ورود

View Full Version : آگاه کردن کاربران توسط مسنجر

.:KeihanCPU:.
شنبه 25 خرداد 1387, 23:52 عصر
با سلام خدمت مدیران سایت برنامه نویس

پیشنهادی داشتم که شاید به نظر خیلی ها احمقانه باشه
به نظر من اگه یه سرویس به سایت اضافه بشه که:

- وقتی که پاسخ جدیدی برای تایپیکی که کاربر اشتراک اونو داره ارسال بشه ,توسط یاهو مسنجر به اطلاع کاربر برسه.

این کار فکر کنم هم باعث کاهش ترافیک در سرور سایت میشه چون ارسال یک Pm به مراتب خیلی سریعتر و راحتتر انجام میشه تا ارسال Email
هم کاربر خیلی راحتتر میتونه متوجه پاسخ جدید بشه(با توجه به سرعت پایین اینترنت)

خوشحال میشم نظراتتونو بدونم.

با تشکر...

یک شنبه 26 خرداد 1387, 12:07 عصر
کسی در این ابطه نظری نداره؟

مهران رسا
یک شنبه 26 خرداد 1387, 17:51 عصر
فکر بدی نیست . باید ببینیم نظر مسئولین سایت چیه ...

razavi_university
یک شنبه 26 خرداد 1387, 19:07 عصر
بعضی از سایتهای فارسی(مثل قسمت اخبار پارسیک) قبلا (فکرکنم واسه ورژن 7) pluginی واسه Yahoo Messenger نوشته بودند که تقریبا مثل RSS عمل می کرد و خبرهای (تاپیکهای) بروز شده جدید رو در yahoo Messenger نشون میداد و نیازی نبود که حتما سایت مورد نظر رو باز کنیم. خیلی خوب میشه اگه همچین Pluginی واسه برنامه نویس نوشته بشه

mohammad272005
یک شنبه 26 خرداد 1387, 20:15 عصر
به نظر من هم پيشنهاد خوبيه. در مورد تاپيكهايي كه مشترك هستيم و اونهايي كه خودمون زديم.
البته بايد ديد كه آيا عملي هست يا نه. اين ديگه بستگي به نظر رؤسا داره.

اصغر (پآچ)
دوشنبه 27 خرداد 1387, 01:34 صبح
سلام دوستان
من هم با این روش موافق چون خیلی ها مثل من شاید هر 10 روز یکبار شایدم بیشتر ایمیل هاشونو چک می کنن ولی کمتر کسی پیدا میشه که نیاد و آف هایی که براش گذاشتن رو چک نکنه!

موفق و موید باشید

دوشنبه 27 خرداد 1387, 18:43 عصر
البته بايد ديد كه آيا عملي هست يا نه
واسه شدن که میشه.

اگه بشه خیلی خوبه ,هم به نفع سایته هم به نفع کاربرا
ما منتظر شنیدن نظرات مسئولین سایت هستیم

r0ot$harp
پنج شنبه 27 تیر 1387, 01:22 صبح
این کار عالیه اگر MOD برای vBulletin باشه که عالی می شه اگه نشه باید ببینم پشتیبان فنی سایت نظرش چیه ؟ ولی واقعا فکر عالی هست .

باتشکر احسان

پنج شنبه 27 تیر 1387, 01:28 صبح
متاسفانه تا بحال شاهد هیچ نظری از مسئولین سایت نبودیم

mohammad272005
پنج شنبه 27 تیر 1387, 01:53 صبح
در برخی موارد آقاین واقعا ستگ تموم میذارن.

M-Gheibi
یک شنبه 30 تیر 1387, 23:18 عصر
بعضی از سایتهای فارسی(مثل قسمت اخبار پارسیک) قبلا (فکرکنم واسه ورژن 7) pluginی واسه Yahoo Messenger نوشته بودند که تقریبا مثل RSS عمل می کرد و خبرهای (تاپیکهای) بروز شده جدید رو در yahoo Messenger نشون میداد و نیازی نبود که حتما سایت مورد نظر رو باز کنیم. خیلی خوب میشه اگه همچین Pluginی واسه برنامه نویس نوشته بشه
کار عجیب و غریبی نکردند . با یه تغییر ساده در رجیستری میشه این قابلیت رو به یاهو مسنجر اصافه کرد که محتوای یک فایل رو نشون بده . مثلاً یه صفحه html که حاوی لینک‌ها هست و بصورت پویا ساخه میشه .

در مورد موضوع اصلی که مطرح شد باید بررسی کرد ار لحاظ اجرا امکان‌پذیر هست یا نه . در صورت شدنی شدن این طرح حتماً اینجا مطرج میشه ...

ممنون