ورود

View Full Version : تبدیل prg های فاکس 2.6 داس به exe

majjjj
سه شنبه 28 خرداد 1387, 08:28 صبح
چند سال قبل یک کتاب در این مورد نوشته بود که باید باید چند فایل اضافی به فاکس اضافه کنیم میشه این کاررو کرد فکر کنم هنوز فایلهاش روی سیستمم باشه فقط روش کار یادم نمیاد
کسی چیزی میدونه کمک کنه

mehran_337
سه شنبه 28 خرداد 1387, 09:38 صبح
کیته فاکسه . که اگه نصب کنی (در داس) قابلیت تبدیل به فایل اجرایی داره . چیز خاصی نیست از امکانات بلاشک فاکس و هر زبان برنامه نویسی دیگه ایه

majjjj
سه شنبه 28 خرداد 1387, 10:03 صبح
گفتم که این کیت رو نسب دارم ولی یادم نمیاد چجوری exe بسازم

rezaTavak
سه شنبه 28 خرداد 1387, 10:16 صبح
اول پروژه بسازید و فایلها را به آن اضافه کنید و build را انتخاب و exe بسازید.

IC_prog
سه شنبه 28 خرداد 1387, 11:10 صبح
از منوی file گزینه new و بعد project و بعد add و اضافه کردن prg اصلی و سپس build و گزینه
build executable و ... موفق باشید.

majjjj
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 08:09 صبح
فایل ساخته شد اما وقتی اون رو تو یک پوشه دیگه میریزم کار نمیکنه کدام فایلها رو باید به پروژم اضافه کنم

هادی-محمد
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 16:06 عصر
از منوی file گزینه new و بعد project و بعد add و اضافه کردن prg اصلی و سپس build و گزینه
build executable و بعد انتخاب گزينه stand_alone extended سپس انتخاب يك نام و save آن و بعد انتخاب يك نام براي فايل exe و در انتها انتخاب گزينهbuild.

shamim_41
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 18:18 عصر
buil proj mname from mname
buil exe mname from mname

IC_prog
شنبه 01 تیر 1387, 08:15 صبح
فایل ساخته شد اما وقتی اون رو تو یک پوشه دیگه میریزم کار نمیکنه کدام فایلها رو باید به پروژم اضافه کنم

چه خطایی میده . اگر tabel.plb.mem.dbf.cdx.idx,... همراه دارد درست منتقل شده .
ادرس برنامه چطور ؟

kia1349
شنبه 01 تیر 1387, 17:51 عصر
اگر اشتباه نکنم دوتا فايل با پسوند esl توي مسيرت ساخته ميشه که بايد اونها رو همراه برنامت کپي کني

majjjj
یک شنبه 02 تیر 1387, 10:39 صبح
چه خطایی میده . اگر tabel.plb.mem.dbf.cdx.idx,... همراه دارد درست منتقل شده .
ادرس برنامه چطور ؟
فقط یک فایل تکست هست که اضافه شد بقیه فیلها رو برنامه خودش میسازه مسیر برنامه مشکل نداره
احتمالا باید فایل رو به پوشه اضافه کنم چون تو مسیر فاکس برنامه اجرا میشه

majjjj
یک شنبه 02 تیر 1387, 10:44 صبح
کیا جان اونها رو اضافه کردم جواب نداد
اون فایلهای اضافه شده به فاکس که میشه فایل اجرایی ساخت رو اگه کسی میدونه چیهاسمشون رو بگه اینجا بزارم شاید به درد کسی بخوره

IC_prog
یک شنبه 02 تیر 1387, 11:34 صبح

کار نمیکنه یعنی چی ؟ بعد اجرا پیغام خطا میده یا در شروع اجرا . در هر حالت باید یه پیغامی بده .
لطفا پیغام خطایی رو که میده بنویسید تا بهتر بشه راهنمایی کرد .

shamim_41
یک شنبه 02 تیر 1387, 13:48 عصر
اون فایلهای اضافه شده به فاکس که میشه فایل اجرایی ساخت رو اگه کسی میدونه چیهاسمشون رو بگه اینجا بزارم شاید به درد کسی بخوره
فایلها با توسعه esl,eso,lib,ovl باید همراه فایل اجرایی باشه تا قابل اجرا بشه.

rahro
دوشنبه 03 تیر 1387, 06:33 صبح
فایلها با توسعه esl,eso,lib,ovl باید همراه فایل اجرایی باشه تا قابل اجرا بشه.
من كه از اين پست كمي تعجب كردم , حقيقت اينكه حقير كه حدود 5 سال قبلا" فاكس داس رو كار كرده بودم هيچگاه هيچ فايل ضميمه اي همراه فايل اجرايي خودم منتقل نكردم و هيچ وقت هم به اينچنين مشكلي برخوردم نكردم كه دوستمان هنوز درگيرشه.!!!
البته من foxprox استفاده ميكردم .!:چشمک:

IC_prog
دوشنبه 03 تیر 1387, 08:19 صبح
اگر گزینه stand-alone extended رو انتخاب کنید یک فایل exe کامل میسازه آیا این کار رو انجام دادید.

shamim_41
دوشنبه 03 تیر 1387, 14:25 عصر
من كه از اين پست كمي تعجب كردم , حقيقت اينكه حقير كه حدود 5 سال قبلا" فاكس داس رو كار كرده بودم هيچگاه هيچ فايل ضميمه اي همراه فايل اجرايي خودم منتقل نكردم و هيچ وقت هم به اينچنين مشكلي برخوردم نكردم كه دوستمان هنوز درگيرشه.!!!
البته من foxprox استفاده ميكردم .!:چشمک:
ولی من که تو تمام برنامه هام یا مسیر فاکس رو تو autoexec.bat قرار می دم در غیر اینصورت حتما باید این دو تا فایل باشه که فایل اجرایی ، اجرا بشه esl,eso شاید من تو این مدت اشتباه می کردم راه حلهای دیگه هم حتما وجود داره ولی فکر کنم مشکل دوستمون همین دو فایل باشه.

majjjj
سه شنبه 04 تیر 1387, 08:12 صبح
esl,eso رو اضافه کردم درست شد
stand-alone extended رو استفاده کردم اما سه تا فایل با اکستنشن های بالارو هم تو مسیر فایل اجرایی
نیاز داشت تو vb هم همینطوره
در کل ممنون از همه