ورود

View Full Version : قبول صفر Default Value

mosaArabi
دوشنبه 27 خرداد 1387, 11:41 صبح
با سلام
من در بين تايپيك ها (البته آدرس را ندارم)ديدم در اين مورد سئوال شده بود . الان همين مورد براي بنده پيش آمده كه من 2 تيبل دارم . در يك كوري اطلاعات از هر 2 تيبل جمع آوري مشوند.حالا اگر اطلاعات تيبل 2 كامل نباشد اطلاعات مربوط به همان سطر در تيبل 1 در كوري نمايش داده نمي شود . (در قسمت وليو نيز مقدار صفر وجود دارد )
آيا راه حل خاصي وجود دارد
با تشكر

amirzazadeh
دوشنبه 27 خرداد 1387, 12:26 عصر
دوست عزيزاز ابزار جستجو استفاده كنين در ضمن عنوان تاپيك رو به نظر من خوب انتخاب نكردين به هر حال شما بايد نوع اتصال دو جدول رو در كوئريتون اصلاح كنين (ازنوع دوم تا تمامي ركورد هاي جدول اول رو داشته باشين.)
....................
موفق باشيد

mosaArabi
دوشنبه 27 خرداد 1387, 13:09 عصر
دوست گرامي
منظور شما از نوع دوم چست؟
برا اطلاع بيشتر بايد عرض كنم كه تيبل1 در زمان انتخاب تكميل و تيبل 2 به مرور تكيمل ميشود و هدف من نيز اين است كه بدانم چه سطر هايي قسمت دوم شان تكميل نشده است

ehsan_y
دوشنبه 27 خرداد 1387, 13:28 عصر
سلام
دوست عزيز در حالت ديزاين توي كوري روي لينكي كه ايجاد كردين دابل كليك كنيد از فرمي كه باز مي شود گزينه دوم را انتخاب كنيد اگر به نتيجه دلخواه نرسيديد مجدداً گزينه سوم را انتخاب كنيد . اگر متن انگليسي گزينه را مطالعه بفرمائيد در مفهوم كلي آن به اين صورت است كه كليه ركوردهاي كدام جدول بايد نمايش داده شود .

amirzazadeh
دوشنبه 27 خرداد 1387, 14:54 عصر
عزيز منظورم left join هست از تصوير كمك بگير.
..................
موفق باشيد

mosaArabi
دوشنبه 27 خرداد 1387, 15:13 عصر
با سلام مجدد از دوستان محترم
از راهنمايي شما متشكرم . من كوري را از يك كوئري ديگر ساخته ام (شكل ضميمه)در اين صورت چه پيشنهادي داريد
با سپاس

amirzazadeh
سه شنبه 28 خرداد 1387, 14:37 عصر
دوست عزيز شما بايد در كوئري table4query جدول اصلي رو به صورت left join به جدول دومتون وصل كنيد.
.................
موفق باشيد