View Full Version : مقاله: تفاوت ساختار و ... بین vb.net و delphi.net
saman_itc
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 14:39 عصر
با سلام
من vb.net2005 کار میکنم
الان باید Delphi.Net کار کنم
دوستان کسی در مورد شباهت هاش و تفاوت هاش اطلاعاتی داره؟
پیشاپیش ممنونم
vcldeveloper
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 23:10 عصر
شباهت و تفاوت در چی؛ Syntax؟
saman_itc
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 10:18 صبح
سلام آقای کشاورز
خوبین شما
در همه جوانب
ممنون میشم
حالا delphi.net واسه منی که vb.net کار کردم راحت تره یاdelphi ؟
vcldeveloper
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 18:11 عصر
سلام،
delphi.net واسه منی که vb.net کار کردم راحت تره یاdelphi ؟
Delphi.net یک زبان برنامه نویس تحت دات نت هست که از Syntax دلفی (پاسکال) استفاده میکنه. امکاناتی که زبان های برنامه نویس مختلف در دات نت دارند، تقریبا یکسان هست. فقط باید برنامه نویس با برنامه نویسی دات نت آشنا باشه. پس مهاجرت از vb.net به delphi.net برای کسی که قبلا با دلفی کار نکرده یا وابستگی به Syntax پاسکال نداره، مزیتی نداره.
اما Delphi یا بطور کاملتر Delphi for Win32 تحت دات نت نیست! پس نمی تونید باهاش برنامه های دات نتی بنویسید. مهاجرت از vb.net به Delphi زمانی توجیه داره که شما بخواید برنامه های تحت Win32 بنویسید و به هر دلیلی نخواید تحت دات نت برنامه بنویسید. مزایا و معایب برنامه نویسی تحت Win32، که در عالم دات نت بهش Native Code گفته میشه، در برابر برنامه نویسی تحت دات نت بارها بحث شده.
موفق باشید
saman_itc
جمعه 31 خرداد 1387, 02:33 صبح
من با Syntax پاسکال هم کار کردم حالا .net 2005 یا 2008
vcldeveloper
شنبه 01 تیر 1387, 00:14 صبح
من با Syntax پاسکال هم کار کردم حالا .net 2005 یا 2008
دلفی دات نت تحت نسخه net 2.0. کار میکنه و برای نوشتن برنامه بوسیله آن، می تونید از CodeGear RAD Studio استفاده کنید، یعنی در Visual Studio نمیتونید براش کد بنویسید. برای کار با Syntax پاسکال در محیط Visual Studio، می تونید از Chrome (http://en.wikipedia.org/wiki/Chrome_%28programming_language%29)استفاده کنید.
VB.Net در آخرین نسخه خودش تحت net 3.5. کار میکنه که به نوعی همون net. 2.0 هست به اضافه یکسری Extension. برای کار با VB.Net، باید از Visual Studio استفاده کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.