت پیش برای یه پروژه مجبور بودم با VB کار کنم که همین مشکل ورژن Crystal Report رو داشتم که کدومش Supprt کنه که از همه بهتر ورژن 9.2 Advanced بود .

موفق باشید

sh2007
یک شنبه 02 تیر 1387, 09:19 صبح
:تشویق:
دلفی کار میکنم VB قبلنا کار میکردم اما چند وقت پیش برای یه پروژه مجبور بودم با VB کار کنم که همین مشکل ورژن Crystal Report رو داشتم که کدومش Supprt کنه که از همه بهتر ورژن 9.2 Advanced بود .

موفق باشید

يه سوال ورژن 9.2 شوركات توي وي بي داره يا نه و آيا حتما بايد برنامه كامپايل بشه تا بتوني گزارش رو بگيري

خيلي ممنونم

Delphi_Developer
یک شنبه 02 تیر 1387, 15:51 عصر
يه سوال ورژن 9.2 شوركات توي وي بي داره يا نه و آيا حتما بايد برنامه كامپايل بشه تا بتوني گزارش رو بگيري

خيلي ممنونم

نه Shortcut میسازه تو خود VB از همونجا راحت باهاش کار میکنی

sh2007
دوشنبه 03 تیر 1387, 08:17 صبح
با سلام
از راهنمائي وهمكاري شما سپاسگذارم

sh2007
شنبه 15 تیر 1387, 10:24 صبح
با سلام
بعد از مشورت و راهنمائي شما دوستان عزير من كريستال ريپورت 9.2 رو خريدم و الان دارم با اون كار مي كنم توي دي وي دي كريستال ريپورت 11 هم بود مي خواستم بدونم كه كريستال ريپورت 11 براي وي بي 6 لينك نمي ده من امتحان كردم راهي داره كه بتونيم از كريستال ريپورت 11 استفاده كنيم چون هر چه ورژن بره بالاتر كاربرد و انعطاف اون هم زيادتره
ممنون