ورود

View Full Version : سوال: دفترچه تلفن

**MR**
یک شنبه 02 تیر 1387, 16:49 عصر
من میخواهم با پایگاه داده دلفی یه دفترچه تلفن بنویسم ولی نمدانم از چه کامپوننتها استفاده کنم و چه جوری به هم کانکت کنم که نام و فامیل تلفن توی datagrid,editنمایش داده شه؟لطفا کمکم کنید

dkhatibi
یک شنبه 02 تیر 1387, 19:00 عصر
مشکل شما خیلی بیشتر از این حرفااست.
شما باید با مفاهیم پایه ی برنامه نویسی دیتابیس آشنا باشد.
اگر می خواید می تونید کتاب جعفرنژاد را بخونید.

اصغر (پآچ)
دوشنبه 03 تیر 1387, 01:23 صبح
سلام دوست من

ببین بانک رو می خوای چی تعریف کنی؟ منظورم اینه که با پارادوکس کار کنی یا اکسس یا .....؟

بعد باید بیایی ببینی چه اطلاعاتی از مخاطب خودت می خوای توی بانک ثبت کنی!
بعد بانکت رو طراحی کنی....

این کار ها رو بکن بعد بازم در خدمتتم.

موفق و موید باشی

delphiprog3000
دوشنبه 03 تیر 1387, 09:12 صبح
سلام دوست عزیز شما نیاز به کامپوننت خاصی ندارید.
اگر آشنایی با ارتباط دیتابیسها رو بدونید. راحت میتوانید درج اطلاعات و سپس بعد آن جستجو و..... نمایید.

برای هر کدام نیز در سایت موارد زیادی یافت میشود که میتوانید در مورد آن جستجو نمایید و شروع به کار کنید بعد آن اگر دچار مشکل شدید مطرح کنید تا دوستان پاسخ دهند.

موفق باشید.....................

**MR**
چهارشنبه 05 تیر 1387, 18:22 عصر
سلام بچه ها
ممنون از لطفتان
من پایگاه داده ام از طریق پارادکس و کامپوننتهای ado,recordset,tabel, dbgridرا درفرمم گذاشتم و باهم ارتباط دادم ولی وقتی می خواهم از طریق button ها دکمه جدید یا حذف یا ویرایش را بگذارم نمی دانم چه کدی بنویسم (چون من بیشتر با vb کار کردم)توی سایت هم جستجو کنم ولی چیزی که من می خواهم نبود ؟

Hsimple11
چهارشنبه 05 تیر 1387, 19:50 عصر
سلام بچه ها
ممنون از لطفتان
ولی وقتی می خواهم از طریق button ها دکمه جدید یا حذف یا ویرایش را بگذارم نمی دانم چه کدی بنویسم

یک کنترل navigator مثل DBNavigator بر روی فرم خود قرار دهید از دکمه های آن میتوانید برای انجام تمام کارهای حرکت و حذف اضافه در دیتابیس خود کمک بگیرید. میتوانید به جای استفاده از این کنترل، از هرکدام از دستورهایی استفاده کنید که همنام دکمه های آن هستند. مثلا دستور Post رکورد جدید را با دیتابیس میفرستد. یا next، first, last, delete, insert, ......
مثلا :

MyAdoTable1.Insert;

مطمئنا توجه دارید که قبل از هرگونه ویرایشی بایستی table خود را open کنید.
موفق باشید...

delphiprog3000
چهارشنبه 12 تیر 1387, 09:45 صبح
با سلام در ادامه صحبت دوست عزیزمان اینم بگم که میتوانید به صورت دستی نیز کد نویسی کنید.

که اگر از اشیا ADo استفاده میکنید خاصیتی دارند که میتوان دستوراتی Sql ی به آن پاس دهید.

روشهای متفاوتی برای درج و .... وجود دارد.

راهنمایی:

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=84612

موفق باشید...........

ENG_COM1979
چهارشنبه 12 تیر 1387, 10:07 صبح
دکمه جدید
adotable1.insert
دکمه ثبت
adotable.post
دکمه ویرایش
adotable1.edit
دکمه حذف
adotable1.delete
دکمه انصراف
adotabel1.cancel
امیدوارم به کارتون بیاد

**MR**
جمعه 14 تیر 1387, 09:16 صبح
بچه ها سلام
ممنون از راهنمایتان من دفترچه تلفن را ساختم ولی یه مشکل دیگه برام بوجود امده در در لینک زیر مشکلم را گفتم میشه برید به تایپک و من را راهنمایی کنید
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=546295&posted=1#post546295 ممنون میشم