View Full Version : قيمت صفحات asp
mostafa612003
یک شنبه 26 خرداد 1387, 13:22 عصر
باسلام
قيمت صفحات asp که يک بانک داشته باشد و عمليات درج،حذف،ويرايش و جستجو در آن انجام شود ،تقريبا چقدر است؟
بانک sql باشد
متشکرم
moosa2007
سه شنبه 28 خرداد 1387, 20:22 عصر
یه صفحه ساده که بشه فقط درج و ویرایش و خذف را انجام بده باSQL حدود 20000تومان هست و اگه جستجو هم داشته باشه فوقش 40000تومان
hamidreza777
پنج شنبه 20 تیر 1387, 21:42 عصر
با اکسس قیمت فرقی میکنه؟
samispeed
جمعه 21 تیر 1387, 11:45 صبح
نه زیاد فرق نمی کنه قیمتش تو همان حدوده اگه طرف کارش با اکسس راه می افتد که دلیلی نداره قیمتش کمتر بشود
M-Gheibi
یک شنبه 30 تیر 1387, 23:37 عصر
قیمتگذاری روی یک سایت به این سادگی نیست . بقالی که نیست ;)
samispeed
دوشنبه 31 تیر 1387, 17:55 عصر
ابتدا نوشته رو بخون بعدا بگید بقالی نیست
قيمت صفحات asp که يک بانک داشته باشد و عمليات درج،حذف،ويرايش و جستجو در آن انجام شود
یک صفحه ساده که توش درج و حذف و ویرایش و جستجو بیشتر از 40000 نیست و دوستمون کاملا درست گفته
milade
سه شنبه 01 مرداد 1387, 07:32 صبح
اقا جون من asp کار نیستم (asp.net) ولی از دوستام شنیدم اون شرکتهای طراحی وب یه لیست قیمت دارن که دوستم درست گفت که بقالی نیست!!!!!!!!
ولی این صفحه هم 30 خوبه(اقا نندازید)
M-Gheibi
سه شنبه 01 مرداد 1387, 23:40 عصر
ابتدا نوشته رو بخون بعدا بگید بقالی نیست
ممنون از یادآوریتون ، به شخصه فراموش کرده بودم اینکار رو بکنم !
قيمت صفحات asp که يک بانک داشته باشد و عمليات درج،حذف،ويرايش و جستجو در آن انجام شود ،تقريبا چقدر است؟
ظاهراً شما پست اول تاپیک رو بیش از حد خوندید چون من که با یک بار خوندن کلمهی "ساده"ای که بهش تاکید کردید رو ندیدم ! امیدوارم این کلمه رو از روی قسمت بولد شدهی زیر حدس نزده باشید :
چون اگه اینطور باشه بنده بدون خون خونریزی میکشم کنار شما تا دلت میخواد قیمت بده ! فقط امیدوارم در این بازار بیبند و باری که به وجود میارید بتونید به خوبی و خوشی زندگی کنید .
ولی محض اطلاعتون صرف دونستن اینکه درج، حذف و ... داره نمیتونید به این صراحت قیمت بدید .
خوش باشید
samispeed
چهارشنبه 02 مرداد 1387, 07:51 صبح
افرادی که اینجا هستند نصفشون حداقل تحصیلات مهندسی کامپیوتر به بالا را دارند یا حداقل شرکت برا ی خودشون دارند و یا در شرکت کار می کنند و در ضمن از بازار قیمت ها هم به خوبی با خبرند نکته اول ایشان سوال پرسیدند دوستمون جواب دادند صفحه ساده برای اینکار و قیمت این مدل صفحه ها را گفتند (صد در صد اگر تکنولوژی های مختلف و گرافیک سطح بالاتر بستگی به نظر مشتری قیمت متفاوت ) بر اساس صفحه ساده این نظر داده شد.
حالا کسی می تواند یک پست دیگر بزند و بگوید اگر این تکنولوژی و این و این باشد قیمت متفاوت
نه اینکه بگه بقالی نیست
می شود خیلی زیباتر و بهتر گفته بشود بدون خون و خون ریزی
1- ما ها باید بدونیم انجمن یعنی گروهی که می خواهند از دانش هم مطلع شوند و نظرات خودشان بیان کنند با احترام به نظر همدیگر
milade
جمعه 04 مرداد 1387, 07:34 صبح
سلام
اولا من نه فوق دیپلمم نه مهندس (دوم دبیرستانم!!!!!اونم رشته ریاضی!!!!!!!!!)
من بعضی مواقع که وقت کنم بعضی پروژه های دانشجویی رو انجام میدم
بعضی ها به من می گویند :"نمی خوای که تیغمون بزنی"یا ... حتی با این که قیمت رو خیلی کم می گم
می دونید این از کجا یرچشمه می گیره؟ از اونجا که بعضی ها از این اصل استفاده می کنند
البته نه همه
حالا همه رو گفتم که بگم یکم هم انصاف خوبه
بای
M-Gheibi
شنبه 05 مرداد 1387, 20:37 عصر
افرادی که اینجا هستند نصفشون حداقل تحصیلات مهندسی کامپیوتر به بالا را دارند یا حداقل شرکت برا ی خودشون دارند و یا در شرکت کار می کنند
خب ... ! فکر نمیکنم ربطی داشته باشه . من نمیگم شما و دوستان مهندس نیستید . میگم این طرزش نیست . حالا مگه آیهی منزله که هرکی مهندسه درست میگه ...!!!؟
و در ضمن از بازار قیمت ها هم به خوبی با خبرند
شما میتونی در مورد خودتون نظر بدید ولی در مورد دیگران نه !
نکته اول ایشان سوال پرسیدند دوستمون جواب دادند صفحه ساده برای اینکار و قیمت این مدل صفحه ها را گفتند (صد در صد اگر تکنولوژی های مختلف و گرافیک سطح بالاتر بستگی به نظر مشتری قیمت متفاوت ) بر اساس صفحه ساده این نظر داده شد.
به صورت پیش فرض ساده برای شما یه معنی داره برای یه دوستمون یه معنی دیگه برای شخص دیگه یه معنی دیگه ، مگر اینکه بیاین برای ساده معنی دقیق مشخص کنید . شما خودت مهدسی نیازی نیست من بیشتر توضیح بدم .
حالا کسی می تواند یک پست دیگر بزند و بگوید اگر این تکنولوژی و این و این باشد قیمت متفاوت
دقیقاً ، بر منکرش لعنت . وقتی قیمتی میدید باید بگید چه امکاناتی با چه قابلیتهایی و ...
ما ها باید بدونیم انجمن یعنی گروهی که می خواهند از دانش هم مطلع شوند و نظرات خودشان بیان کنند با احترام به نظر همدیگر
من معنی انجمن رو میدونم و فکر نمیکنم به کسی هم بی احترامیای کرده باشم .
بحث در مورد موضوع اخیر کافیه . شما نظر دادی من هم نظرم رو بیان کردم ، حالا مهندسین و دانشجویان عزیز میتونند از همهی مطالب استفاده کنند .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.