ورود

View Full Version : سوال: نمایش فیلدهای خاص و قابل تعییر توسط کاربر در فایل گزارش

m75an86
یک شنبه 26 خرداد 1387, 18:35 عصر
با سلام
تا حالا گزارشهایی که میخواستم را در کریستال ریپورت ایجاد و طراحی میکردم و فقط شرطها را از طریق متد SQLQuery در ویژوال بیسیک میدادم و نتیجه گزارش را همانطور که طراحی کرده بودم میدیدم ولی نمیدانم چطور میشه از طریق اجرای برنامه تعیین کرد که چه فیلدهایی در گزارش نمایش داده شوند در واقع نمایش فیلدها متغیر باشد و کاربر تعیین کند؟
با تشکر

ali_md110
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 12:10 عصر
شما میتونید از Unbound fields توی کریستال استفاده کنی فیلدهای Unbound fields وابسته به هیچ فیلدی در بانک برنامه نیست و میتونید از درون برنامتون کنترل کنید و به هر فیلد از بانکتون که خواستید وصل کنید حتی میتونید با کدنویسی درون برنامه یک طراح بسازید و از کاربرتون بخواهید فیلدهای نمایش رو خودش انتخاب بکنه
خود کریستال ریپورت تو مسیر نصبش مثالهای مناسبی داره راهنماییتون میکنه

hasanain
جمعه 31 خرداد 1387, 23:14 عصر
شما میتونید از Unbound fields توی کریستال استفاده کنی فیلدهای Unbound fields وابسته به هیچ فیلدی در بانک برنامه نیست و میتونید از درون برنامتون کنترل کنید و به هر فیلد از بانکتون که خواستید وصل کنید حتی میتونید با کدنویسی درون برنامه یک طراح بسازید و از کاربرتون بخواهید فیلدهای نمایش رو خودش انتخاب بکنه
خود کریستال ریپورت تو مسیر نصبش مثالهای مناسبی داره راهنماییتون میکنه

آیا این امکان در نسخه های قدیمی مثل 9.2 هم هست؟ یا برا نسخه های از ما بهترونه؟

ali_md110
شنبه 01 تیر 1387, 01:39 صبح
من با وزژن 8.5 با vb6 ونسخه های مختض دات نت کار کردم مشکلی نیست 9.2
شما هم انگار از مال ما بهتره خودتون انگار از ما بهترونید!

m75an86
چهارشنبه 12 تیر 1387, 11:06 صبح
من با وزژن 8.5 با vb6 ونسخه های مختض دات نت کار کردم مشکلی نیست 9.2
شما هم انگار از مال ما بهتره خودتون انگار از ما بهترونید!
دوست عزیز سلام با تشکر از راهنماییت من هم از ورژن 8.5 کریستال استفاده میکنم ولی Unbound fields را در پنجره Field Explorer نمیبینم مطمئنید که تو این ورژن هست؟

ali_md110
دوشنبه 17 تیر 1387, 14:36 عصر
سمت چپ اخرین گزینه رو نگاه کنید unbound field رو میبینید