View Full Version : خبر: رکورد شکنی دانلود firefox
ghafoori
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 19:39 عصر
میزان دانلود firefox نسخه 3 از ساعت 9.5 دیشب روز سه شنبه تا ساعت 8 بعداز ظهر امروز چهارشنبه بیش از 7 میلیون رسیده است جالبترین قسمت این خبر این است که ایرانی ها با 208 هزار دانلود در بین 10 کشور اول جهان است
این همه طرفدار از کجا پیدا شده که با این خطوط اینترنت زغالی این مرورگر را دانلود کردند معلوم نیست :گیج:
برای دیدن امار کشور ها به این لینک (http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/) مراجعه کنید
ما الان از چین و کانادا جلوتریم و فاصله کمی داریم با ایتالیا:اشتباه:
امروز فهمیدم دلیل این همه دانلود از طرف ایرانیها چیست این خبر را بخوانید
سایت کلوب دات کام از انتشار نرم افزار متن باز (Open Source) فایرفاکس 3 در ایران حمایت می نماید . در همین راستا ، از روز یکشنبه 2 تیر تا شنبه 8 تیر به مدت 7 روز ، برای کاربرانی که از مرورگر فایرفاکس 3 استفاده نمایند ، امکانات زیر در سایت کلوب دات کام رایگان خواهد بود .
1- مشاهده بازدیدکنندگان پروفایل شما
2- جستجوی اعضای آن لاین
3- مشاهده آخرین تاریخ لاگین کاربران
4- پیگیری گفته های کاربران در کلوب های مختلف سایت
لینک http://www.cloob.com/profile/blog/list/username/admin
سایت کلوب یکی از پربازدیترین سایتهای ایرانی می باشد
مهدی کرامتی
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 20:00 عصر
بیشترین آمار تا این لحظه مربوطه به ایالات متحده با رقم 2.409.485 است.
once4ever
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 20:44 عصر
به قول مرد عوضی، اگه تو هیچ چیز مهارت نداریم تو جو گیر شدن مهارت بالایی داریم!
Arman_gh
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 20:55 عصر
جدا پس مردم آمریکا از همه جوگیرتراند! من نمیدانم چه ربطی به جوگیر شدن داره؟ به جای این حرفها بریم سایتهای را که میسازیم یا ساختهایم را استاندارد طراحی کنیم.
Mamdos
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 21:36 عصر
MOZILLA FIREFOX END-USER SOFTWARE LICENSE AGREEMENT
Version 3.0, May 2008
...
8. EXPORT CONTROLS. This license is subject to all applicable export restrictions. You must comply with all export and import laws and restrictions and regulations of any United States or foreign agency or authority relating to the Product and its use.
...
شرکت موزیلا داره با صادرات فایرفاکس به ایران، در آمریکا کار غیرقانونی انجام میده! امیدوارم این بارگیریهای زیاد از ایران، توجه دیوانسالاران کنترل صادرات دولت آمریکا رو جلب نکنه! وگرنه مجبورشون میکنند بارگیریهاشون رو روی ایران ببندند، همون طور که در مورد چندین وبگاه دیگه انجام دادن.
vahid4134
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 22:44 عصر
میزان دانلود firefox نسخه 3 از ساعت 9.5 دیشب روز سه شنبه تا ساعت 8 بعداز ظهر امروز چهارشنبه بیش از 7 میلیون رسیده است جالبترین قسمت این خبر این است که ایرانی ها با 208 هزار دانلود در بین 10 کشور اول جهان است
این همه طرفدار از کجا پیدا شده که با این خطوط اینترنت زغالی این مرورگر را دانلود کردند معلوم نیست :گیج:
برای دیدن امار کشور ها به این لینک (http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/) مراجعه کنید
ما الان از چین و کانادا جلوتریم و فاصله کمی داریم با ایتالیا:اشتباه:
واقعا با این سرعت کیا دانلود کردند (یکیش خودم بودم :بامزه:)
حالا فکر کنم اونهایی که سرعت اینترتشون خوب بود دانلود کردند اگر همه سرعت اینترنتشون خوب بود رو دست آمریکا هم می زدیم :بامزه:
ولی من واقعا کف کردم از طراحیش (خوشبختانه فعلا همه سایهایی که طراجی کردم روش خوب میاد البته عالی میاد:کف:)
ghafoori
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 23:20 عصر
اما انگار به پای کشور لیتوانی نمی رسیم این کشور فسقلی با 3,565,205 نفر جمعیت بیش از 270 هزار دانلود انجام دادن تقریبا هر13 نفر یکی دانلود کرده
اوبالیت به بو
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 00:13 صبح
آمار جالبيه ولي فقط آماره.
حالا امكانات اين Browser چي هست؟
.:KeihanCPU:.
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 00:22 صبح
حالا امكانات اين Browser چي هست؟
به نظر من بهترینه
Nima_NF
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 00:57 صبح
حالا امكانات اين Browser چي هست؟1- مهم ترین این که برای به روز رسانی آن لازم نیست دست مایکروسافت یا هکرها رو ببوسیم تا مثل IE آن را به روز رسانی کنیم. :D
2- دیکشنری ها ، Add-ons تک آن ، ذخیره کلیه اطلاعات و صفحات و دانلودها برای قطعی های برق یا crash کردن، نحوه bookmark کلیه Tab ها ، نحوه چک کردن ویروس ها و Malware و ده ها مورد جالب جدید و قدیمی تکمیل شده که برای من خیلی کاربردی بوده و هست.
3- برای لیست کامل قابلیت ها:
Firefox Features (http://www.mozilla.com/en-US/firefox/features/)
a_true_2004
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 01:00 صبح
سلام
انگار مایکروسافت هم جوگیر شده و :
http://gizmodo.com/assets/images/gizmodo/2008/06/ffcake.jpg
همانطور که می دانید دیروز جشن انتشار فایرفاکس ۳ و دانلود و رکورد شکنی همزمان آن بود . درست در زمان خداحافظی فایرفاکس ۲ و انتشار فایرفاکس ۳ مایکروسافت یک کیک تبریک به مناسبت انتشار این نسخه از فایرفاکس برای کارمندان موزیلا ارسال می کند . عکسی که دربالا مشاهده میکنید عکسی از همان کیک ارسالی مایکروسافت هست که امضای آن هم جالب توجه است .
--------------
منبع : http://imilad.com/?p=230
اوبالیت به بو
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 01:16 صبح
1- مهم ترین این که برای به روز رسانی آن لازم نیست دست مایکروسافت یا هکرها رو ببوسیم تا مثل IE آن را به روز رسانی کنیم. :D
2- دیکشنری ها ، Add-ons تک آن ، ذخیره کلیه اطلاعات و صفحات و دانلودها برای قطعی های برق یا crash کردن، نحوه bookmark کلیه Tab ها ، نحوه چک کردن ویروس ها و Malware و ده ها مورد جالب جدید و قدیمی تکمیل شده که برای من خیلی کاربردی بوده و هست.
3- برای لیست کامل قابلیت ها:
Firefox Features (http://www.mozilla.com/en-US/firefox/features/)
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/3.0b1/releasenotes/
Mamdos
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 17:58 عصر
آمار بارگيریهای فایرفاكس كشورها (http://ehsanakhgari.org/mozilla/downloadday/stats/) به ترتیب تعداد و درصد از كل بارگیریها، درصد از جمعیت و نمودار زمانی (گفته تعهد(Pledge)ها ولی در واقع آمار بارگیریهاست)
ghafoori
دوشنبه 03 تیر 1387, 18:59 عصر
سایت کلوب دات کام از انتشار نرم افزار متن باز (Open Source) فایرفاکس 3 در ایران حمایت می نماید . در همین راستا ، از روز یکشنبه 2 تیر تا شنبه 8 تیر به مدت 7 روز ، برای کاربرانی که از مرورگر فایرفاکس 3 استفاده نمایند ، امکانات زیر در سایت کلوب دات کام رایگان خواهد بود .
2- جستجوی اعضای آن لاین
بمب منطقی
سه شنبه 04 تیر 1387, 00:53 صبح
firefox3 حسابی حافظه رو مصرف میکنه و سیستمم رو کند کرده.خیلی ناراضی هستم
vcldeveloper
سه شنبه 04 تیر 1387, 01:28 صبح
سایت کلوب دات کام از انتشار نرم افزار متن باز (Open Source) فایرفاکس 3 در ایران حمایت می نماید .
یعنی علت دانلود بیش از 200 هزار ایران فقط این سایت بوده؟!! تازه جالب هست که امکاناتی که مثلا برای افرادی که فایرفاکس را دانلود کردند، فراهم کردند، امکاناتی هست که در سایت هایی مثل برنامه نویس کاربران روزانه به آنها دسترسی دارند!
firefox3 حسابی حافظه رو مصرف میکنه و سیستمم رو کند کرده.
اتفاقا متوسط مصرف حافظه آن و میزان نشتی های حافظه آن به میزان زیادی بهبود پیدا کرده و کمتر از نسخه 2 و IE هست. همین الان روی سیستم من بعد از حدود 2 ساعت کار، در حالی که در خیلی از اوقات تعداد تب های باز به حدود 10 تب می رسید، حداکثر مصرف حافظه آن 119 مگ بود.
Arman_gh
چهارشنبه 05 تیر 1387, 22:14 عصر
برای آگاهی از ویژگیهای تازهی فایرفاکس ۳ خواندن این کتاب رایگان را پیشنهاد میکنم. در این کتاب دربارهی امنیت، کارایی (Performance) و ... صحبت شده است.
www.sitepoint.com/books/firefox3/
.:KeihanCPU:.
جمعه 07 تیر 1387, 14:47 عصر
firefox3 حسابی حافظه رو مصرف میکنه و سیستمم رو کند کرده.خیلی ناراضی هستم
فکر نمیکنی اشتباه میکنی
Programmer.G
جمعه 07 تیر 1387, 15:01 عصر
به نظر من بیشتر تو اینترفیس مشکل داره. برای مثال غیب شدن کلید GO و نحوه نمایش هیستوری و ...
vahid4134
جمعه 07 تیر 1387, 18:54 عصر
2- جستجوی اعضای آن لاین
به نظر من این خیلی اشتباه هست. خیلی از کاربران کلوب کاربران ساده و تازه کار هستند که اصلا نمی دونند که firefox چی هست. البته تاثیر داشته اما نه اینقدر تازه این کار ماله بعد از روز دانلود هست
vcldeveloper
جمعه 07 تیر 1387, 22:46 عصر
به نظر من بیشتر تو اینترفیس مشکل داره. برای مثال غیب شدن کلید GO و نحوه نمایش هیستوری و ...
احتمالا درست متوجه امکانات این نسخه نشدید! دکمه Go فقط در صورتی ظاهر میشه که در کادر آدرس در حال تایپ باشید، در غیر اینصورت، ناپدید میشه. این یک باگ نیست (!) یک قابلیت هست که قبلا هم درباره اش اطلاع رسانی شده بود. فکر کنم IE8 هم همچین قابلیتی داشته باشه.
Programmer.G
جمعه 07 تیر 1387, 23:26 عصر
احتمالا درست متوجه امکانات این نسخه نشدید! دکمه Go فقط در صورتی ظاهر میشه که در کادر آدرس در حال تایپ باشید، در غیر اینصورت، ناپدید میشه. این یک باگ نیست (!) یک قابلیت هست که قبلا هم درباره اش اطلاع رسانی شده بود. فکر کنم IE8 هم همچین قابلیتی داشته باشه.
من هم نگفتم باگ داره. گفتم از نظر من یک پست رفت محسوب می شود.
بمب منطقی
شنبه 08 تیر 1387, 01:15 صبح
اتفاقا متوسط مصرف حافظه آن و میزان نشتی های حافظه آن به میزان زیادی بهبود پیدا کرده و کمتر از نسخه 2 و IE هست. همین الان روی سیستم من بعد از حدود 2 ساعت کار، در حالی که در خیلی از اوقات تعداد تب های باز به حدود 10 تب می رسید، حداکثر مصرف حافظه آن 119 مگ بود.
فکر نمیکنی اشتباه میکنی
من به شخصه تا حالا با opera و IE مشکلی نداشتم ولی از وقتی که دارم با firefox کار میکنم یا بعضی از سایتها frame هاشون بهم میریزه و قاطی پاتی میشه و یا سرعت سیستمم اونقدر میاد پائین که فکر میکنم هنگ کرده (با رم 256 و سی پی یو 3ghz) ولی یهو دوباره راه میوفته.و وقتی به task manager برای مقایسه میزان مصرف حافظه میون IE و firefox و opera مراجعه میکنم firefox در صدر میزان مصرف قرار داره.
MehranZand
دوشنبه 10 تیر 1387, 10:18 صبح
به نظر میرسه که با babylon هم مشکل داره و babylon نمی تونه به درستی کلمه رو تشخیص بده .
vahid4134
دوشنبه 10 تیر 1387, 10:31 صبح
من به شخصه تا حالا با opera و IE مشکلی نداشتم ولی از وقتی که دارم با firefox کار میکنم یا بعضی از سایتها frame هاشون بهم میریزه و قاطی پاتی میشه و یا سرعت سیستمم اونقدر میاد پائین که فکر میکنم هنگ کرده (با رم 256 و سی پی یو 3ghz) ولی یهو دوباره راه میوفته.و وقتی به task manager برای مقایسه میزان مصرف حافظه میون IE و firefox و opera مراجعه میکنم firefox در صدر میزان مصرف قرار داره.
از نظر مصرف رم حق با شماست و مقدار رم مصرفی در فایرفاکس با توجه به بقیه مرورگرها زیادتر هست (البته در نسخه 3 تفاوتهای چشمگیری رو داشته)
در مورد سایتهایی هم قاطی پاتی میشه اشکال از فایرفاکس نیست اشکال از طراحی اشتباه خود سایتها هست
بمب منطقی
دوشنبه 10 تیر 1387, 23:52 عصر
در مورد سایتهایی هم قاطی پاتی میشه اشکال از فایرفاکس نیست اشکال از طراحی اشتباه خود سایتها هست
این قبیل سایتها ممکنه تو کد نویسی و طراحی مشکل داشتن و من اینو قبول دارم ولی چرا opera و یا IE باهاشون مشکلی ندارن؟!! همین سایت برنامه نویس خودمون هم بعضی جاهاش بهم میریزه.نمونش رو این پائین میتونین ببینین:
vcldeveloper
سه شنبه 11 تیر 1387, 02:09 صبح
این قبیل سایتها ممکنه تو کد نویسی و طراحی مشکل داشتن و من اینو قبول دارم ولی چرا opera و یا IE باهاشون مشکلی ندارن؟!!
مسئله اینه که IE بخاطر اینکه تا مدت ها بی رقیب بوده، یکسری تگ ها و دستورات غیراستاندارد معرفی کرد که سال ها مورد استفاده طراحان وب قرار گرفتند، بدون آنکه نگران استفاده نکردن کاربران از مرورگر IE باشند. الان وجود تعداد زیادی از این سایت ها باعث شده که کاربران مرورگر های غیر مایکروسافتی دچار نوعی مشکل بشند. به همین دلیل هم هنوز سایت هایی هستند که فقط در IE درست نمایش داده می شوند. البته مایکروسافت در نسخه 8 سعی کرده IE را بیشتر با استانداردهای موجود هماهنگ کنه، که این مسئله باعث شده سایت های زیادی در IE 8 بدرستی نمایش داده نشوند(!) و مایکروسافت مجبور شده یک حالت IE 7 Compatibility هم به IE 8 اضافه کنه.
درباره Opera اطلاع دقیقی ندارم، ولی تا جایی که یادم هست، این مرورگر در مواجهه با سایت های اینترنتی، رفتار IE را تقلید می کند.
برای فایرفاکس می تونید افزونه IE Tab را نصب کنید تا سایت هایی که بطور خاص برای مرورگر IE طراحی شدند را با استفاده از موتور رندر IE در داخل فایرفاکس ببینید.
همین سایت برنامه نویس خودمون هم بعضی جاهاش بهم میریزه.نمونش رو این پائین میتونین ببینین:
من از فایرفاکس 3.0 استفاده می کنم و این مشکلی که شما بهش اشاره کردید را ندارم!
sang9111
سه شنبه 11 تیر 1387, 02:37 صبح
من خودم اصلا برنامه نویسی رو با opensurce شروع کردم و علاقه زیادی به این جنبش دارم ولی در بحث علمی تعصب معنی نداره باید گفت ما یه خورده firefox رو بیشتر از کیفیتش تشبیه می کنیم آره ما باید از firefox حمایت کنیم ولی نه اینکه عیباشو بپوشونیم ضعف firefox در باز کردن tab متوالی ضعف بزرگی که مرورگری مثل opera به کلی از اون مبراست ما باید از کار قوی شرکت opera حمایت کنیم چون بسیاری از ما چه حرفه ای چه غیر حرفه ای این رو درک کردیم مگه ما از یه مرورگر چی می خوایم مجانی است که البته الان همه مجانین .... سرعت که دیگه همه معترفا ..... سازگاری که در چند ساله اخیر که ضعف اوپرا بود برطرف شده.... قدرت در چند tab مرو گر من همیشه 30 tap باز داره و هیچ مشکلی نداره .... امنیت که بینظیره لا اقل در برابر IE ا....... download manager که دیگه جای DAP رو میگیره ....... و از لحاظ امکانات که همیشه به شرکت اعتراض میشه به خاطر امکانات فراوان کاربر گیج میشه ما باید همیشه از بهترین حمایت کنیم وبه خاطر تعصب شایسته ها رو خورد کنیم این حتی در ایران ما زیاد به چشم می خوره من 6 ماه از firefox استفاده کردم
m.hamidreza
سه شنبه 11 تیر 1387, 08:43 صبح
ولی تا جایی که یادم هست، این مرورگر در مواجهه با سایت های اینترنتی، رفتار IE را تقلید می کند.
Opera به Firefox نزدیکتره تا IE....
vahid4134
سه شنبه 11 تیر 1387, 11:01 صبح
من خودم اصلا برنامه نویسی رو با opensurce شروع کردم و علاقه زیادی به این جنبش دارم ولی در بحث علمی تعصب معنی نداره باید گفت ما یه خورده firefox رو بیشتر از کیفیتش تشبیه می کنیم آره ما باید از firefox حمایت کنیم ولی نه اینکه عیباشو بپوشونیم ضعف firefox در باز کردن tab متوالی ضعف بزرگی که مرورگری مثل opera به کلی از اون مبراست ما باید از کار قوی شرکت opera حمایت کنیم چون بسیاری از ما چه حرفه ای چه غیر حرفه ای این رو درک کردیم مگه ما از یه مرورگر چی می خوایم مجانی است که البته الان همه مجانین .... سرعت که دیگه همه معترفا ..... سازگاری که در چند ساله اخیر که ضعف اوپرا بود برطرف شده.... قدرت در چند tab مرو گر من همیشه 30 tap باز داره و هیچ مشکلی نداره .... امنیت که بینظیره لا اقل در برابر IE ا....... download manager که دیگه جای DAP رو میگیره ....... و از لحاظ امکانات که همیشه به شرکت اعتراض میشه به خاطر امکانات فراوان کاربر گیج میشه ما باید همیشه از بهترین حمایت کنیم وبه خاطر تعصب شایسته ها رو خورد کنیم این حتی در ایران ما زیاد به چشم می خوره من 6 ماه از firefox استفاده کردم
با نظر شما موافقم اما اینجا بحث از opera نبود بحث بر سر firefox و IE بود. واقعا قبول که opera بسیار قدرتمند هست. اما شما از چه دید دارید بهش نگاه می کنید. بهتره سایتهای زیر رو ببینید و قدرتها رو مقایسه کنید
http://www.kejut.com/browsermemory
همونطور که می بینید یک سری موارد اپرا قوی تر هست یک سری موارد firefox در کل بسیار نزدیک به هم حرکت کرده اند. اما محبوبیت firefrox (شاید به خاطر افزونه های آن یا موارد دیگر) بیشتر هست.
البته داره به safari هم بی لطفی میشه
sang9111
سه شنبه 11 تیر 1387, 15:11 عصر
سایت جالبی بود در ضمن نگفتید کدوم مرور گر من هم از opera گفتم ولی طبق گفته این سایت firefox3 در استفاده از حافظه تقریبا نه کامل بیشتر شده من متاسفانه از safari استفاده نکردم ولی safari انگار از api خاصی استفاده می کنه حجم download برای ویندوز 16 مگا بایت بود در حالی که opera از این لحاظ 6 و فایرفکس 7 است
vahid4134
چهارشنبه 12 تیر 1387, 17:29 عصر
به هر حال باید در مقایسه ها دقت کرد. شما اگر مقایسه ها رو نگاه کنید نه می تونید بگید فایرفاکس بهتره نه می تونید بگید اپرا. چون هر کدوم در حال رقابت هستند.
البته به نظر من این دو مرورگر به زودی انقلاب خودشون رو خواهند کرد
razavi_university
جمعه 14 تیر 1387, 11:51 صبح
امکاناتی که FireFox برای سفارشی سازی و اسکریپت نویسی در نظر گرفته در هیچ کدوم از مرورگرهای دیگه به این خوبی پشتیبانی نشده
مثلا پلاگین IEPro که قابلیت کنترل تب ها با اشکال موس رو می داد (mouse_gestures) مدتها قبل توسط پلاگین mouse_gestures برای FireFox پشتیبانی می شده و از روی اون IEPro رو ساختند
و یا کارهایی که با greasemonkey میشه انجام داد که دیگه اصلا گفتن نداره . . .
شرکت Mozilla واسه کسانی هم که به ثبت رکورد جهانی کمک کردند certificate صادر می کنه (در حالی که شرکتهایی مثل ماکروسافت جل کاربر واسشون زیاد مهم نیست)
sang9111
شنبه 15 تیر 1387, 17:33 عصر
آره من منکر این نیستم plug های firefox چیزه جالبی اما بهتر به جای کارهای فرعی به اصل مشکلات مرور گرش بپردازه قبلا گفتم وقتی چند tap رو باز می کنم دیوونه می کنه ولی با این حال من معترف هستم که firefox خیلی خیلی از IE بهتره و تقریبا بدون مقایسه هم میشه فهمید ولی ماکروسافت بیکار نمیمونه مطمئنام که یه فکری به حال این مرور گر میکنه IE از ریشه مشکل داره و با رو کاری کاری حل نمیشه
razavi_university
یک شنبه 16 تیر 1387, 00:02 صبح
آره من منکر این نیستم plug های firefox چیزه جالبی اما بهتر به جای کارهای فرعی به اصل مشکلات مرور گرش بپردازه قبلا گفتم وقتی چند tap رو باز می کنم دیوونه می کنه
والا من مشکلی با تعداد تب ها نداشتم حتی تا 30 تاش:متعجب:
میشه بفرمایید مشکل اصلی Firefox چیه؟
sang9111
یک شنبه 16 تیر 1387, 00:44 صبح
این یه مشکل عمومی در فایرفکس است که وقتی چند tap رو باز می کنی بسیار دیر بالا می یاد یا اصلا گیج میشه من از خیلی ها هم که استفاده کردن پرسیدم تایید کردن و این در ایران که ما با این سرعت های فاجعه بار روبرو هستیم مشکل کمی نیست
zfarhad2000
یک شنبه 16 تیر 1387, 00:52 صبح
من هم مشکلی با تبها ندارم و حتی 20 تب همزمان داشتم و فایرفاکس خیلی راحت کار کرده. شاید مشکل شما از جای دیگهای ناشی میشه!!!
vcldeveloper
یک شنبه 16 تیر 1387, 03:20 صبح
این یه مشکل عمومی در فایرفکس است که وقتی چند tap رو باز می کنی بسیار دیر بالا می یاد یا اصلا گیج میشه من از خیلی ها هم که استفاده کردن پرسیدم تایید کردن و این در ایران که ما با این سرعت های فاجعه بار روبرو هستیم مشکل کمی نیست
من از زمان Firefox 2.0 RC1 کلا سوئیچ کردم روی Firefox، و برای Firefox 3.0 هم از نسخه Beta 4 دارم باهاش کار میکنم و تابحال به این مشکلی که شما میگی، برنخوردم!
acilios
یک شنبه 16 تیر 1387, 06:21 صبح
0nly firf0x
امنیت فاکس قابل مقایسه با IE نیست .
Sub Zero
دوشنبه 31 تیر 1387, 07:19 صبح
یکی از مشکلاتی که بعد از حدود یک ماه کار با Fire Fox 3 متوجه شدم و در اغلب سایتها هم اونو مطرح کرده بودند عدم سازگاری این نسخه با نرم افزار Babylon هستش . البته نتیجه گزارش این مشکل هم جالب بوده . چرا که توی بعضی سایتها نوشته بودند این وظیفه Babylon هست که خودشو با Fire Fox 3 سازگار کنه .
اما دلیل این ناسازگاری رو اینگونه نوشته بودند :
Firefox 3 is now using the open source graphics library Cairo to do
new rendering of text and graphics. This change may be part of the
problem if Babylon Translator has not been updated to support Firefox
منبع (http://216.239.59.104/search?q=cache:ZV2OGLrlpFYJ:groups.google.com/group/mozilla.support.planning/browse_thread/thread/49c41045e04a7a03/4712631d9d7cbbb6%3Flnk%3Draot%26fwc%3D1+Problem+Ba bylon+With+FireFox+3&hl=en&ct=clnk&cd=5&client=firefox-a)
خدا کنه یکی این وسط کوتاه بیاد تا این مشکل حل بشه . من که خودم از این دو برنامه خیلی استفاده میکنم .
نتیجه جستجو در گوگل (http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=Qb6&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=Problem+Babylon+With+FireFox+3&spell=1)
vcldeveloper
دوشنبه 31 تیر 1387, 11:50 صبح
خدا کنه یکی این وسط کوتاه بیاد تا این مشکل حل بشه . من که خودم از این دو برنامه خیلی استفاده میکنم .
Firefox 3 should using its own text drawing library now, not standard win32 draw_text api. So, it is not easy to solve.
vahid4134
دوشنبه 31 تیر 1387, 13:26 عصر
من هم توی تب ها مشکلی نداره. تا ۴۰ الی ۵۰ تا هم باهاش باز کردم. مشکلی نداشته. البته توی نسخه ۲ یادمه رم خیلی می گرفت وقتی که تب ها زیاد میشد اما الان خیلی کمتر شده
zfarhad2000
دوشنبه 31 تیر 1387, 14:29 عصر
یکی از مشکلاتی که بعد از حدود یک ماه کار با Fire Fox 3 متوجه شدم و در اغلب سایتها هم اونو مطرح کرده بودند عدم سازگاری این نسخه با نرم افزار Babylon هستش . البته نتیجه گزارش این باگ هم جالب بوده . چرا که توی بعضی سایتها نوشته بودند این وظیفه Babylon هست که خودشو با Fire Fox 3 سازگار کنه .
اما دلیل این ناسازگاری رو اینگونه نوشته بودند :
منبع (http://216.239.59.104/search?q=cache:ZV2OGLrlpFYJ:groups.google.com/group/mozilla.support.planning/browse_thread/thread/49c41045e04a7a03/4712631d9d7cbbb6%3Flnk%3Draot%26fwc%3D1+Problem+Ba bylon+With+FireFox+3&hl=en&ct=clnk&cd=5&client=firefox-a)
نتیجه جستجو در گوگل (http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=Qb6&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=Problem+Babylon+With+FireFox+3&spell=1)
خوب از یک معادل آزاد مثل starDict استفاده کن حتی ابزاری وجود داره که میشه دیکشنریهای بابیلون رو به StarDict تبدیل کرد.
Nima_NF
دوشنبه 31 تیر 1387, 18:12 عصر
به این نمی توان bug گفت بلکه عدم سازگاری Babylon با firefox 3 هست. babylon از شیوه های مختلف برای شناسایی نوشته ها در محیط های مختلف استفاده می کند که این مورد را هم با یک update باید حل کند، سایر دیکشنری ها با نسخه 3 خوب کار می کنند.
در هر حال روشی که من استفاده می کنم به این شکل هست:
اگر کلمه مورد نظر را انتخاب کنید (بر روی کلمه دابل کلیک کنید) و سپس Ctrl + راست کلیک در بیشتر موارد درست عمل می کند.
DarkSoroush
دوشنبه 31 تیر 1387, 22:44 عصر
ببخشید میشه در مورد مشکل ff3 با babylon یکم توضیح بدید!! چون من از هر دو با هم استفاده میکنم و تا حالا مشکلی هم نداشتم. حتی ورژن babylon من 6 هست!!
Sub Zero
سه شنبه 01 مرداد 1387, 06:50 صبح
خوب از یک معادل آزاد مثل starDict استفاده کن حتی ابزاری وجود داره که میشه دیکشنریهای بابیلون رو به StarDict تبدیل کرد.
ممكنه در مورد دیکشنری StarDict بیشتر توضیح بدید چون تا حالا اسمشو نشنیده بودم .
ببخشید میشه در مورد مشکل ff3 با babylon یکم توضیح بدید!! چون من از هر دو با هم استفاده میکنم و تا حالا مشکلی هم نداشتم. حتی ورژن babylon من 6 هست!!
ظاهرا FF3 از نوعی کتابخانه گرافیکی به نام Cairo برای Rendering متن وگرافیک استفاده میکنه که با برنامه Babylon سازگاری نداره .
جالبه که Babylon شما با FF3 مشکلی نداره از دوستان کس دیگه ای هست که مشکلی نداشته باشه .
rezaTavak
سه شنبه 01 مرداد 1387, 07:13 صبح
StarDict - The best dictionary program in linux and windows (http://stardict.sourceforge.net/index.php)
دیکشنری آزاد قابل اجرا در تمام پلاتفرمها.
mohammed
سه شنبه 01 مرداد 1387, 08:59 صبح
یک دلیل دیگر در اقبال کاربرای ایرانی غیر از اینکه اقلا دوست دارند یک بار تست کنند که این مرورگر چه امکاناتی دارد شاید همین زغالی بودن اینترنت ایران است. مرورگر فایرفاکس سریعتر از IE است. بهتر از IE هم در کامپیوتر اجرا می شود پس اگر پینگ بالا و کیفیت پایین در اینترنت مصرفی وجود داشته باشد، با فایرفاکس بهتر از IE می شود تحملش کرد.
keivan1000
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 17:51 عصر
از امکاناته خیلی خوبشم این toolbar هست که یک antispyware خوبم روش داره حتما downloadesh کنید
Download Yahoo! Toolbar - Anti-Spy (http://edit.toolbar.yahoo.com/config/slv4_page?.p=cayas)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.