View Full Version : سوال: مشکل بالا نیومدن فرم
dezchilds
شنبه 25 خرداد 1387, 16:53 عصر
سلام بچه ها من وقتی توی این برنامه که درستش کردم جست و جو رو میزنم و توی قسمت جست و جو وارد میشم فرمهام باز نمیشن میشه بگین مشکل از کجاست
http://delta-pt.persiangig.com/sabt.zip
dezchilds
شنبه 25 خرداد 1387, 19:24 عصر
کمک:اشتباه::اشتباه::اشتباه:
مهدی قربانی
شنبه 25 خرداد 1387, 20:12 عصر
سلام
دوست گرامي منظور شما از فرم جستجو كدوم فرمتون هست , نام اصلي فرم رو مشخص كنيد.
dezchilds
شنبه 25 خرداد 1387, 22:04 عصر
همه ی فرمهای جست و جوم وقتی روی دکمشون کلیک میکنم فرم باز میشه ولی زیر فرم جاری باز میشه اگه میشه خودتون ه بار کامل با برنامه کار کنید تا بهتر منظورمو بفهمید
amirzazadeh
یک شنبه 26 خرداد 1387, 07:50 صبح
کمک:اشتباه::اشتباه::اشتباه:
دوست عزيز فرم هاي شما باز ميشن ولي چون سويچ برد شما ماكسمايز شده و حالت pop up اون با yes تنظيم شده بقيه فرمها در پشت اون قرار ميگيرند و ديده نميشند.
....................
موفق باشيد
dezchilds
یک شنبه 26 خرداد 1387, 09:56 صبح
آه شما درست میگید ولی فرمهای جست و جوی من هم ماکسمایز هستند و pop up هم توی اونها yes شده پس چرا اونا نمیان بالا ؟ در کل راح حلی برای درست کدن این مشکل و جود داره
amirzazadeh
یک شنبه 26 خرداد 1387, 11:01 صبح
آه شما درست میگید ولی فرمهای جست و جوی من هم ماکسمایز هستند و pop up هم توی اونها yes شده پس چرا اونا نمیان بالا ؟ در کل راح حلی برای درست کدن این مشکل و جود داره
دوست من حداقل در دو مورد از ضميمه شما popup فرم هاي جستجو با No تنظيم شده اگر اونها رو اصلاح كنين موقع لود فرم روي بقيه فرمها قرار ميگيرند.
به عنوان يك پيشنهاد شما ميتونين علاوه بر روش بالا موقع لود يك فرم visible فرم قبلي حاضر(سويچ برد) در صفحه رو برابر No قرار بدين وموقع بستن فرم هاي جستجو دوباره اون رو به حالت اول برگردونين.
..............................
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.