ورود

View Full Version : بازگردانی اطلاعات در دلفی

pm_hamze
دوشنبه 27 خرداد 1387, 14:17 عصر
با سلام
یک برنامه ای می خواستم بنویسم که بتونم اطلاعات پاک شده هارد و مموری را بازگردانی کنم و با دلفی طراحی کنم

لطف کنید و راهنمایی کنید و اگه کسی سورس داره بهم بده

m-khorsandi
دوشنبه 27 خرداد 1387, 19:08 عصر
اگه ميخوای بنويسی(!) پس ديگه برای چی درخواست سورس داری!

pm_hamze
دوشنبه 27 خرداد 1387, 22:34 عصر
با سلام خدمت جناب خرسندی
می خاستم ببینم اصلا با دلفی میشه این کار رو کرد و باید از کجا شروع کنم و گفتم اگه کسی سورس کد نمونه داره خواهشا بهم بده.

Hsimple11
سه شنبه 28 خرداد 1387, 00:20 صبح
با سلام.

این رو از یک منبع پیدا کردم ولی خودم تا بحال چنین برنامه ای ننوشتم. باید برنامه سنگینی محسوب بشه.

برای نوشتن چنین برنامه ای در ابتدا نیاز دارید که filesystem خود را توسط برنامه بدست بیاورید (NTFS یا FAT32 یا...) و سپس پارتیشن خود را سکتور به سکتور بخوانید و این ساختار را آنالیز کرده و سعی کنید اطلاعات را از سکتورهای خام بازسازی کنید.
در سیستم عامل ویندوز بایستی از اینترفیس WinAPI برای خواندن سکتورهای خام استفاده کنید.

فکر میکنم این سایت بتواند بیشتر اطلاعات در اختیارتان قرار دهد :
http://www.torry.net

pm_hamze
سه شنبه 28 خرداد 1387, 00:54 صبح
دستتون مرسی اما فایده ای نداشت چون اون مطلبی رو می خواستم متوجه بشم نشدم اصلا توی این سایت چیز مفیدی نگفته اما بازم دستتون درد نکنه یه جواب به ما دادید.

Hsimple11
سه شنبه 28 خرداد 1387, 19:50 عصر
متاسفانه خودم نیز مطلب مفیدی در این رابطه پیدا نکردم. فکر میکنم اگر بتونی source یکی از برنامه های recovery مثل همین برنامه های سایت Torry رو بگیری مشکلتون حل شه.

موفق باشید...

babak_delphi
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 19:20 عصر
من در مورد این برنامه خاص اطلاعاتی ندارم ولی تا جایی که میدونم این طور برنامه ها را با C بنویسید مناسبتره