View Full Version : فرق DataReport ويژوال بيسيك 6 با Crystal Report چيست؟
sh2007
دوشنبه 27 خرداد 1387, 12:12 عصر
با سلام خدمت دوستان
دوستاني كه با Crystal Report برنامه نوشته اند مي توانند فرق Crystal Report با DataReport در ويژوال بيسيك 6 را بيان كنند
مثلا من در DataReport نتوانستم كاغذ عمودي استفاده كنم آيا در Crystal Report چنين امكاني هست ؟
و فرقهاي ديگه
فكر كنم اگه دوستان لطف كنن براي افراد مبتدي و خودم اين فرقها جالب باشه
sh2007
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 09:47 صبح
ظاهرا اساتيدي كه با اين دو مورد كار مي كنند جواب نمي دهند
از دوستان درخواست مي كنم كه اگه مطلبي دارند ارائه كنند مطمئنا تايپيك جالبي خواهد بود
ali_md110
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 23:49 عصر
DataReport قطره ای در برابر دریای کریستال هستش و مطمئن باشید قوی تر از کریستال برا گزارش گیری پیدا نمیکنید راحت و اسان و امکان لنداسکاپ کاغد هم هست جهت ویژال 6 از نسخه 8.5 استفاده کن خیلی مناسبه
اوبالیت به بو
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 01:05 صبح
با سلام خدمت دوستان
دوستاني كه با Crystal Report برنامه نوشته اند مي توانند فرق Crystal Report با DataReport در ويژوال بيسيك 6 را بيان كنند
مثلا من در DataReport نتوانستم كاغذ عمودي استفاده كنم آيا در Crystal Report چنين امكاني هست ؟
و فرقهاي ديگه
فكر كنم اگه دوستان لطف كنن براي افراد مبتدي و خودم اين فرقها جالب باشه
كلاً Crystal Report رو با DataReport كه تو vb هست مقايسه نكن چون DataReport به قولali_md110 در برابر Crystal Report پشمكم نيست. شما با Crystal Report مي تونيد براي هربرنامه اي كه نوشتين هر جور كه بخواين گزارش تهيه كنيد. چه Win App چه Web App.
sh2007
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 08:40 صبح
DataReport قطره ای در برابر دریای کریستال هستش و مطمئن باشید قوی تر از کریستال برا گزارش گیری پیدا نمیکنید راحت و اسان و امکان لنداسکاپ کاغد هم هست جهت ویژال 6 از نسخه 8.5 استفاده کن خیلی مناسبه
با سلام
دوستان در تاپيك
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=109696
ورژن 9.2 و ورژن 10 را براي vb6 پيشنهاد كردن چرا شما نسخه 8.5 رو پيشنهاد دادين
مي تونين توضيح بديد
ali_md110
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 09:37 صبح
ورژن 8.5 یه shortcutبه منوی پروژکت در vb6 اضافه میکنه که من تو نسخه های بالاتر ندیدم و این خودش یه مزیت هستش میتونی از داخل vb6 کریستال رو باز کرده و گزارش بسازی
همانطور که دوستان میدونند میشه خارج از برنامه vb6 با کریستال گزارش ساخت ولی بعضی مواقع وقتی اتصال بانک برنامه رو از طریق دیتا دیفاینشن به کریستال انجام داده و یا فرمولهای کریستال رو مینویسیم نیاز به اجرا کردن و تست داره که بدون کامپایل کردن برنامهvb امکانش نیست و باید پارامترها رو از داخل برنامه vb6 صدا زد نسخه 8.5 چون یه دیزاینر داخل خود vb6 باز میکنه بنظر من این امور رو راحت تر کرده
sh2007
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 12:01 عصر
ورژن 8.5 یه shortcutبه منوی پروژکت در vb6 اضافه میکنه که من تو نسخه های بالاتر ندیدم و این خودش یه مزیت هستش میتونی از داخل vb6 کریستال رو باز کرده و گزارش بسازی
همانطور که دوستان میدونند میشه خارج از برنامه vb6 با کریستال گزارش ساخت ولی بعضی مواقع وقتی اتصال بانک برنامه رو از طریق دیتا دیفاینشن به کریستال انجام داده و یا فرمولهای کریستال رو مینویسیم نیاز به اجرا کردن و تست داره که بدون کامپایل کردن برنامهvb امکانش نیست و باید پارامترها رو از داخل برنامه vb6 صدا زد نسخه 8.5 چون یه دیزاینر داخل خود vb6 باز میکنه بنظر من این امور رو راحت تر کرده
با سلام وتشكر از شما دوست عزيز
در نسخه 8.5 كريستال آيا مشكل فارسي و ساير مشكلات وجود دارد يا نه و با آن مي توان كاغذ عمودي و افقي را چاپ كرد خطوط چاپ چطور نمودار فرمول و آيا براي يك گزارش خواب با توجه به مزيت ذكر شده كه يك شوركات دارد اگر در اين موارد نيز پشتيباني كند عالي است:کف:
ali_md110
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 12:27 عصر
عزیز من شما هیچ مشکلی ندارید هم راست و چپ داره اعداد رو هم فارسی مینویسه فرمول نمودار و یک شورتکات یا طراح به منوی پروژکت اضافه میکنه دقیقا مثل vs2005
sh2007
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 12:34 عصر
با سلام و تشكر از جنابعالي پس نسخه هاي بالاتر كريستال بجز شورتكات احتمالا امكانات بيشتري دارند كه البته با نسخه 8.5 هم مي شود كار را به نحو احسن انجام داد
ali_md110
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 13:05 عصر
بله حتما ورژنهای بالاتر امکانات بیشتری داره ولی شما میخواهید یه شورت کات بسازه که من توی ورژنهای دیگه ندیدم مطمئن باشید 8.5 هم خیلی کارا میتونه انجام بده که از سر ما هم زیاده
sh2007
شنبه 01 تیر 1387, 07:34 صبح
بله حتما ورژنهای بالاتر امکانات بیشتری داره ولی شما میخواهید یه شورت کات بسازه که من توی ورژنهای دیگه ندیدم مطمئن باشید 8.5 هم خیلی کارا میتونه انجام بده که از سر ما هم زیاده
سلام دوست من از راهنمائي شما سپاسگذارم من حتما يك شوركات توي وي بي مي خوام چون تازه دارم با كريستال آشنا مي شوم و مطمئنا اين مسئله (شوركات) به من توي وي بي كمك مي كنه :تشویق:
sksksksk
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 17:50 عصر
سلام. گزارش گیری پروژه من به این صورته که کاربر میتونه انتخاب کنه که چه ستونهایی در گزارش نمایش داده بشن. آیا تو کریستال ریپورت امکان انتخابی بودن ستونها هم هست؟ همونطور که سطرها رو با کوری sql محدود کرد ستونهارو هم میشه؟
( بانک پروژه Sqlهستش)
swallow.pa
شنبه 03 فروردین 1392, 12:52 عصر
سلام. گزارش گیری پروژه من به این صورته که کاربر میتونه انتخاب کنه که چه ستونهایی در گزارش نمایش داده بشن. آیا تو کریستال ریپورت امکان انتخابی بودن ستونها هم هست؟ همونطور که سطرها رو با کوری sql محدود کرد ستونهارو هم میشه؟
( بانک پروژه Sqlهستش)
حقیقتش من از این نوع مطلب خیلی اطلاعی ندارم و فکر هم نکنم بشه و تا به حال توی این سایت کسی در رابطه با این مطلب توضیحی نداده
parsmarlik
جمعه 09 فروردین 1392, 09:13 صبح
سلام روز بخیر
ببخشید وسط سوال ، سه سوال میپرسم
من یه بنامه با ویژوال 2010 نوشتم الان میخوام زارشات و بسازم برنامه کریستال ریپورت مخصوص vb2010 رو نصب کردم الان برنامه نصب شده رو پیدا نمیکنم از کجا باید کار کنم
یه کریستال ریپورت تو vb2010 هست که میتونه گزارش بسازه و فایلش رو با نام CrystalReport1.rpt میسازه ولی از باتومی روی فرم نمیتونم فراخوانیش کنم و نشونش بدم
ممنون و مغضرت که وسط حرفتون پریدم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.