View Full Version : خبر: دوستانی که از وضعیت طراحی در IE7 و IE6 عذاب میکشن!
raravaice
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 15:38 عصر
سلام
همونطور که دوستان طراح اطلاع دارن داستان طراحی HTML,Css در IE7 کاملا مستقل از همه مرورگر هاست و تا قبل از IE7 باید سایت رو با حداقل 4 مرورگر بررسی میکردن Opera,Firefox,IE,Safari ولی IE7 این وسط داره برای خودش یه نقش جدید بازی میکنه که تا حد بسیاری با قوانین در IE6 سر ناسازگاری داره.
و از اونجایی که در حالت طبیعی نمیشه هر 2 مرورگر رو روی یک سیستم داشت برای تست کار خیلی سخت تر میشه برای یه طراح.
دوستان میتونن با برنامه زیر همزمان چند ورژن IE رو با هم نصب کنن.
http://tredosoft.com/Multiple_IE
موفق باشید
vahid4134
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 16:30 عصر
یه راهنمایی برای دوستان برای استفاده از این نرم افزار این نرم افزار از نسخه حدود فکر کنم ۳٫۵ تا ۶ رو نصب می کنه. بعدش می تونید ورژن ۷ رو به صورت مجزا نصب کنید (برای ۸ باید چیکار کرد)
محمدامین شریفی
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 23:26 عصر
میشه یکم تخصصی تر بگی تا ما هم تو نوشتن برنامه دچار مشکل نشیم؟
vahid4134
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 23:42 عصر
شما دوست نداری که سایتی که طراحی می کنی مالتی براوزر باشه. خوب حالا وضع مایکروسافت که معلومه. استاندارهای ie7 با ie6 فرق می کنه و ممکنه مشکلاتی رو داشته باشه شما چطور می خوای روی ie6 و ie7 هم زمان چک کنی اون هم روی یک کامپیوتر؟ این نرم افزار نسخه های 3.5 تا 6 رو برات به صورت جدا نصب می کنه اون وقت می تونی ie ویندوزت رو به 7 ارتقا بدی. البته خوشبختانه جدیدا (حالا میگم جدیدا من جدیدا دیدمش حدود دو هفته میشه ) که web developer toolbar رو داده بیرون که مثل firebug عمل می کنه. البته به خوبی firebug نیست ولی کار راه بنداز هست.
محمدامین شریفی
جمعه 31 خرداد 1387, 00:37 صبح
اگه شبیه firebug باشه که مهشره
ولی منظور من این است که ماکروسافت دوست داشتنی و مغرور،کدام قوانین w3c رو عمل نمی کنه؟
از تفاوت های مرورگرهای نسل netscape با IE نگو لطفا
با سپاس
raravaice
جمعه 31 خرداد 1387, 10:35 صبح
نیست. البته ورژنی رو که گذری توی IE8 دیدم ظاهرش که بهتره باطنش رو اطلاع ندارم.
ولی منظور من این است که ماکروسافت دوست داشتنی و مغرور،کدام قوانین w3c رو عمل نمی کنه؟
زیره پا گذاشتن ها توی 6 زیاد بوده ولی اومده توی 7 رعایت کنه منتها اصراف کرده.یه نمونش داستان ابداعی فیلترها.
کلا داستان از همینجا شروع میشه که شما توی IE6 میای یه جاهایی رو غیر استاندارد مینویسی ولی وقتی توی IE7 اجرا میکنی میگه باید استاندارد باشه پس از این به بعد طراحهای عزیزی چون من و شما باید دقت بیشتری به جزئیات اثر هنریمون داشته باشیم.
یه نمونش Clear یه ُSpan بعد از Float دوتا Div .
یا Padding-right و margin-right و همینطور right در حالت position:relative که توی IE6 از سمت چپ DOM محاسبه میشه ولی توی IE7 به درستی از سمت راست محاسبه میشه.
و...
موفق باشید
vahid4134
جمعه 31 خرداد 1387, 12:28 عصر
از تفاوت های مرورگرهای نسل netscape با IE نگو لطفا
با سپاس
در مورد استاندارها قبلا توی این سایت بحث شده و دوستان دیگه لینکهای بسیار مفیدی رو دادند
محمدامین شریفی
جمعه 31 خرداد 1387, 16:47 عصر
نیست. البته ورژنی رو که گذری توی IE8 دیدم ظاهرش که بهتره باطنش رو اطلاع ندارم.
زیره پا گذاشتن ها توی 6 زیاد بوده ولی اومده توی 7 رعایت کنه منتها اصراف کرده.یه نمونش داستان ابداعی فیلترها.
کلا داستان از همینجا شروع میشه که شما توی IE6 میای یه جاهایی رو غیر استاندارد مینویسی ولی وقتی توی IE7 اجرا میکنی میگه باید استاندارد باشه پس از این به بعد طراحهای عزیزی چون من و شما باید دقت بیشتری به جزئیات اثر هنریمون داشته باشیم.
یه نمونش Clear یه ُSpan بعد از Float دوتا Div .
یا Padding-right و margin-right و همینطور right در حالت position:relative که توی IE6 از سمت چپ DOM محاسبه میشه ولی توی IE7 به درستی از سمت راست محاسبه میشه.
و...
موفق باشید
میشه آدرسی به من بدید که تو اونجا بحث کرده باشه.چون من همه این چیزهایی که گفتید را دارم استفاده می کنم و نمی دانستم!.و چون asp کارم validate رو گزاشتم روی ie6 یا ie7
با سپاس
vahid4134
جمعه 31 خرداد 1387, 22:55 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=88845
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=97436
vahid4134
جمعه 31 خرداد 1387, 23:05 عصر
یک مشکلی که من خیلی باهاش برخورد می کردم (چون زیاد از جاوااسکریپت و extjs استفاده می کردم) اخطار
operation aborted بود. و این هم سخنان گهربار مایکروسافت در این مورد
http://blogs.msdn.com/ie/archive/2008/04/23/what-happened-to-operation-aborted.aspx
یک چیز دیگه ای هم که همیشه من توی کتابخانه های جاوااسکریپت دقت کردم isIE همیشه وجود دارد و باید یک تفاوتی در کد وجود داشته باشه تا کد بتونه به درستی کار کنه
محمدامین شریفی
شنبه 01 تیر 1387, 10:16 صبح
یک مشکلی که من خیلی باهاش برخورد می کردم (چون زیاد از جاوااسکریپت و extjs استفاده می کردم) اخطار
operation aborted بود. و این هم سخنان گهربار مایکروسافت در این مورد
http://blogs.msdn.com/ie/archive/2008/04/23/what-happened-to-operation-aborted.aspx
یک چیز دیگه ای هم که همیشه من توی کتابخانه های جاوااسکریپت دقت کردم isIE همیشه وجود دارد و باید یک تفاوتی در کد وجود داشته باشه تا کد بتونه به درستی کار کنه
خیلی ممنون دوست خوب
amirepsilon
چهارشنبه 13 آذر 1387, 07:29 صبح
سلام
دوستان میتونید کمک کنید ؟ راه ساده تری نیست ؟
کسی هست بتونه اون متن رو ترجمه کنه ؟
amirepsilon
چهارشنبه 13 آذر 1387, 22:16 عصر
عالیه ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.