View Full Version : نام فیلد های فارسی و به هم ریختن برنامه
shahinghorbani
شنبه 25 خرداد 1387, 10:10 صبح
ببخشید من توی اکسس خیلی تازه کار هستم من یک سری جدول داشتم که بعضی از انها نام فارسی و نام فیلد های فارسی داشتند من یک سری فورم برای این جدول ها تهیه کردم و برنامه به خوبی کار میکرد تا اینکه ویندوز را عوض کردم اما حالا تمام کلمه های فارسی که در برنامه نویسی بوده به هم ریخته و شبیه زبان روسی شده و دیگه فرم ها اکثرا کار نمیکنه و موقعی که دکمه را میزنی پیام خطا میده
مهدی قربانی
شنبه 25 خرداد 1387, 10:21 صبح
سلام
دوست عزيز يك فارسي ساز مناسب روي دستگاهتون نصب و تنظيمات فارسي رو كنترل كنيد مشكلتون حل ميشه ،.... اما بعد حتماً در اولين فرصت نام كليه اشياء ، كنترل ها و فيلدهاي بانك اطلاعاتي رو لاتين كنيد كه اين مورد ( فارسي بودن نامها ) از ريشه مشكل سازه حتي اگر ويندوز و فارسي شما مشكلي نداشته باشه بعضاً ممكنه باعث اختلال در عملكرد بانك اطلاعاتي بشه .
shahinghorbani
شنبه 25 خرداد 1387, 11:58 صبح
سلام
دوست عزيز يك فارسي ساز مناسب روي دستگاهتون نصب و تنظيمات فارسي رو كنترل كنيد مشكلتون حل ميشه .
بعد از نصب فارسی ساز درست میشه یا کار دیگه ای هم باید بکنم یعنی جایی را باید تغییر بدهم. منظورتون از تنظیمات فارسی رو کنترل کنید چیه؟ این مشکل من درمورد نام توابع و فرم ها هم هست اونا هم درست میشه؟؟
مهدی قربانی
شنبه 25 خرداد 1387, 14:13 عصر
سلام
منظورم تنظيمات Regional And Language ويندوزه ( انتخاب زبان فارسي براي سيستم و .... )
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.