View Full Version : سوال: مشکل در نصب SQL SERVER 2000 Personal Edition بر روی XP
ehsan_zanganeh
یک شنبه 02 تیر 1387, 23:22 عصر
با سلام
من SQL SERVER 2000 Personal Edition روی XP خودم نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم. ولی وقتی اون رو Uninstall کردم دیگه نتونستم نصبش کنم وقتی هم دوبار روی setup ش کلیک می کردم پیغام از این نصب در حافظه وجود دارد رو می ده. از حافظه هم بیرون انداختمش ولی فایده ای نداره.
ممنون می شم راهنماییم کنید
ehsan_zanganeh
دوشنبه 03 تیر 1387, 18:39 عصر
واقعا مشکل مهمیه، یا اینکه خیلی ساده است که من نفهمیدم:متعجب::متعجب::گریه:: ریه:
ehsan_zanganeh
دوشنبه 10 تیر 1387, 00:03 صبح
ببخشید من چند روزی نبودم
کسی واقعا برخورد نکرده، خوب یک بار انجام بدید ببنید درست می گم یا نه
ASKaffash
دوشنبه 10 تیر 1387, 09:13 صبح
سلام
من قبلا چندین بار این مشکل را داشتم و دستی عمل کردم یعنی اول مطمئن شو که SQLServer را UnInstall است سپس درون رجیستری ویندوز شاخه های بنام SQLServer و MSSQLServer را دستی پاک کن بعد ReStart کن و شروع به نصب کن .
tefos666
سه شنبه 11 تیر 1387, 14:23 عصر
:تشویق:SQL Server 2000 installation fails with "...previous program installation..." error message
سلام دوست گرامی این مشکل بخاطر اینه که یه مقدار تو رجیستری شما اجرا شده اگه اونو پاک کنی بعد یه بار ریستارت کنی درست نصب میشه . هرچند تو برخی مواقع بدون ریستارت مجدد هم میشه نصب کرد .
حالا بریم سراغ اون مقداری که باید حذف کنی : برو تو RUN بعد تایپ کن regedit بعد
به آدرس زیر برو =====>
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager
PendingFileRenameOperations این کلید رو پاک کن و رجیستری رو ببند البته یه F5 بزن بعد ببند .
برای راهنمایی بیشتر خود مایکروسافت تو اینجا توضیحاتی رو آورده :
http://support.microsoft.com/kb/312995
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه - یا علی
success is doing , not wishing !!! :تشویق:
ehsan_zanganeh
چهارشنبه 12 تیر 1387, 20:49 عصر
:تشویق:SQL Server 2000 installation fails with "...previous program installation..." error message
سلام دوست گرامی این مشکل بخاطر اینه که یه مقدار تو رجیستری شما اجرا شده اگه اونو پاک کنی بعد یه بار ریستارت کنی درست نصب میشه . هرچند تو برخی مواقع بدون ریستارت مجدد هم میشه نصب کرد .
حالا بریم سراغ اون مقداری که باید حذف کنی : برو تو RUN بعد تایپ کن regedit بعد
به آدرس زیر برو =====>
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager
PendingFileRenameOperations این کلید رو پاک کن و رجیستری رو ببند البته یه F5 بزن بعد ببند .
برای راهنمایی بیشتر خود مایکروسافت تو اینجا توضیحاتی رو آورده :
http://support.microsoft.com/kb/312995
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه - یا علی
success is doing , not wishing !!! :تشویق:
PendingFileRenameOperations پیدا نکردم. و مشکلم حل نشد. :گریه: :گریه: :گریه:
ehsan_zanganeh
چهارشنبه 12 تیر 1387, 20:50 عصر
سلام
من قبلا چندین بار این مشکل را داشتم و دستی عمل کردم یعنی اول مطمئن شو که SQLServer را UnInstall است سپس درون رجیستری ویندوز شاخه های بنام SQLServer و MSSQLServer را دستی پاک کن بعد ReStart کن و شروع به نصب کن .
اینکار رو هم کردم ولی حل نشد.
ehsan_zanganeh
چهارشنبه 12 تیر 1387, 21:24 عصر
یه user جدید درست کردم، مشکل حل شد. :تشویق: :تشویق:
ولی حالا چطور می تونم توی همون user نصب کنم چون user admin هست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.