ورود

View Full Version : آلارم

انگوران
شنبه 01 تیر 1387, 20:06 عصر
دوستان سلام _ ابتدا عرض پوزش بابت اينكه خيلي جستجو نكردم چون سرعت جستجو پائين بود و در ثاني اينكه از اساتيد مي خوام يه فايل كاربردي و ساده بزارن با اين امكان كه فرمي در تاريخ و ساعت خاصي باز شده يا پيغامي ظاهر شود با اين فرض كه تاريخ و ساعت در يك جدول ذخيره مي شود و اين فرم يك ساعت قبل از ساعت ثبت شده در جدول بايد لود شود . با سپاس

HAMRAHSOFT.IR
یک شنبه 02 تیر 1387, 07:16 صبح
سلام اميدوارم بدرد شما بخور و كارتون را بندازه

براي انكه بهتر بفهميد چطور كار مكنه كوئري Qry_Reminders_Alarms را مشاهد كن

يك سول هم داشتم در يكي از برنامه ديد بودم كه روي كليك راست دراست منو داشت اگر اطلاعاتي داريد ممنون مشم كمك كنيد

انگوران
دوشنبه 03 تیر 1387, 09:12 صبح
متاسفانه نتونستم فايل رو باز كنم احتمالاً اكسس 2007 باشه . اگه ممكنه اصلاحش كنيد .

HAMRAHSOFT.IR
دوشنبه 03 تیر 1387, 09:34 صبح
متاسفانه نتونستم فايل رو باز كنم احتمالاً اكسس 2007 باشه . اگه ممكنه اصلاحش كنيد .

تحت 2003 نه2007 يكبار ديگه چك كن

انگوران
دوشنبه 03 تیر 1387, 19:33 عصر
دوست عزيز من فقط يك فايل txt مي بينم و اما در رابطه با سئوالي كه شما مطرح كردين بايستي منوباري كه ساختين خصوصيتش رو به pop up تغيير بدين سپس در خصوصيت shortcut menu bar اسم منوبارتون رو انتخاب كنين .

انگوران
سه شنبه 04 تیر 1387, 16:54 عصر
ضمن تشكر از دوست خوبم اگه ممكنه فايلي آپلود بشه كه در تاريخ و زمان خاصي ( مثلاً يك ساعت قبل از زمان جلسه -ثبت شده در جدول ) فرم مربوطه باز بشه .

مهدی قربانی
سه شنبه 04 تیر 1387, 18:13 عصر
سلام
حبيب جان ببين اگر اين نمونه نزديك به خواسته شما هست روي همين كار كنيم و كاملش كنيم

انگوران
چهارشنبه 05 تیر 1387, 11:32 صبح
مهدي جان اگه ممكنه پيرامون اين ايده كار كنيم يه جدولي دارم كه در اون تاريخ جلسه و ساعت آلارم ثبت ميشه روي فرم جاري دو تا تكست داريم كه تاريخ و زمان جاري سيستم رو ثبت ميكنه ( text1 , text0)
حالا با كد زير پيغام دلخواه رو مي بينيم

mydate=dlookup("date";"tbl_jalasat";"date='" & me.text0 & "'")
mytime=dlookup("time";"tbl_jalasat";"time='" & me.text1 & "'")
if mydate=me.text0 and mytime=me.text1 then
msgbox"???"
docmd.openform"formname"
end ifلازم بذكر است كه براي تاريخ فارسي از ماژول آقاي آذري استفاده كردم .
در ضمن در روش فوق عملكرد تاريخ بدون مشكل بود ولي در عملكرد ساعت مشكل داشتم .

مهدی قربانی
چهارشنبه 05 تیر 1387, 15:35 عصر
سلام
خوب مشكلي نيست از راه مورد نظر شما هم ميشه اقدام كرد اما چند نكته :
اول اينكه شما مي خواي دقيقاً راس ساعت مقرر پيغام و فرم ثانويه باز بشه يا اينكه در نظر داري در يك بازه زماني اين اتفاق بيفته مثلاً نيم ساعت مونده به جلسه
دوم ثبت دو يا جند جلسه در يك زمان امكان داره يا فقط براي يك زمان خاص فقط يك جلسه ثبت ميشه؟
سوم فرم ثانويه اي كه باز ميشه نقشش چيه ؟ ميخواد به كاربر مشخصات كامل جلسه رو بصورت تك ركورد نشون بده يا اصطلاحاً بصورت كارتابلي يا Datasheet در بين چندركورد اون ركوردي كه موعدش سر رسيده نشون بده ؟

انگوران
چهارشنبه 05 تیر 1387, 18:10 عصر
آقاي مهدي موارد ذيل مد نظر باشه
1- يك ساعت قبل از شروع جلسه پيغام دلخواه ظاهر بشه
2- با توجه به اينكه چند كاربر با برنامه كار مي كنن ثبت چند جلسه در يك ساعت خاص امكانپذيره
3- فرم ثانويه فرميه كه تعداد و مشخصات كامل جلسات رو بصورت ديتاشيت نمايش ميده .

انگوران
سه شنبه 11 تیر 1387, 13:57 عصر
روشي كه به ذهن من رسيد رو ضميمه كردم فقط اگه بشه با dlookup ساعت رو هم پيدا كنيم و كنترل كنيم كه در يك روز اگه ساعت جلسه گذشته ديگه پيغام ظاهر نشه و اگه زماني كه سيستم روشن شده و كمتر از يك ساعت به جلسه مونده باز هم پيغام بده فكر كنم برنامه كامل باشه البته در فايل پيوست timer interval برابر با 10000 هست كه هر 10 ثانيه يكبار پيغام ظاهر ميشه .

مهدی قربانی
چهارشنبه 12 تیر 1387, 08:41 صبح
سلام
تغييرات رو روي نمونه دادم ضمناً از تابع Isloaded‌ هم براي عدم نمايش پيغام در زمانيكه فرم جلسات باز هست استفاده شده .

HAMRAHSOFT.IR
یک شنبه 06 مرداد 1387, 13:25 عصر
سلام

ببخشيد دوستان من مخوام ساعت حال را داخل كوئري چك كنم از چه دستوري استفاده كنم كه وقتي كوئري را اجرا مكنم ساعت فعلي را با ساعت داخل فيلد چك كنه و ساعت مشابه نشون بده

مهدی قربانی
یک شنبه 06 مرداد 1387, 17:40 عصر
سلام
نمونه خودتون رو تنظيم كردم فقط بايد Data Type فيلد 1 رو Date/Time و البته فرمتش رو هم Short Time در نظر بگيريد من براي بهتر پرزنت شدن عمليات و اينكه كوئري نتيجه Null نده Form1 رو در Startup قرار دادم و اين فرم در زمان لود شدن تايم جاري سيستم رو در جدول Add ميكنه بعد ميره كوئري رو با شرط زمان جاري باز ميكنه .

HAMRAHSOFT.IR
دوشنبه 07 مرداد 1387, 09:42 صبح
ببخشيد مشه اين كوئريهارا به فورمت كوري اكسس پرو چكت درورد يا sql بازهم تشكر

مهدی قربانی
دوشنبه 07 مرداد 1387, 11:09 صبح
سلام
اكسس پروجكت رو نمي دونم ولي SQL يه چيزي شبيه كد زير :

"SELECT Table1.[1] FROM Table1 WHERE (((Table1.[1])=Format(Now(),"Short Time")));"