View Full Version : سوال: استفاده بانک اطلاعاتی Access در مکانهای read only
pm_hamze
جمعه 24 خرداد 1387, 12:44 عصر
با سلام
من یه برنامه نوشتم که بانک اطلاعاتیش access هست و اون رو ریختم روی cd وقتی برنامه رو اجرا میکنم eror میده و نمیتونه بانک اطلاعاتی رو از روی سی دی بخونه.
و همچنین نمیخام بانکم رو هم از روی سیدی روی کامپیوتر کپی کنم .
باید چیکار کنم که بانکم روی سی دی باشه ولی eror نده و باز بشه.
m-khorsandi
جمعه 24 خرداد 1387, 14:25 عصر
مشكلت بايد به خاطر فايل ldb باشه،
فايل ldb نقش مهمی در برنامهی چند-كاربره Microsoft Jet Database 4.0 داره، فايل ldb برای اين به كار ميره تا بتوان تعيين كرد كه چه ركوردهایی در ديتابيس به اشتراك گذاشته شده توسط چه كسی قفل شدهاند. فايل ldb با نام ديتابيسِ باز شده و با پسوند ldb و در همان محلی كه فايل اصلی قرار دارد ساخته میشود، اين فايل به صورت خودكار در هنگام اولين اتصال ساخته و بعد از قطع آخرين اتصال نيز حذف میشود. فقط در يك حالت فايل ldb متناظر با ديتابيس ساخته نمیشود، آنهم زمانی ست كه ديتابيس به صورت Exclusive فعال شود.
Mask
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 22:21 عصر
با سلام
چطوری میشه از بانک اکسس استفاده کرد و این فایل اظافی تولید نشه.
حسین شهریاری
سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 09:31 صبح
سلام
همونطور که فرمودن باید فایل اکسس را در حالت انحصاری(Exclusive) باز کنید.
Mahmood_M
سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 09:46 صبح
همونطور که فرمودن باید فایل اکسس را در حالت انحصاری(Exclusive) باز کنید.
حتی اگه به اینصورت هم باز بشه ، باز امکان درج اطلاعات درش نیست ، ولی میشه ابتدا بانک رو در یک مسیر Temp قرار داد و بعد اون رو روی سی دی منتقل کرد !! ، ولی خوب منطقی به نظر نمی یاد ، بهتره هدف اصلیتون رو بگید ، از فایل اکسس چه استفاده ای میشه ؟
حسین شهریاری
سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 09:56 صبح
حتی اگه به اینصورت هم باز بشه ، باز امکان درج اطلاعات درش نیست ، ولی میشه ابتدا بانک رو در یک مسیر Temp قرار داد و بعد اون رو روی سی دی منتقل کرد !! ، ولی خوب منطقی به نظر نمی یاد ، بهتره هدف اصلیتون رو بگید ، از فایل اکسس چه استفاده ای میشه ؟
فکر کنم برنامه ای دارند که میخان فقط از روی CD و دقیقا بصورت ReadOnly باز بشه!
و حدس میزنم قصدشون تولید نسخه Demo برای نرم افزارشون باشه!
در کل روش شما خوبه و اگه حدس من درست باشه همون جواب ابتدایی شما و بنده با هم اتفاق نظر داشتیم مشکلشونا حل میکنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.