ورود

View Full Version : گرفتن شماره سریال CPU

س.حمیدیانفر
یک شنبه 01 شهریور 1383, 00:18 صبح
سلام
اینهم یه DLL که باهاش میتونید شماره سریال CPU رو داشته باشید و بهترین قفلهای رو برای برنامتون بسازید

reza1357
یک شنبه 01 شهریور 1383, 08:28 صبح
:تشویق:

rezamim
یک شنبه 01 شهریور 1383, 08:57 صبح
سلام
آیا برنامه مورد اشاره در مورد سی پی یوهای AMD و همینطور سی پی یوهای PI و PII و یا IBM هم جواب میدهد؟

MM_Mofidi
یک شنبه 01 شهریور 1383, 12:43 عصر
لطفا علاوه بر ذکر منبع ، help فایل DLL را نیز(در صورت وجود)ارسال فرمایید.
با تشکر فراوان.

kia1349
یک شنبه 01 شهریور 1383, 19:11 عصر
:flower:

rezaTavak
یک شنبه 01 شهریور 1383, 22:02 عصر
سلام

این موضوع را فراموش نکنید که اگر سی پی یو فرد بسوزد چه؟ و یک سی پی یو دیگر نصب کند!

rezaTavak
یک شنبه 01 شهریور 1383, 22:09 عصر
راستی یادم رفت :flower: :تشویق:

س.حمیدیانفر
دوشنبه 02 شهریور 1383, 01:52 صبح
سلام

این موضوع را فراموش نکنید که اگر سی پی یو فرد بسوزد چه؟ و یک سی پی یو دیگر نصب کند!
فرمایش درست . ولی از این راه مطمئن تر به نظر من نمیرسید چون همونطور که دوستان میدونن اگه از شماره سریال هارد استفاده کنیم هکرها و کرکرهای عزیز براحتی با استفاده از روش هارد به هارد کردن نرم افزار بچاره ما رو هاپولی هاپو میکنند و ما میمونیم و حوزمون
در ضمن امتحان نکردم ولی فکر میکنم روی سی پی یو های AMD هم جواب بده .
همچنین با تشکر از ابراز احساسات شما رفقای عزیز این کار خودم نیست من فقط از سایت foxit دانلودش کردم .
در مورد راهنما هم باید عرض کنم همون مثالی که ذکر ارسال کردم گویای تمام حالتهای استفاده از این DLL هست.

پاینده باشید .

ALI RAFFIE
دوشنبه 02 شهریور 1383, 10:09 صبح
ممنون آقای حمیدیانفر
در مورد قفل های اینجوری باید راه دیگه ای پیدا کنیم چون وقتی برنامه ای رو فروختیم و بنا به دلایلی مشتری ما سی پی یو یا سیستم رو عوض کنه و به ما دسترسی نداشته باشد اصلا کار درستی نیست.
البته اینجور قفلها برای موارد خاص خیلی عالیه.

س.حمیدیانفر
دوشنبه 02 شهریور 1383, 12:00 عصر
سلام
از کلیه دوستان خواهش می کنم
اگه راهی در مورد قفل گذارری بی درد سر با امنیت مناسب ، به ذهنشون میرسه همین جا مطرح کنن

naghdi
دوشنبه 02 شهریور 1383, 20:26 عصر
من این راه رو امتحان نکردم ولی فکر میکنم اگر از متغیر های ریزرو شده جهت ساختن یک فولدر
استفاده کنیم .
امکان داره نشه فولدر ساخته شده را به هیچ عنوان کپی نمود .

مثال md nul

این امر با تغییر کوچیکی در command.com امکان داره.
که در ضمن سایز command.com تغییر یافته را هم در برنامه چک نمود.
و ...

امید وارم که هکرها و کپی کاران حرفه ای نشنوند. :-x
نیک باشید.

rezaTavak
دوشنبه 02 شهریور 1383, 20:47 عصر
سلام

می دونید من از قفل استفاده نمیکنم چون برنامه ام را یکجا به مراکز دولتی میفروشم.

reza1357
دوشنبه 02 شهریور 1383, 21:44 عصر
سلام

من یک راه دیگه پیشنهاد میکنم البته من همیشه از ان در برنامه هایم استفاده میکنم
یک فایلی ایجاد کنید در جایی از درایو و ان را با یک سایز معین تخصصیص دهید و هر بار برنامه اجرا شود ان را مقایسه کند اگر فایل در انجا پیدا کرد برنامه اجرا شود و اگر نکه پیغام مبنی بر پیدا نشدن قفل نشان دهد

binyaz2003
سه شنبه 03 شهریور 1383, 00:03 صبح
به نظر من تلاش برای چیزی که آماده است و خیلی ارزان همچین یک نموره ...
اگر شما 500 تا مجوز قفل نوین رایانه رو بخرین هر کدوم در میاد 100 تومن فقط با کلی امکانات و پشتیبانی :wink:

س.حمیدیانفر
سه شنبه 03 شهریور 1383, 01:34 صبح
سلام

به نظر من تلاش برای چیزی که آماده است و خیلی ارزان همچین یک نموره ...
اگر شما 500 تا مجوز قفل نوین رایانه رو بخرین هر کدوم در میاد 100 تومن فقط با کلی امکانات و پشتیبانی

دوست عزیز ما اینجا میخوایم از نظر علمی به یک نتیجه مطلوب برسیم پس برامون مهم نیست که با 100 تومن بدیم یا ...

یک فایلی ایجاد کنید در جایی از درایو و ان را با یک سایز معین تخصصیص دهید و هر بار برنامه اجرا شود ان را مقایسه کند اگر فایل در انجا پیدا کرد برنامه اجرا شود و اگر نکه پیغام مبنی بر پیدا نشدن قفل نشان دهد
این راه روش جالبی به نظر میرسد . ولی ترفندشما برای کپی نشدن همون فایل مذکور چیه

kia1349
سه شنبه 03 شهریور 1383, 06:28 صبح
برای کپی نشدن یک فایل باید تغییراتی در رجیستری داد شما میتونید برنامه هائی رو که روی فایل ها یا فولدرها کلمه رمز میزارن یا اینکه اجازه پاک شدن یا کپی شدن رو از فایل یا فولدر میگیرن پیدا کنیدو بعد از نصب روی سیستم و اجرای برنامه روی یک فایل یا فولدر خاص با مقایسه رجیستری قبل از اعمال تغییرات و رجیستری بعد از انجام تغییرات بفهمید که چه گزینه هائی در انجا دست خورده اند
حتی یادمه من یک فولدر رو در رجیستری طوری تغییر دادم که شکل آیکون کنترل پنل شد و وقتی روش کلیک میکردی خود کنترل پنل رو باز میکرد

س.حمیدیانفر
سه شنبه 03 شهریور 1383, 08:51 صبح
سلام
این عالیه
ولی به نظر شما اگه بخواهیم فیلی رو روی یک دیسکت (به عنوان دیسکت قفل ) و یا روی همون سی دی اصلی برنامه قرار بدیم که به هیچ عنوان نشه کپیش کرد راهی وجود داره ؟

naghdi
سه شنبه 03 شهریور 1383, 11:59 صبح
سلام خدمت دوستان محترم
بیاید در مورد آخزین نظریه microsoft که در مورد چک نمودن نسخه های فروش رفته صحبت کنیم

در نسخه های بعدی windows xp

microsoft به این نتیجه رسیده که باید در هنگام اجرای ویندوز سیستم online باشه و
بدون متوجه شدن کاربر از سایت microsoft چک بشه آیا این نسخه کپی شده است یا خیر.

خوب پس به این نتیجه می رسیم که قفل های سخت افزاری و نرم افزاری رایج همگی از نظر صاحب نظران
microsoft تاریخ مصرف گذشته هستند.

و من این راه رو برای کلیه دوستان که سیستم نویس هستند پیشنهاد میکنم.

البته باز هم کار نشد نداره این هم چند وقت دیگه هک میشه

برای آخرین راه حل بیایید کپی نکنیم.
پاینده باشید

rezaTavak
سه شنبه 03 شهریور 1383, 22:46 عصر
به نظر من بهترین قفل اونی است که از یک روش بخصوصی استفاده نشه و تلفیقی از چند روش باشه.

kia1349
چهارشنبه 04 شهریور 1383, 06:58 صبح
روش آنلاین خوبه ولی توی ایران فعلا کاربردی نداره
در کشورهای توسعه یافته که سیستم های وایرلس و ..... با اینترنت پرسرعت وجود داره بهترین ایده است ولی اینجا اصلا جواب نمیده

reza1357
چهارشنبه 04 شهریور 1383, 07:04 صبح
سلام دوستان

این راه روش جالبی به نظر میرسد . ولی ترفندشما برای کپی نشدن همون فایل مذکور چیه

دوستان برای اینکار لازم است فایلی مثلا iomsh.sys در ریشه درایو c بسازید و یا از جایی کپی کنید سپس با استفاده از fopen و fseek و fclose در بلوک فرم اصلی برنامه حجم فایل را بدست اورید سپس با عدد مثلا 100 مقایسه کنید که اگر کوچکتر بود برنامه را اجرا کند و اگر بزرکتر بود برنامه اجرا نشده و پیغام (پیغام دلخایی) نشان دهد
با تغییر درساختار می توانید یکسری محدودیتهایی برای برنامه تعریف کنید مثلا محدود کردن تعداد اجرا یا فقط در یک محدوده زمانی برنامه اجرا شود

reza1357
چهارشنبه 04 شهریور 1383, 07:11 صبح
دوستان اگر لازم دارید بلوک این ساختار را اینجا بگذارم

س.حمیدیانفر
چهارشنبه 04 شهریور 1383, 17:43 عصر
سلام
اگر محبت کنید ممنون میشم
:flower: :heart: :heart: :flower:

reza1357
چهارشنبه 04 شهریور 1383, 23:32 عصر
به قول یکی از دوستان

خرج داره
چشم اینجا مذارم
ولی ...

س.حمیدیانفر
پنج شنبه 05 شهریور 1383, 02:36 صبح
سلام
اذیت نکن دیگه
:kiss: :kiss: :kiss:

ALI RAFFIE
جمعه 06 شهریور 1383, 09:36 صبح
نظرتون در مورد قفلهای سخت افزاری چیه؟

reza1357
جمعه 06 شهریور 1383, 11:41 صبح
سلام

دوستان هر تغییری توی این کلاس انجام می دهید اینجا بذارید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند

چیزهای دیگه هم که حاصل 7 سال تجربه دارم انشا الله درفرصتهای مناسب در اخیار دوستان میذارم

دوستان ایدی قبلی من abdulreza است

reza1357
جمعه 06 شهریور 1383, 11:57 صبح
نظرتون در مورد قفلهای سخت افزاری چیه؟

خیلی خوب هستند ولی یخورده گرونند

من علاوه بر قفلهای نرم افزاری که خودم درست می کنم از قفلهای سخت افزار هم استفاده می کنم

ALI RAFFIE
جمعه 06 شهریور 1383, 13:35 عصر
به نظر شما امنیت قفل های سخت افزاری در چه حدی است؟

rezaTavak
جمعه 06 شهریور 1383, 13:40 عصر
سلام

یه خاصیت جالب ویژوال فاکس پرو داره که خیلی به درد قفل می خوره.

اونم اینه که اگر یک کلاس OLE باشه و از اون توی یه فرم استفاده بشه دقیقاً باید کلاس و کنترل در قسمت Ole برابر باشند و گرنه خطا میده و از این برای قفل میشه استفاده کرد.

reza1357
شنبه 07 شهریور 1383, 23:33 عصر
سلام ایا این کلاس بدرد بخور بود

rezaTavak
یک شنبه 08 شهریور 1383, 14:12 عصر
خب راستش ریفاکس که کمی کار را خراب میکنه.

reza1357
دوشنبه 09 شهریور 1383, 10:37 صبح
بله ولی خوب قفلهای سخت افزاری هستند کار را عالی می کنند

BOB
دوشنبه 20 مهر 1383, 04:51 صبح
اگر نخواهیم از ابزارهای جانبی مثل دیسکت قفل یا قفل سخت افزاری استفاده کنیم .
دقیقا هیچ راهی برای جلوگیری از تکثیر سی دی وجود ندارد.

kia1349
دوشنبه 20 مهر 1383, 06:04 صبح
نرم افزارهای شرکت ماموت رایانه برای جلوگیری از رایت و تکثیر cd خیلی قوی و خوبند

reza1357
دوشنبه 20 مهر 1383, 13:16 عصر
و همچنین شرکت منشور سیمین :wink:

rezaTavak
شنبه 25 مهر 1383, 12:22 عصر
ولی Clone cdکار را خراب کرده نه؟

naderigh
پنج شنبه 24 دی 1383, 14:35 عصر
با سلام و تشکر
من از سریال سی پی یو در برنامه استفاده کردم خوب است ولی برای برنامه ای که برای شبکه بخواهیم استفاده کنیم مشکل دارد چون شماره سی پی یو user را چک میکند نه server را آیا برای این قضیه راهی دارید :تشویق:

naderigh
دوشنبه 28 دی 1383, 08:14 صبح
دوستان عزیز من منتظر جوابم

naderigh
چهارشنبه 30 دی 1383, 11:57 صبح
چرا بعضی از پرسش و پاسخها حذف میشود

rezaTavak
چهارشنبه 30 دی 1383, 16:44 عصر
سلام

درباره سوالتون این ججواب وجود داره که راه هست ولی خیلی سخته. شما اینکار را میتونید با فعال کردن برنامه در سرور و بوجود آوردن یک ارتباط از طریق پورتها بین کامپیوتر ها بوجود آورید. البته پیشنهاد ندادم چون خیلی سخته.

در مورد اینکه پرسش و پاسخ حذف شود: شما در ابتدای ثبت نام در این سایت یک موافقت نامه را متعهد شده اید. و در صورتیکه برابر آن نباشد پست حذف میشود.

naderigh
پنج شنبه 01 بهمن 1383, 08:16 صبح
آقای توکل
بی نهایت از لطف شما سپاسگزارم
ولی در خصوص حذف سپوال و جواب چیزی خارج از عرف و خدای ناکرده خلاف نبوده بود اتفاقا یکی از دوستان نیز جواب داده بودند(آقای binya.... و از من توضیحات بیشتری خواسته بودند که هر دو مورد حذف شده

rezamim
پنج شنبه 01 بهمن 1383, 08:55 صبح
بنظر من میتوانید شماره سریالها را در یک فیلد memo ذخیره کنید و در ابتدای برنامه چک کنید که این شماره سریال موجود است یا نه . این کار برای برنامه هایی که به ازا هر کاربر مبلغ جداگانه ای میگیرند هم خوب است.

در مورد حذف پستها من فکر میکنم اشکال از این فروم است . چون من هم 2 بار جواب دادم ولی هر دو پاک شده. خیلی به دل نگیرید .

naderigh
پنج شنبه 01 بهمن 1383, 10:26 صبح
ممنون از لطف شما
اگر بنا باشد که نرم افزار را نصب کنیم و ما ندانیم که چند تا user دارد یا بعبارتی نرم افزار را خود استفاده کننده گان نصب کنند بدول دخالت من
و خلاصه کلام اینکه فقط سریال server را چک کند مشکل حل است

binyaz2003
پنج شنبه 01 بهمن 1383, 14:55 عصر
سلام
من کلا برای برنامه هایی که می نویسم یک سرور و یک کلاینت دارم و کلاینتها از طریق سرور اداره می شوند بنابراین فقط برای سرور قفل(چه نرم افزاری چه سخت افزاری) تهیه می کنم

R_BABAZADEH
شنبه 24 بهمن 1383, 22:30 عصر
به نظر من قفل سخت افزاری هم ساختش راحتره و هم می توان در ان از منطق فازی یا هوش مصنوعی استفاده کرد و هم کاربر دیگر نیاز به نویسنده برنامه برای باز کردن ان ندارد تازه امنیت بسیار بالایی هم داره

rezaTavak
یک شنبه 25 بهمن 1383, 12:58 عصر
سلام.
به نظر من از همه بهتر اینکه قانون کپی رایت رعایت بشه.

armanforghani
شنبه 13 فروردین 1384, 11:44 صبح
در این که قفل سخت افزاری بهترین هست شکی نیست.
اتفاقا بر خلاف انتظار قیمت بالایی هم در نمی آد.
ولی بالاخره بد نیست راه های نرم افزاری هم بررسی بشه.
اما از بعضی دوستان تعجب می کنم که استفاده از قفل های یک شرکت را توصیه می کنند.
فکر می کنم این دوستان زیاد در جریان قراردادهای نرم افزاری نیستند.

binyaz2003
شنبه 13 فروردین 1384, 12:38 عصر
ما منتظریم نظرات و تجربیات شما رو بدونیم!

پدرخوانده
دوشنبه 21 آذر 1384, 09:55 صبح
بنده برنامه آقای س.حمیدیانفر را ندیدم (گویا بعد از تغییر فروم فایلهای ضمیمه حذف شدند) ولی دوست داشتم این بخش را دوباره فعال کنیم
فایل dll ضمیمه که البته برای برنامه پرولاک هست (از نسخه نمایشی آن می توان دان لود کنید) که قابلیت این را دارد که می تواند شماره cpu را بصورت انحصاری بدهد (البته با اجازه آقای کرامتی)
کافی است تا الگوریتمی برای آن پیاده کنید و از ترکیبی چند از قفل های دیگر نیز استفاده کنید (مثلا استفاده از شماره سریال هارد (که فکر کنم dll مربوطه را در بخش vb دیدم) (که البته هنوز در حال رفع اشکال با هارد های اسکازی و ساتا هست) و یا موارد دیگری (شماره سریال خود درایو (پارتیشن فعال) ) و یا ....
و راحتترین راه استفاده از شماره سریالی که خودتان به هنگام ارائه برنامه به مشتری می دهید (یا روی سی دی وارد می کنید) و سپس توسط برنامه نصب این شماره سریال را وارد کرده و با شماره pc (که توسط dll ضمیمه) بدست می آورید می تونید شماره اکتیو سازی (که مثلا یک عملیات ریاضی پیچیده را بر روی آن پیاده کنید) ) را بدست آورده و ادامه دهید
و بالطبع این کار را برای بار اول انجام می دهید کافی است تا کد فعال سازی را در جایی در رجیستری یا یک فایل ذخیره کنید (البته این فایل یا آدرس رجیستری در صورت یافتن نیز خطری را بوجود نمی آورد چرا که در حقیقت کد فعال سازی است و در صورت ادیت و یا کپی بر روی سیستم به علت انجام عملیات اولیه (فوق) که نهایتا به کد فعال سازی می رسد باعث ایجاد اشکال نمی شود و مطمئمنا بر روی سیستم های مختلف کد متفاوتی ایجاد می کند و این فایل تنها به دلیل این است که در هر بار شروع از کاربر شماره سریال و ... را نخواهد و این کار فقط در برنامه نصب انجام شود و در برنامه اصلی تنها به خواندن آن و تست آن اکتفا می کنید)
برای ارائه کد فعال سازی برنامه شما می تونید اطلاعات را بصورت آنلاین از طریق سایت نیز پیاده کنید (تا دیگر مشکل پاسخگویی و ... کاربران در سایت غیرکاری نیز نباشد) مشابه بسیاری از برنامه های خارجی که از طریق سایت کد فعال سازی را ارائه می دهند (کافی است تا شماره سریال و کد pc سیستم را در صفحه ای از صفحات برنامه نصب خود به آدرس خاصی از سایت ارائه دهید و در آن صفحه مشابه پیاده سازی فرمول اصلی ریاضی خود را پیاده کرده و خروجی را به کاربر نمایش دهید (والبته نیز می تونید از بانک اطلاعات در سایت استفاده کرده و درصورت ثبت قبلی این شماره سریال از ثبت مجدد آن خودداری کنید) و ....)
شاید بسیاری از دوستان به عنوان مشکل این نوع قفل گذاری عدم دسترسی افراد به اینترنت و یا جا نیوفتادن این طرح می باشد که به نظر من با توجه به سابقه همین تایپیک می توان گفت که بسیاری از نرم افزارهای جدید را اینگونه دیدم
و در مقابل قفل خود سی دی متاسفانه اکثریت برنامه های رایت به راحتی می توانند از آن رد شوند (منظور لیزرلوک هست) و .... (والبته برخی مدل ها را دیدم که انصافا خوب بودند یعنی کاربر میتونست رایت کنه ولی برنامه تشخیص می داد که این نسخه رایتی هست و اجازه نصب نمی داد (اگر کسی از دوستان درمورد الگوریتم این نوع قفل اطلاعاتی داشت ممنون میشم ارائه دهد) و ....)

binyaz2003
شنبه 03 دی 1384, 11:07 صبح
سلام
لطفا اسم تابعی که در این dll هست رو بفرمایید تا بتونیم استفاده کنیم

binyaz2003
یک شنبه 04 دی 1384, 11:09 صبح
کجایی پدرخوانده؟

پدرخوانده
یک شنبه 04 دی 1384, 11:46 صبح
با عرض پوزش ندیدم این تایپیک رو (بعضا که روی پستهای جدید کلیک می کنی و قبل از اینکه همش رو بخونی دی سی بشی سری بعد که بخواهی پستهای جدید رو بخونی (به علت اینکه تاریخ ورود در سری قبل ثبت شده و منبعد را برایت می آورد) پستهای قبل رو دیگه اینجوری (از طریق لینک پستهای جدید ) نمی تونی ببینی

به هر حال شرمنده
برای تعریف اولیه تابع در فایل دی ال ال
Declare String GetMachineID In pl_dll.Dll
و نحوه فراخوانی آن نیز
GetMachineID() اینچنین می باشد

binyaz2003
یک شنبه 04 دی 1384, 14:04 عصر
آقا خیلی ممنون لطف کردی
این آیدی دیگه حتما غیر تکراری هست دیگه؟!!

rezamim
یک شنبه 04 دی 1384, 17:42 عصر
و آیا روی همه cpuها از جمله AMD و IBM هم جواب میده؟

binyaz2003
یک شنبه 04 دی 1384, 18:37 عصر
فکر کنم جواب چند تا تابع دیگه که مقادیری رو برگردونه داشته باشه فقط نمیدونم اسم توابعش رو چطور در بیارم
با object browser فاکس باز نمیکنه تو vb هم refrence نمیگیره!چطوری؟

پدرخوانده
یک شنبه 04 دی 1384, 19:01 عصر
من روی سی پی یوهای ای ام دی چند نمونه تست کردم جواب مشابه نداشت ولی روی سی پی یو های دیگه تست نداشتم؟
ولی در کل نسبت به اینگونه ابهامات آقای کرامتی باید جواب بدهند؟
(همانطور که قبلا گفتم این دی ال ال درحقیقت بیس اصلی در برنامه پرولاک (تبلیغاتش بالای صفحه هست) می باشد و باتوجه به سطح تبلیغات و .... فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشد.)

rezamim
دوشنبه 05 دی 1384, 11:18 صبح
من قبلا روی این موضوع خیلی جستجو کردم ولی متاسفانه دیدم که این اشکال وجود داره و جالب اینه که حتی توابعی که شماره سریال هارد رو هم میخونن همین مشکل رو دارند. مثلا چند وقت قبل برنامه ام روی یک سیستم که مادربرد ASUS داشت و CPU AMD داشت جواب نمیداد و مجبور شدم قفل رو عوض کنم .
ولی اشکال توابعی که شماره سریال سی پی یو رو میخونن بیشتره ( بنظر من البته )

پدرخوانده
سه شنبه 06 دی 1384, 12:12 عصر
کاربر گرامی rezamim خوشحال میشم این نمونه رو هم چک کنیدو شما هم روی سیستم های مختلف امتحان کنید ببیند جواب مشابه یا ... دارد یا خیر چونکه بنده روی سیستم های مختلف ای ام دی و اینتل امتحان کردم مشکل نداشت به هر حال من می خواستم قفل برنامه هایم را روی این مبنا ارائه دهم خوشحال میشم درصورت وجود مشکل در این برنامه ما را هم مطلع کنید

rezamim
سه شنبه 06 دی 1384, 15:53 عصر
چشم چک میکنم ولی نمیتونم خیلی زود جواب بدم.
ضمنا من تست کردم گویا دمو هست . قیمت اصلیش چنده ؟

من یک برنامه دارم به زبان پاسکال که یکسری خصوصیات مادربرد رو میخونه و یک کلید تولید میکنه .از کامپیوتر های مدل 386 تا حالا هم روی همه چیز جواب میده و فوق العاده است . ولی من برنامه ای رو که استفاده میکنم exe هست و پاسکال هم سر در نمی آرم . اگر کسی از دوستان پاسکال وارده بشرطی که چیزی که تولید کنه به خودم هم بده ! حاضرم سورس را برای تبدیل بدم.

rashidi zadeh
یک شنبه 07 خرداد 1385, 09:01 صبح
dll کجاس (چون میگه جمله کمه اینو نوشتم)

پدرخوانده
یک شنبه 07 خرداد 1385, 09:26 صبح
قبلا آپلود شده
در صفحه پنجم از همین تایپیک می تونید اون رو پیدا کنید
http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=171229&postcount=50

naderigh
سه شنبه 11 مهر 1385, 09:13 صبح
با سلام و تشکر
من فایل pl_dll را دانلود کردم ولی زمان برگرداندن شمار cpu خطای you are using a TRIAL version of prolock SDK را میگیره لطفا راهنمائی فرمائید

binyaz2003
سه شنبه 11 مهر 1385, 10:09 صبح
خطا نیست بلکه فایل شما رجیستر شده نیست باید اونو بخرید.از مدیر سایت میتونید بپرسید

naderigh
یک شنبه 30 مهر 1385, 10:19 صبح
این dll بد نیست برای بدست اوردن سریال
و استفاده بردن از ان نیز ایچنین است
Declare String GetMachineID IN SerialShield.dll

rezamim
دوشنبه 01 آبان 1385, 18:15 عصر
من نمیتونم از این dll استفاده کنم . اگر امکان دارد بیشتر راهنمایی کنید

alibeirami
دوشنبه 01 آبان 1385, 18:34 عصر
با سلام

راه حل پیشنهادی اینتل ضمیمه این پست شده است.

نمیدونم تو فاکس هم بدرد میخوره یا نه ولی راه حل استاندارده با اسمبلی.میشه تو VC به DLL تبدیلش کرد.

اگر آف تاپیکه مدیران زحمت حذفش رو بکشند.

مخلصیم.

naderigh
شنبه 06 آبان 1385, 08:35 صبح
ضمن عض تبریک عید فطر به کلیه عزیزان
همانطوریکه نوشتم
Declare String GetMachineID IN SerialShield.dll
GetmachineID()=شماره سریال

new_day
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 10:20 صبح
با سلام
نود 32 فایل SerialShield.dll را ویروس میدونه و پاکش میکنه ایا dll دیگه مثل اون سراغ دارید