PDA

View Full Version : قطع اتصال بانک فقط در زمان Debug

federrer
جمعه 31 خرداد 1387, 23:02 عصر
یک پروژه با زبان سی شارپ نوشتم که در آن از SQLEXPRESS2005 که از اجزای VS2005 استفاده کرده ام.

دیتا بیسم را به سرور Attach کرده ام و به راحتی با آن کار می کنم ولی زمانی که می خواهم پروژه را Debug کنم اتصال بانک اطلاعاتی با سرور قطع می شود . روی بانک اطلاعاتی یک ضربدر قرمز می آید و پیغام زیر را دریافت می کنم :

Connection String Property has not been intialized

در فایل app.config تنظیمات ست شده است :

<connectionStrings>
<add name="myCS" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DB\Hardware_Data.MDF;Integrated Security=True;User Instance=True"
providerName="System.Data.SqlClient" />
</connectionStrings>

از لحاظ کدنویسی هم مشکلی ندارم . از کد زیر استفاده کرده ام :

string CS = (string)ConfigurationManager.AppSettings["myCS"];
SqlConnection Cnn = new SqlConnection(CS);

چندین بار VS را نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد . اشکال کجاست ؟؟

رضا عربلو
جمعه 31 خرداد 1387, 23:35 عصر
آیا در شاخه \bin\Debug\... شاخه \DB\Hardware_Data.MDF\... وجود دارد.
چون شما از attach database استفاده کرده اید هنگامی که دیباگ می کنید برنامه موجود در شاخه \bin\Debug\... اجرا می شود.

federrer
شنبه 08 تیر 1387, 01:08 صبح
بله . تو پوشه bin\Debug یه پوشه به اسم DB دارم که توی اون دیتا بیسم با اسم Hardware_Data وجود داره !
توضیح : دیتا بیسم تو یه پوشه به اسم DB هست یعنی فایل شرتکاد با پسوند slnکه از طرف VS ساخته میشه یه پوشه بالاتر از دیتا بیس قرار داره

بد جوری گیر کردم . گفتم بذار کانکشن رو پاک کنم دوباره بسازمش .کانکشن دیتا بیس رو از پنجره Server Explorerحذف کردم
وقتی در پنجرهServer Explorer روی Data Connections راست کلیک کردم و از طریق Add Connection خواستم آدرس دیتا بیس رو بدم تا Attach بشه این پیغام رو داد :

Failed to generate a user instance of SQL Server due to a failure in starting the process for the the user instance . the Connection will be closed
اگر در حال Attach کردن با استفاده از دکمه...Advance به جزئیات کانکشن دسترسی پیدا کنم و گزینه User Instance رو برابر False قرار بدم ء اجازه ساختن کانکشن رو میده ولی در حین Debug باز رو کانکشن ضربدر قرمز میاد و پیغام خطای بالا رو میده !!!!!!!!