ورود

View Full Version : سوال: ارسال از لیست باکس به کومبو

dadsara
شنبه 25 خرداد 1387, 13:39 عصر
باسلام خدمت همه دوستان
- من در فرم Return می خواهم وقتی روی یکی از گزینه ها کلیک کردم مقدار نام کتاب (Combo4 ) پر شود .(علاوه بر حالتی که در حال حاضر می باشد )
قبلا این کار را در خصوص تکس انجام داده ام ولی در این حالت چون کومبو دو مقدار را نشان می دهد نمی دانم بایستی چکار کنم.
- در قسمت ذخیره نیز می خواهم زمانی که پیغام میدهد تاریخ برگشت نیز بصورت ممیز دار نمایش داده شود . ( چنانچه مقدار تکس باکس را در پیغام نمایش می دهم ، ممیزها نشان داده نمی شود )

dadsara
یک شنبه 26 خرداد 1387, 16:25 عصر
با سلام به همه دوستان
اگر کسی راه حلی بنظرش رسیده راهنمائی کنه!!!

shaghaghi
یک شنبه 26 خرداد 1387, 17:47 عصر
سلام
کد Id مربوط به هر کتاب را هم به لیست ستونهای لیست باکس تان اضافه کنید، اما مقدار طول آنرا در Comun Widths برابر صفر کنید تا برای کاربر نمایش داده نشود، بعد از انتخاب کاربر از لیست مقدار همین ستون را با توجه به عدد ترتیب آن در لیست باکس در Combo4 قرار دهید
برای نمایش ممیز ها هم یک راه حل این است:

Msgbox Left(txtDate,2) & "/" & mid(txtDate,3,2) & "/" & Right(txtDate,2)

dadsara
دوشنبه 27 خرداد 1387, 07:59 صبح
باسلام خدمت جنابعالی
دوست عزیز کاری را که فرمودید انجام دادم و نام کتاب در کومبو قرار گرفت ، دست شما درد نکند
- اما یک مشکل دیگه باتوجه به اینکه در بانک مربوطه کد کتاب ذخیره می شود لذا بایستی بعد از تغییر کردن نام کتاب کد او نیز تغییر کند . برای اینکار من در رخداد Change کومبو مربوطه کد کتاب را Requery کردم ولی درست نشد.
- همچنین اگر امکان دارد در خصوص نمایش فیلد تاریخ در لیست نیز راهنمائی کنید

shaghaghi
دوشنبه 27 خرداد 1387, 10:06 صبح
با دستور زیر می توانید Rowsource یک کمبو را Requery کنید:

me.Combo4.RowSource=me.Combo4.RowSource

dadsara
دوشنبه 27 خرداد 1387, 14:15 عصر
دوست عزیز از راهنمائی شما متشکرم
شاید منظورم را درست نگفته باشم همانگونه که جنابعالی در تاپیک قبلی فرمودید من لیست باکس را تغییر دادم بگونه ای که وقتی روی یکی از ردیفهای لیست کلیک کردم مقدار آن در کومبو قرار می گیرد.
اما با تغییر کومبو مقدار کد کتاب تغییر نمی کند. ( در ضمن کد فوق را نیز انجام دادم ولی Requery نشد )
در ضمن اگر در خصوص قسمت دوم سوال نیز چیزی بنظرتان می رسد راهنمائی کنید

shaghaghi
دوشنبه 27 خرداد 1387, 15:20 عصر
سلام
خب، کد کتاب را علاوه بر کمبو در تکست باکس مربوطه هم وارد کنید

me.text3=Me.list25.Column(1)

dadsara
سه شنبه 28 خرداد 1387, 10:34 صبح
ضمن تشکر از جنابعالی
دوست عزیز اگر امکان داره یک راهنمائی در خصوص نمایش ممیزهای بین تاریخهای موجود در لیست باکس نیز بفرمائید.
در نمونه ضمیمه

dadsara
یک شنبه 23 تیر 1387, 13:02 عصر
باسلام خدمت همه دوستان
آیا کسی می داند چگونه می توان فیلد تاریخ که با ماسک 99/99/99 در جدول ذخیره شده است را در لیست باکس با همان ماسک 99/99/99 نشان داد

shaghaghi
یک شنبه 23 تیر 1387, 16:00 عصر
ضمن تشکر از جنابعالی
دوست عزیز اگر امکان داره یک راهنمائی در خصوص نمایش ممیزهای بین تاریخهای موجود در لیست باکس نیز بفرمائید.
در نمونه ضمیمه
همانگونه که قبلا در پست شماره 3 عرض کرده بودم، با استفاده از توابع رشته ای، یک فیلد مجازی مطابق کد زیر ایجاد نمایید:

SELECT Left([date],2) & '/' & Mid([date],3,2) & '/' & Right([date],2) AS Expr1
FROM Table1;