View Full Version : Cannot modify header information
enteraks13
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 14:12 عصر
در 127.0.0.0 این کد جواب می ده
header("location:use1.php?kyear=".$prow['year']."&select=".urlencode($prow['maghta'])."&select2=".urlencode($prow['reshte'])."&lname=".urlencode($prow['lname'])."&fname=".urlencode($prow['fname'])."&pname=".urlencode($prow['pname'])."&std=".$prow['stdid']);exit;
اما در host این خطا رو می ده :
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/khazra/public_html/karname/use.php:7) in /home/khazra/public_html/karname/use.php on line 107
چیکار باید کنم ؟لطفا کامل توضیح دهیدممنون می شم
vahid4134
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 14:14 عصر
این اخطار به این دلیل هست که شما قبلا هدری رو فرستادید به همین دلیل اخطار میده
باید هدرها قبل از اینکه خروجی بفرستید ارسال بشن
enteraks13
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 15:44 عصر
این اخطار به این دلیل هست که شما قبلا هدری رو فرستادید به همین دلیل اخطار میده
باید هدرها قبل از اینکه خروجی بفرستید ارسال بشن
منظورتون چیه؟ من قبل از این دستور هدری در برنامه ام ندارم . گفتم که در 127.0.0.1 جواب داده لطفا کمکم کنید فرصت کمی دارم
vahid4134
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 16:34 عصر
دلیل اینکه در لوکال جواب میده حتما تنظیماتی در php.ini هست.
به هر حال من منظورم این نبود که قبل از این دستور هدری در برنامه دارید . قبل از این دستور نباید هیچ خروجی (مثلا با echo ارسال بشه)
این جستجو رو در barnamenevis..org بخونید
http://www.google.com/search?q=Warning%3A+Cannot+modify+header+informati on+-+headers+already+sent+by+site%3Abarnamenevis.org&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=com.ubuntu:en-US:official&client=firefox-a
sma_mohseni
شنبه 01 تیر 1387, 10:31 صبح
این خطا وقتی رخ میده که قبل از فرستادن هدر ، چیزی به خروجی فرستاده باشید. مثلا یک دستور echo یا یک خط خالی (البته بیرون از تگ Php) و يا حتي تگهای <html> , <header> , ...
اگه مشکل نداره این خط رو در ابتدای کد قرار بدید(در خط اول) ببینید چی میشه.
enteraks13
شنبه 01 تیر 1387, 11:48 صبح
دلیل اینکه در لوکال جواب میده حتما تنظیماتی در php.ini هست.
به هر حال من منظورم این نبود که قبل از این دستور هدری در برنامه دارید . قبل از این دستور نباید هیچ خروجی (مثلا با echo ارسال بشه)
این جستجو رو در barnamenevis..org بخونید
http://www.google.com/search?q=Warning%3A+Cannot+modify+header+informati on+-+headers+already+sent+by+site%3Abarnamenevis.org&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=com.ubuntu:en-US:official&client=firefox-a
لینکی که شما گذاشتید را گشتم راستش باید بگم بچه ها در انجمن انقدر پیچیده صحبت می کنند که من هر وقت به دنبال جوابی می گردم با اصطلاحاتی مواجه می شم که تابه حال نشنیدم اون لینک در جستجوی انجمن هر چند جواب سوال من بود ولی من ازش سر در نیاوردم خواهشم از دوستان اینه که همیشه به فکر مبتدی ها هم باشند اگر قرار باشه همه از همه چی سر در بیارند که اصلا انجمن معنی نداره پس لطفا ساده جواب بدید
در مورد جواب سوالم هم باید بگم با تمام زحمتی که کشیدم تا از استادم سوال نکنم آخرش از ایشون پرسیدم واین جواب رو دادند :
bebinid kheili sadeh ast.
ghabl az
<?php
keh ghabl az header gozashtid, nabayad aslan hich tag html dashteh bashid.
tazeh character ezafi ham nabayad avval file basheh.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.