ورود

View Full Version : گوگل با ارائۀ کدجم، دنیای جدیدی برای برنامه نویسی می سازد!

HYPERMATRIX
جمعه 31 خرداد 1387, 10:52 صبح
با سلام

دوستان برنامه نویس حتماً در جریان این وعده ی گوگل بودند، اما اینکه این وعده عملی شد، خبر جدیدی هست!
گوگل چند ماه پیش اخبار اولیه ی این سیستم رو منتشر کرد. بالاخره زمان شروع به کار کامل اون اعلام شد..

شمارش معکوس رو ببینید

http://code.google.com/codejam/

.

Mrs.Net
شنبه 01 تیر 1387, 09:46 صبح
دوستان برنامه نویس حتماً در جریان این وعده ی گوگل بودند، اما اینکه این وعده عملی شد، خبر جدیدی هست!
گوگل چند ماه پیش اخبار اولیه ی این سیستم رو منتشر کرد. بالاخره زمان شروع به کار کامل اون اعلام شد..

کد جم یک رقابت بین برنامه نویسها هست و نه یک سیستم! یا یک دنیای جدید! و حداقل سری قبلش هم من بودم و دفعه اول نیست!
درضمن اصلا هم جالب نیست چون برنامه نویسهای ایرانی نمیتوانند تو این رقابت شرکت کنند! (برای گوگل متاسفم)

zehs_sha
شنبه 01 تیر 1387, 17:43 عصر
نمونه سوالاتش به چه صورت هست ؟

saeed_Z_F
شنبه 01 تیر 1387, 19:01 عصر
سلام
کار بسیار قشنگیه واقعا گوگل داره با این همه امکانات و سرویس های متنوع خودشو بعنوان دروازه اینترنت معرفی می کنه .

MehranZand
شنبه 01 تیر 1387, 19:48 عصر
حیف اینکه برنامه نویس های ایرانی و چند کشور دیگه نمی تونند شرکت کننند...

vahid4134
شنبه 01 تیر 1387, 23:31 عصر
البته به نظر من این به نفع خود گوگل هست. گوگل سیاستهای بزرگی رو داره. از این طریق خیلی از الگوریتم هایی رو که استفاده کرده و می تونه توسط این برنامه نویسان چک کنه و راهکارهای بهتری رو برای خودش بیرون بکشه.

HYPERMATRIX
شنبه 15 تیر 1387, 11:40 صبح
حتماً با تعریف سیستم آشنا هستید، پس نیازی نیست که بگم چرا کد جم یک سیستم هست!
متحول شدن بخش اعظم پارامترهای یک دنیا، به معنی ساخته شدن یک دنیای جدید هست! و گوگل با کد جم اینکار رو شروع کرده. لااقل شما که توی سری قبلی بودید، باید بیشتر آشنا باشید... اون همه رقابت جالب و ارتقاء الگوریتمها و مشارکت اعضا توی تدوین الگوریتم های عظیم، دنیای برنامه نویسی رو برای اونها که بیشتر سهم دارند، کاملاً دگرگون می کنه

البته با شما همدرد و موافقم که گوگل خودش رو با وارد شدن به بازی سیاسی کشورش کوچک کرده!
اما اطلب العلم ولو بالوی پی .n ! با یه آدرس قلابی که از اینترنت هم میشه جور کرد و یه وی پی .n میشه از همه ی امکانات موجود توی اینترنت استفاده کرد.

کد جم یک رقابت بین برنامه نویسها هست و نه یک سیستم! یا یک دنیای جدید! و حداقل سری قبلش هم من بودم و دفعه اول نیست!
درضمن اصلا هم جالب نیست چون برنامه نویسهای ایرانی نمیتوانند تو این رقابت شرکت کنند! (برای گوگل متاسفم)

once4ever
شنبه 15 تیر 1387, 12:18 عصر
البته با شما همدرد و موافقم که گوگل خودش رو با وارد شدن به بازی سیاسی کشورش کوچک کرده!
اما اطلب العلم ولو بالوی پی .n ! با یه آدرس قلابی که از اینترنت هم میشه جور کرد و یه وی پی .n میشه از همه ی امکانات موجود توی اینترنت استفاده کرد.
شما یک هزینه ای رو به خودتون تحمیل میکنید تا در مسابقه ای شرکت کنید و فکر و هوشتون برای حل مسئله هاش و ارائه الگوریتم (حتی نه کاملا صحیح) به اون سازمان بکار ببرید که نه شمارو در انتها قبول میکنند و نه شما رو به رسمیت میشناسند و هم کشور شمارو تحقیر میکنند!!
هرجور به قضیه نگاه کنی (سیاسی و یا علمی و یا هردوانه) اینکار جز کمک کردن به سازمانی که شمارو آدم حساب نکرده هیچ نتیجه ی دیگه ای نداره.
پس این ذهن خلاقتونو برای کسی که (ایرانیها) براشون ارزش دارید مصرف کنید و یکمم بیشتر از هزینه و پ ن خرج کنید تا یه همچین تحولی برای پیشرف خودت و بقیه ایجاد کنی.
اما خوب من دوره قبل خیلی دوست داشتم نوع سوالهارو و نحوه اجراشو ببینم تا شاید بشه تو ایران هم انجام داد. جالب بود که یه کنسول جاوا نصب میکردید و تو همون قسمت مشخص میکردید با چه زبانی میخواید کد بنویسید و کدتون اونجا مینوشتید و کامپایل میشد. میتونستید 100نفر هم کنار دستتون بگذارید که الگوریتم خوشگلتر و خوشمزه تری در اختیار گوگل بگذارید ;)
سوالتشم بیشتر روش صحیح و سریع حل مشکلات هست مثلا تو یک انبار ارتش با شرایط خاص چجوری میشه سریع یک تانک جابجا بشه (البته تو سوالش مینویسه تو انبار پیتزا فروشی و بجا تانک هم از جعبه پنیر پیتزا استفاده میکنه!!!)

----
چیه؟ برنامه ام یه ارور کشکی میده رفته رو اعصابم

HYPERMATRIX
یک شنبه 16 تیر 1387, 13:54 عصر
فکر می کنم اکثر برنامه نویسای حرفه ای و باهوش دنیا، دقیقاً به همین هدف که شما گفتید ( و منظور من هم بوده) وارد این بازی میشن و هیچکس به فکر 10000 دلار نیست!
..
ببینید دوست من.. برنامه نویسای ما استعداد دارن، خلاقیت دارن،... اما ضعف شدید اطلاعات هم دارند!!
انفعال در دنیای فعلی، یک خودکشی غیر مستقیم هست!
من که ترجیح می دم وقتی گوگل عضویت ایرانیها رو در طرحهای درآمد زا (ادسنس ) ممنوع کرده، با دور زدن اون، ورود ارز قابل توجهی به مملکت داشته باشم، زبان انگلیسیم رو تقویت کنم، ریزه کاریها و حرفه ای گریها رو یاد بگیرم، اطلاعات به روز رو جمع کنم و در نهایت به دیگران هم یاد بدم و آماده بشیم تا اگه یه روزی به خاطر ندانم کاری سیاست مدارامون دچار مشکل بزرگتری شدیم، بلد باشیم گلیم خودمون و هموطنامون رو از آب بیرون بکشیم!
..
همین کنسول جالب که مثال زدید.. چیزی که به ساختنش فکر کرده بودم، اما به نظرم ایرادات فنی و منطقی داشت و وقتی توی گوگل دیدمش، انرژی مضاعفی گرفتم که چیزی به مراتب کاملتر و با رعایت تمامی پارامترهای وب2 برای تعامل با ویزیتورهای یک سایت بسازم...

..
ممنون از جوابتون

شما یک هزینه ای رو به خودتون تحمیل میکنید تا در مسابقه ای شرکت کنید و فکر و هوشتون برای حل مسئله هاش و ارائه الگوریتم (حتی نه کاملا صحیح) به اون سازمان بکار ببرید که نه شمارو در انتها قبول میکنند و نه شما رو به رسمیت میشناسند و هم کشور شمارو تحقیر میکنند!!
هرجور به قضیه نگاه کنی (سیاسی و یا علمی و یا هردوانه) اینکار جز کمک کردن به سازمانی که شمارو آدم حساب نکرده هیچ نتیجه ی دیگه ای نداره.
پس این ذهن خلاقتونو برای کسی که (ایرانیها) براشون ارزش دارید مصرف کنید و یکمم بیشتر از هزینه و پ ن خرج کنید تا یه همچین تحولی برای پیشرف خودت و بقیه ایجاد کنی.
اما خوب من دوره قبل خیلی دوست داشتم نوع سوالهارو و نحوه اجراشو ببینم تا شاید بشه تو ایران هم انجام داد. جالب بود که یه کنسول جاوا نصب میکردید و تو همون قسمت مشخص میکردید با چه زبانی میخواید کد بنویسید و کدتون اونجا مینوشتید و کامپایل میشد. میتونستید 100نفر هم کنار دستتون بگذارید که الگوریتم خوشگلتر و خوشمزه تری در اختیار گوگل بگذارید ;)
سوالتشم بیشتر روش صحیح و سریع حل مشکلات هست مثلا تو یک انبار ارتش با شرایط خاص چجوری میشه سریع یک تانک جابجا بشه (البته تو سوالش مینویسه تو انبار پیتزا فروشی و بجا تانک هم از جعبه پنیر پیتزا استفاده میکنه!!!)

----
چیه؟ برنامه ام یه ارور کشکی میده رفته رو اعصابم