ورود

View Full Version : مشاهده صفحات قدیمی تر

A_Salimi
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 11:01 صبح
با سلام

سوالی برای من پیش اومده :

چرا تعداد صفحات پیشین در تالارهای گفتگو برای تالارهای مختلف یکسان نیست ؟

مثلا در تالار C در پایین صفحه تا 101 صفحه پیشین قابل دسترس است ولی در مورد تالار Visual c++بیشترین مقداری که قابل ملاحظه است فقط 7 صفحه است .درسته که گفتگو در قسمت C خیلی بیشتر است ولی این دلیل نمیشه که در قسمتی که گفتگو کمتر است گفتگوهای قدیمی کمتری قابل مشاهده باشد .

ضمنا : (تا جایی که من امتحان کردم) این قسمت برو به صفحه . . . جنبه نمایشی دارد و اصلا کار نمیکند. مثلا شما در تالار ویژوال سی در این قسمت عدد 10 را وارد کنید .بعدش میبینید که باز هم به آخرین صفحه هدایت میشوید (یعنی صفحه 7)

و یک سوال دیگر : چطور میتونم تایپیک های خیلی قدیمی تر (مثلا سالهای 82 و 83) رو به صورت دسته بندی شده و پشت سر هم ببینم و یا اصلا اگه بخوام اولین پستی که فرضا 5 سال پیش در این بخشها مطرح شده رو چطور باید پیدا کنم ؟

vcldeveloper
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 15:55 عصر
چرا تعداد صفحات پیشین در تالارهای گفتگو برای تالارهای مختلف یکسان نیست ؟

مثلا در تالار C در پایین صفحه تا 101 صفحه پیشین قابل دسترس است ولی در مورد تالار Visual c++بیشترین مقداری که قابل ملاحظه است فقط 7 صفحه است .درسته که گفتگو در قسمت C خیلی بیشتر است ولی این دلیل نمیشه که در قسمتی که گفتگو کمتر است گفتگوهای قدیمی کمتری قابل مشاهده باشد .
تعداد صفحات بر اساس تعداد تاپیک های موجود است. اگر در هر صفحه 20 تاپیک نمایش داده بشه، تالاری که 2000 تاپیک داشته باشه، دارای 100 صفحه میشه و تالاری که 200 تاپیک داشته باشه، دارای 10 صفحه.

ضمنا : (تا جایی که من امتحان کردم) این قسمت برو به صفحه . . . جنبه نمایشی دارد و اصلا کار نمیکند. مثلا شما در تالار ویژوال سی در این قسمت عدد 10 را وارد کنید .بعدش میبینید که باز هم به آخرین صفحه هدایت میشوید (یعنی صفحه 7)
وقتی در اون تالار فقط 7 صفحه وجود داره، چطور انتظار دارید که بره به صفحه 10؟!!!

A_Salimi
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 16:42 عصر
وقتی در اون تالار فقط 7 صفحه وجود داره، چطور انتظار دارید که بره به صفحه 10؟!!!

یعنی این تالار کمتر از یکساله که فعالیت میکنه ؟ چون آخرین پست در صفحه هفت مربوط به
پستی در مرداد86 هست میشه . . .
من فکر میکردم این قسمت قدمت بیشتری داره .ممکنه زمان آغاز به کار این تالار رو بگید که
چه زمانی بوده ؟

vcldeveloper
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 17:20 عصر
یعنی این تالار کمتر از یکساله که فعالیت میکنه ؟ چون آخرین پست در صفحه هفت مربوط به
تاپیک ها با پست های جدید بالا میان، یعنی اگر تاپیکی مربوط به 4 سال پیش بوده باشه و در صفحه آخر باشه و امروز یکی در آن پست بزنه، به صفحه اول منتقل میشه. پس لزوما آخرین تاپیک موجود در لیست اولین تاپیک زده شده در این بخش نیست!

ممکنه زمان آغاز به کار این تالار رو بگید که
چه زمانی بوده ؟
یادم نیست. شایدم قبلا با یک تالار دیگه ادغام بوده و بعدا به صورت یک تالار مستقل جدا شده.

در هر حال دانستن قدمت تالارهای مختلف یا شناسایی اولین پست ها و تاپیک ها از نظر فعالیت علمی و فنی در سایت جایگاهی نداره، غیر از اینکه بخواید یک کتاب یا مقاله درباره تاریخ سایت برنامه نویس یا آمار سایت برنامه نویس بنویسید!

emad_67
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 17:44 عصر
من فکر میکردم این قسمت قدمت بیشتری داره .ممکنه زمان آغاز به کار این تالار رو بگید که
چه زمانی بوده ؟
بخش visual c++ از ابتدا وجود نداشت و خیلی وقت نیست که اضافه شده( فکر کنم 6-7 ماه).
وقتی این بخش اضافه شد یه سری از تاپیک ها که مربوط به vc++ می شدن به اون بخش منتقل شد. اون پستی هم که مال مرداد 86 هست احتمالا از بخش c منتقل شده.

A_Salimi
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 20:47 عصر
پس لزوما آخرین تاپیک موجود در لیست اولین تاپیک زده شده در این بخش نیست!

بله – البته منظور من هم همون اولین پست در آخرین تایپیک صفحه 7 بود که مربوط به مرداد
86 میشه .

در هر حال دانستن قدمت تالارهای مختلف یا شناسایی اولین پست ها و تاپیک ها از نظر

فعالیت علمی و فنی در سایت جایگاهی نداره، غیر از اینکه بخواید یک کتاب یا مقاله درباره

تاریخ سایت برنامه نویس یا آمار سایت برنامه نویس بنویسید!

نه – من فکر میکردم که تایپیک ها به دلیل فراوانی بیش از حد احتمالا قابل مشاهده نیستند

و میخواستم تایپیک ها رو به صورت موضوعی ببینم و هدف دیگری نداشتم.

بخش visual c++ از ابتدا وجود نداشت و خیلی وقت نیست که اضافه شده( فکر کنم 6-7
ماه)
وقتی این بخش اضافه شد یه سری از تاپیک ها که مربوط به vc++ می شدن به اون بخش

منتقل شد. اون پستی هم که مال مرداد 86 هست احتمالا از بخش c منتقل شده.

ممنون – این رو نمیدونستم

در هر حال از دوستای خوبم عماد و علی کشاورز تشکر میکنم .

Nima_NF
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 23:28 عصر
بخش visual c++ از ابتدا وجود نداشت و خیلی وقت نیست که اضافه شده( فکر کنم 6-7 ماه).
وقتی این بخش اضافه شد یه سری از تاپیک ها که مربوط به vc++ می شدن به اون بخش منتقل شد. اون پستی هم که مال مرداد 86 هست احتمالا از بخش c منتقل شده.
بله، دقیقا همین طور هست.
قبلا سوالات ++VC در همان بخش c/cpp پرسیده می شدند (و البته هنوز هم سوالات قدیمی در همانجا قرار دارند)

بعد از درخواست ایجاد بخش مجزا برای آن، فقط برخی از تاپیک های مهم را به آنجا انتقال دادم.