ورود

View Full Version : سوال: سوال در مورد آپلود اطلاعات جدول

ahmad_1986
دوشنبه 27 خرداد 1387, 13:08 عصر
من تازه یکمی کمکی کار با php و mysql رو یاد گرفتم.
حالا می خوام برای تمرین و یادگیری بیشتر و البته برای یک پروژه درسی یک سایت درست کنم.
من سه تا بانک اطلاعاتی در mysql دارم که تو هر کدام چند تا جدول است. سایت رو هم با PHP درست کردم. البته جداولم رو با نرم افزار mysql admin درست کردم. (که البته یکی از دوستان خوبم که همیشه منو در این سایت کمک می کنه به نام آقا وحید گفت با phpmyadmin کار کنم ، که من اونو در نرم افزار wampserver پیدا و نصب کردم ولی کار نکرد)
حالا چه جور باید این سایتم رو آپلود کنم ،با یه روش آسون و البته خوب لطفا. :افسرده:
ضمننا از اون مهمتر بانک اطلاعاتی و جداولم رو چه جوری باید آپلود کنم. :گریه::گریه::گریه:
جستجو کردم ولی چیزی در باره آپلود اطلاعات بانک Mysql پیدا نکردم.لذا خواهشمندم و تمنا دارم منو کمک کنید تا بتونم به آرزم برسم و یه سایت بزنم .
ای معلمان . ای دانشمندان . ای اساتید . برسید به داد این دل خسته من. :ناراحت: تمنا دارم . التماس دارم . خییییییییییییییییییلی التماس دارم . ودعاگوی شما هستم که منو به طور کامل کمک کنید. :افسرده::افسرده::افسرده::گری �::گریه::گریه:

moohssenn ممنون که پاسخ زیر را دادی .اما

شما باید از دیتابیست روی لوکال export تهیه کنی , بعد بری روی هاستت توی سیپنل مربوطش دیتابیساتو درست کنی , سپس با استفاده از همان phpmyadmin که روی هاستت هست دیتابیساتو import کنی بعد باید فایل مربوط به اتصال به بانک اطلاعاتی که با php هستش رو اصلاح کرده و مشخصات سرورتو بنویسی و upload کنی
به همین راحتی

و اما moohssenn عزیز شرمنده تازه کارم.آیا منظور شما از export همون backup و restore است . جواب بده ببخشید . تازه کارم دیگه.خوب حالا با Mysql Admin چی با اونم باید همین کارو کنم.
ممنون که جوابم رو دادی.

anubis عزیز فکر نمی کردم اون عنوان قبلی ایراد داشته باشه .شرمندتم. شرمندتم.....البته شما خوب بگو عنوانم ایراد دارهو بگو کجاش ایراد داره تا منم عنوان هامو از ایندفعه درست بذارم،چرا میگی جوابم رو ندند. خدا را خوش میاد......بازم ببخشید.

vahid4134
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 13:32 عصر
من تازه یکمی کمکی کار با php و mysql رو یاد گرفتم.
حالا می خوام برای تمرین و یادگیری بیشتر و البته برای یک پروژه درسی یک سایت درست کنم.
من سه تا بانک اطلاعاتی در mysql دارم که تو هر کدام چند تا جدول است. سایت رو هم با PHP درست کردم. البته جداولم رو با نرم افزار mysql admin درست کردم. (که البته یکی از دوستان خوبم که همیشه منو در این سایت کمک می کنه به نام آقا وحید گفت با phpmyadmin کار کنم ، که من اونو در نرم افزار wampserver پیدا و نصب کردم ولی کار نکرد)
حالا چه جور باید این سایتم رو آپلود کنم ،با یه روش آسون و البته خوب لطفا. :افسرده:
ضمننا از اون مهمتر بانک اطلاعاتی و جداولم رو چه جوری باید آپلود کنم. :گریه::گریه::گریه:
جستجو کردم ولی چیزی در باره آپلود اطلاعات بانک Mysql پیدا نکردم.لذا خواهشمندم و تمنا دارم منو کمک کنید تا بتونم به آرزم برسم و یه سایت بزنم .
ای معلمان . ای دانشمندان . ای اساتید . برسید به داد این دل خسته من. :ناراحت: تمنا دارم . التماس دارم . خییییییییییییییییییلی التماس دارم . ودعاگوی شما هستم که منو به طور کامل کمک کنید. :افسرده::افسرده::افسرده::گری �::گریه::گریه:

moohssenn ممنون که پاسخ زیر را دادی .اما

و اما moohssenn عزیز شرمنده تازه کارم.آیا منظور شما از export همون backup و restore است . جواب بده ببخشید . تازه کارم دیگه.خوب حالا با Mysql Admin چی با اونم باید همین کارو کنم.
ممنون که جوابم رو دادی.

anubis عزیز فکر نمی کردم اون عنوان قبلی ایراد داشته باشه .شرمندتم. شرمندتم.....البته شما خوب بگو عنوانم ایراد دارهو بگو کجاش ایراد داره تا منم عنوان هامو از ایندفعه درست بذارم،چرا میگی جوابم رو ندند. خدا را خوش میاد......بازم ببخشید.

چند تا نکته رو بگم به درد خودت می خوره
۱− عنوانهایی که می زاری رو درست بزار (این یکی رو خوب گذاشتی )
۲− سعی کن که کل محتوا رو برسونی از دوستان هر کی باشه و بتونه کمک می کنه
۳− حتما اول از google استفاده کن و جستجو کن تا بهتر درک کنی
حالا جواب سوالت
اول از همه چرا سایتت چند تا دیتابیس داره (طراحیت اشتباه هست هر سایت بهتر هست که فقط یک دیتابیس داشته باشه و موارد خیلی خاص هست که نیاز به چند تا دیتابیس هست)
باز هم میگم بهتر هستز ا phpmyadmin استفاده کنی توی phpmyadmin یک گزینه به عنوان export هست که خروجی رو به صورت فایل sql میده بیرون و یک گزینه هم به اسم import هست که فایل sql رو دریافت می کنه. فکر کنم توی mysql admin هم گزینه export هست.
برای سایت دیتابیس هست باید از پنل cpanel (اگر روی هاست cpanel ارایه میشه اول وارد قسمت mysql بشی و دیتابیست رو تعریف کنی بعدش فایل رو از phpmyadmin امپرت کنی.
اما یک مشکل پیش میاد و اون هم این هست که تو چند تا دیتابیس داری بنابراین باید از تک تک دیتابیس هات جدا export بگیری
وسلام

vahid4134
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 13:36 عصر
phpmyadmin رو هم از سایت
http://www.phpmyadmin.net/home_page/index.php
دریافت کن