ورود

View Full Version : سال مالی در SQL 2005

Saeid59_m
یک شنبه 02 تیر 1387, 08:45 صبح
سلام
من یه برنامه حسابداری نوشتم که تحت شبکه با بانک SQL 2005 کار می کنه

برای ایجاد سال مالی راه های زیر را دارم - کدام مورد را پیشنهاد می کنید .

1- ایجاد یک DataBase جدید .
2- اضافه کردن جدول های جدید به DataBase

babak_delphi
یک شنبه 02 تیر 1387, 16:15 عصر
من از 1 دیتابیس با چند جدول استفاده می کنم
به این صورت که هر چند تا جدول که باید برای هر سال ، مجزا باشد را با پسوند متفاوت ایجاد میکنم
مثلا در نرم افزار خرید و فروش :
2 جدول برای فاکتور داریم (یکی سر فاکتور و یکی شرح فاکتور)
2 جدول برای رسیر و حواله داریم (یکی سربرگ و یکی شرح)
1 جدول برای چکها داریم
.
.
.
1 جدول برای مشخصات کاربران سیستم داریم
1 جدول برای نگهداری اطلاعات پیکربندی برنامه
.
.
.
خب ، جدولهای قسمت دوم در تمام دوره های مالی یکسان هستند و از هرکدام فقط یکی داریم
مثلا با نام های ConfigTBL و UserTBL
ولی از جدولهای قسمت اول برای هر دوره مالی باید یک نسخه داشته باشیم و در زمان ایجاد دوره مالی جدید ، جرول مربوطه ایجاد میشود و رکوردهای لازم از جدول قبلی به جدول جدید کپی میشود
جداول جدید با نامهایی مشابه نامهای زیر ایجاد میشود :
FactorMainTBL1 , FactorDetailTBL1 , FactorMainTBL2 , FactorDetailTBL2 , ...
یا
FactorMainTBL86 , FactorDetailTBL86 , FactorMainTBL87 , FactorDetailTBL87 , ...
حال باید در برنامه مثلا در کدهای SQL که باید نام جداول را وارد کنید ، آنها را بصورت پارامتری وارد کنید

ASKaffash
یک شنبه 02 تیر 1387, 17:47 عصر
سلام
دوست من با هر دوروش میتوانید ولی پیشنهاد من این است که اگر حجم داده ها زیاد میشود (در یک دوره مالی) از روش اول ولی برای حجم کمتر از روش دوم استفاده کنی(تجربه شخصی خود را در این 18 سال برایت گفتم)

SYNDROME
یک شنبه 02 تیر 1387, 19:54 عصر
ولی من پیشنهاد می کنم از یک جدول استفاده کنید و داخل آن یک فیلد به عنوان سال مالی تعریف کنید.
خیلی راحتر می توانید گزارش چند ساله را با هم بگیرید.
موفق باشید

خانم گل
یک شنبه 02 تیر 1387, 23:48 عصر
سلام دوستان. برای ایجاد سال مالی جدید فقط کافیه که جدول های مربوط به خرید و روش رو اضافه کرد یا باید جدول های انبار رو هم اضافه کرد؟

SYNDROME
دوشنبه 03 تیر 1387, 07:06 صبح
سلام دوستان. برای ایجاد سال مالی جدید فقط کافیه که جدول های مربوط به خرید و روش رو اضافه کرد یا باید جدول های انبار رو هم اضافه کرد؟
جدولی مانند جدول گروه ، کل ، کالا و . . . نیازی به سال مالی ندارند چون در همه سالها وجود دارند.
ولی جدولی مانند سند حسابداری ، خرید ، فروش و . . . که هر سال از اول عملیاتشان شروع می شود نیاز به سال مالی دارند.
حالا اینکه جدول جداگانه برای سال های مالی بسازید و یا هر روش دیگری استفاده کنید به تفکر شما بستتگی دارد.
موفق باشید

sh2007
دوشنبه 03 تیر 1387, 07:47 صبح
سلام
من یه برنامه حسابداری نوشتم که تحت شبکه با بانک SQL 2005 کار می کنه

برای ایجاد سال مالی راه های زیر را دارم - کدام مورد را پیشنهاد می کنید .

1- ایجاد یک DataBase جدید .
2- اضافه کردن جدول های جدید به DataBase

با سلام
به نظر من بهتره يك جدول جديد با نام سال ايجاد كني بعد اي دي اونو توي جداول مورد نيازت ذخيره كني در حقيقت با اين كار يكي از قاعده هاي نرمال سازي پايگاه داده رو انجام دادي

In_Chan_Nafar
دوشنبه 03 تیر 1387, 08:00 صبح
معمولا از جداول جداگانه برای ایجاد سال مالی استفاده نمی شود. اگر پروژه شما یک پروژه Enterprise است می توانید از تکنولوژی پارتیشن بندی SQL 2005برای مدیریت جداول (اطلاعات کلیه سال ها به صورت جداگانه ذخیره نشده باشد) استفاده کنید

sh2007
دوشنبه 03 تیر 1387, 08:35 صبح
معمولا از جداول جداگانه برای ایجاد سال مالی استفاده نمی شود. اگر پروژه شما یک پروژه Enterprise است می توانید از تکنولوژی پارتیشن بندی SQL 2005برای مدیریت جداول (اطلاعات کلیه سال ها به صورت جداگانه ذخیره نشده باشد) استفاده کنید

با سلام روشي كه من در تايپيك قبلي گفتم همينه كه

amin_alexi
چهارشنبه 05 تیر 1387, 08:27 صبح
سلام ...
در پی فرمایشات دوستان و برای تاکید میگم !!
من معمولا به این صورت دیدم که در یک جدول این کار انجام میشه ... و تمام سالها در یک جدول ذخیره میشه ..اما نه تمام زیر سیستمها !!
مثلا اطلاعات اسناد حسابداری در یک Table و اطلاعات انبار در یک Table و هر کدام از این زیر سیستم ها در یک File Group در SQL Server ذخیره میشه ...
مثل کاری که تو برنامه همکاران سیستم انجام میشه ... !!!

sh2007
چهارشنبه 05 تیر 1387, 11:30 صبح
با سلام
درسته سال مالي جداگانه ساير جداول هم جداگانه قاعده نرمال سازي پايگاه داده هم نبايد فراموش بشه

SYNDROME
چهارشنبه 05 تیر 1387, 20:46 عصر
اگر جداول جداگانه برای هر سال مالی تعریف شود مشکلی که ایجاد می شود زمانی است که کاربر بخواهد گزارش چند ساله را با هم بگیرد کار سخت می شود.
موفق باشید

sh2007
پنج شنبه 06 تیر 1387, 08:11 صبح
اگر جداول جداگانه برای هر سال مالی تعریف شود مشکلی که ایجاد می شود زمانی است که کاربر بخواهد گزارش چند ساله را با هم بگیرد کار سخت می شود.
موفق باشید

قرار نيست براي هر سال مالي يك جدول تعيين شود يك جدول براي همه سال مالي مثلا جدول :
Years
شامل فيلدهاي ID , Years
كه سالهاي مختلفي توي Years مي آيد 1385 - 1386 - 1387
حالا براي ارتباط بايد ID جدول Years در ساير جداول مربوط به آن سال همراه با فيلدهاي مورد نظر ذخيره شود
حالا اين كه بخواي از همه سالها و يا از يك سال گزارش بگيري با كدهاي SQL مي شه راحت اين كار رو كرد من چندين برنامه حسابداري با سطحهاي متفاوت نوشتم كه راهنماي يكي شو تو اين تايپيك گذاشتم ببين مي توني توي راهنما قسمت سال رو ببيني :لبخندساده::لبخندساده::لبخن ساده:

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=99637