ورود

View Full Version : گفتگو: انتخاب مدير بخش Access

HAMRAHSOFT.IR
دوشنبه 03 تیر 1387, 09:38 صبح
سلام دوستان
اگر موافق هستيد چند نفر را بعنوان مدير براي اين بخش انتخاب نمايم تا تايپيك هاي را دست بندي و مديريت كنن البته من با مدير محترم سايت آقاي كرامتي نيز موضوع را در ميان گذاشته و طبق نظر ايشان با نظر سنجي از دوستان مديران جديدرا انتخاب مي نمايم ا دوستان خواهش مند كه نظرات خودرا د همين پست اعلام كنند تا انشالا بتوانيم مديران خوب انتخاب نمايم

باتشكر از تمامي دوستان

amirzazadeh
سه شنبه 04 تیر 1387, 19:16 عصر
من آقايان mehdi_gh و davood_ahmadi رو پيشنهاد ميكنم.

moustafa
چهارشنبه 05 تیر 1387, 07:59 صبح
كاملا موافقم وآرزوي موفقيت براشون دارم

انگوران
چهارشنبه 05 تیر 1387, 08:51 صبح
بنده نيز موافقم

مهدی قربانی
چهارشنبه 05 تیر 1387, 10:50 صبح
سلام
ضمن تشكر از دوستان كه حقير رو مورد لطف خودشون قرار دادند به نظرم همه اين عزيزان خودشون از كاربران مفيد و موثر بخش اكسس هستند و قادرند در عرصه مديريت بخش نقش موثري داشته باشن ، بنده هم آقايان shaghaghi و davood-ahmadi رو پيشنهاد مي كنم .

daskar
پنج شنبه 06 تیر 1387, 08:28 صبح
با سلام
به نظر من تنها انتخاب مدير نيست که ميتونه کار رو بهتر کنه بلکه بايستي هدف گذاري بشه اينطور که من از ديدگاه خودم سايت رو مي بينم سايت حاوي اطلاعات مهم و باارزشي است افراد متخصص زيادي که لزوماً تحصيلات عاليه دارند يا ندارند و بصورت خود محور کار مي کنند در سايت عضو بوده و مي باشند ولي چيزي که در اين جا وجود ندارد و خلاء آن احساس ميشود يک تيم مديريتي شامل مشاوره ، مدير گروه بندي و .. مي باشد
مشاوره مثلاً کسي ميخواهد تازه شروع کند وقتي به اين سايت مي آيد آيا تيمي وجود دارد تا او را راهنمايي کند بله هر کسي نظر خود را ميگويد و راهنمايي خود را ميکند ولي دوستان
بعضي از دوستان مثل خودم ميان تو سايت و مشکلاتي که دارن رو مطرح ميکنن يا جواب ديگران رو ميدن و ميرن سر کار اصلي خود ... اين بسيار عالي است اما ..
نبود يک جريان استاندارد سازي براي ديگران به نحوي که افراد جهت توضيح يا برنامه از قالب استاندارد استفاده نمايند(فيلد و ...) افراد حرفه اي جهت تشکيل گروه و مديريت و پياده سازي نرم افزار افراد آماتور تر را راهنمايي کنند و براي اين کار پروژه تعريف نمايند و به ترتيب پيش بروند
به نظر اينجانب رسالت اين سايت ايجاب ميکنه که به هدفهاي بزرگتر بيانديشد و تنها از روش قديمي پرسش و پاسخ استفاده ننماييم .
بلکه خط مشي و جريان نرم افزار نويسي را راه اندازي نمايد که شامل بزرگترين گروه از زير گروه هاي زنجيره اي باشد که در اينده بتواند در صنعت نرم افزار حداقل و حداکثر ها را تعيين کند

shaghaghi
پنج شنبه 06 تیر 1387, 11:16 صبح
سلام

حقير از سال 84 با اين سايت آشنا شده ام و تا قبل از عضويت رسمی، بعنوان ميهمان مباحث را دنبال مي کردم، در این مدت آشنایی نکاتی چند را در قالب درد دل در همین زمينه مطرح می کنم. باشد که بعضی از این نکات در برنامه کاری مدیران جدیدمان قرار بگیرد:

به نظر من مهمترین رسالت یک مدیر این است که در درجه ي اول همانند يک معلم دلسوز در کنار کاربران به هدايت و رهبري آنها بپردازد و با یک روحیه ی خستگی ناپذیر بيش از همه، ارتقاي سطح کاربران را دستور کار خود قرار دهد.
بخش اکسس را باید يک سکوي پرتاب دانست، همه ي کاربران فعال در این بخش لازم است لااقل يک زبان برنامه نويسي غير از اکسس را فرا بگيرند، نه اينکه سالهای متمادی در همين بخش بمانند، دوستان این واقعیت را باید قبول کنید که اکسس علي رغم مزاياي فراوانی که دارد، محدوديت هايي براي Application نويسي دارد که قابل چشم پوشي نيست.
نکته مهم تر اینکه شما هر چقدر هم تلاش نمایید از دید بازار کار ،نرم افزاری که با اکسس تهیه گردد، در اذهان عمومی به غلط زبانی سطح پایین و مبتدی برداشت شده، و با قیمت های پایین ارزش گذاری می شود،( با دیده ی تحقیر به آن پرداخته می شود!)
برنامه نویسی فقط Application نویسی نیست! یک نرم افزار موفق می بایست با دید تحلیل سیستمی تهیه شود، خود من اکثر مواقع که مشکلات دوستان را نگاه می کنم، این ضعف را به صورت عینی می بینم، ولی به خودم این جرات را نمی دهم که انتقاد ساختاری داشته باشم، زیرا احتمال می دهم چون تازه عضو سایت شده ام، طرف مقابلم احساس کند که من او را قبول ندارم و می خواهم فخر فروشی کنم، یا می خواهم او را با سوابق زیادش تحقیرش کنم. از طرفی احتمال می دهم به صحبت من توجهی نکند. در نتیجه ما باید در کنار سایر آموزش هایمان به این نکته اساسی و مهم هم بپردازیم تا سطح کاربران از لحاظ دید طراحی سیستم هم بالا برود و حداقل از کسی که شش ماه است با اکسس کار می کند، شاهد کارهای ضعیف از او نباشیم.
دوستانی که پس از ایجاد موضوع جدید دیر به جواب دلخواهشان می رسند به چند دلیل ممکن است باشد: 1- خوب و کامل منظورشان را در تاپیک مطرح نمی کنند 2- طراحی ساختار نرم افزارشان بصورت ریشه ای ایراد دارد و کسی رغبتی برای حل مشکل و پاسخ گویی پیدا نمی کند (درست همانند وارد شدن به یک اطاق شلوغ و نامنظم) 3- مبحث مطرح شده تکراری است 4- از شخصی که سر نخ را به شما می دهد نباید توقع داشته باشید تا ریز مسئله را برایتان حل کند، شما هر چقدر هم که مبتدی باشید باید کاری کنید که دیگران متوجه شوند که شما در حال تلاش هستید، این به نفع شماست.
قلیلی از دوستان هم کم لطفی می کنند، وقتی سری به این بخش می زنند که مشکلی داشته باشند همین که جواب سوالشان را می گیرند برای ماه های متوالی خبری از آنها نمی شود! دوستان عزیز شما به ازای هر گره ای که از کارتان باز می شود باید احساس ادای دین به سایرین داشته باشید.
اعلان مربوط به مباحث مفيد در این بخش می بایست به صورت مرتب به روز شود، چرا که اکثريت قريب به اتفاق مشکلات کاربران تکراري هستند و با مراجعه به این بخش به سرعت قابل حل است
نکته ی دیگر اینکه، نام عده ای از کاربران در قسمت آنلاین مشاهده می شود، اما فعالیتی از آنها مشاهده نمی شود، (حالت گوشه گیری دارند) اگر فرضمان این باشد که در حال یادگیری هستند، پس چرا سوالی برایشان مطرح نمی شود. نه برای ایجاد تاپیک اقدامی می کنند، نه پاسخ گویی. باید این گروه را به فعالیت و کار گروهی وا بداریم و موانع سر راهشان را مرتفع نماییم.
تا همین جا بس است خیلی سرتان را درد آوردم، امیدوارم موجب دلخوری کسی نشده باشم.
فکر می کنم در شرایط فعلی عزیزان Mehdi_gh و Davood_Ahmadi حائز شرایط مدیریت هستند

با عرض پوزش از اینکه وقت شما را گرفتم و با امید موفقیت روز افزون تمامی دوستان

amrabady
جمعه 07 تیر 1387, 01:36 صبح
سلام

حقير از سال 84 با اين سايت آشنا شده ام و تا قبل از عضويت رسمی، بعنوان ميهمان مباحث را دنبال مي کردم، در این مدت آشنایی نکاتی چند را در قالب درد دل در همین زمينه مطرح می کنم. باشد که بعضی از این نکات در برنامه کاری مدیران جدیدمان قرار بگیرد:

به نظر من مهمترین رسالت یک مدیر این است که در درجه ي اول همانند يک معلم دلسوز در کنار کاربران به هدايت و رهبري آنها بپردازد و با یک روحیه ی خستگی ناپذیر بيش از همه، ارتقاي سطح کاربران را دستور کار خود قرار دهد.
بخش اکسس را باید يک سکوي پرتاب دانست، همه ي کاربران فعال در این بخش لازم است لااقل يک زبان برنامه نويسي غير از اکسس را فرا بگيرند، نه اينکه سالهای متمادی در همين بخش بمانند، دوستان این واقعیت را باید قبول کنید که اکسس علي رغم مزاياي فراوانی که دارد، محدوديت هايي براي Application نويسي دارد که قابل چشم پوشي نيست.
نکته مهم تر اینکه شما هر چقدر هم تلاش نمایید از دید بازار کار ،نرم افزاری که با اکسس تهیه گردد، در اذهان عمومی به غلط زبانی سطح پایین و مبتدی برداشت شده، و با قیمت های پایین ارزش گذاری می شود،( با دیده ی تحقیر به آن پرداخته می شود!)
برنامه نویسی فقط Application نویسی نیست! یک نرم افزار موفق می بایست با دید تحلیل سیستمی تهیه شود، خود من اکثر مواقع که مشکلات دوستان را نگاه می کنم، این ضعف را به صورت عینی می بینم، ولی به خودم این جرات را نمی دهم که انتقاد ساختاری داشته باشم، زیرا احتمال می دهم چون تازه عضو سایت شده ام، طرف مقابلم احساس کند که من او را قبول ندارم و می خواهم فخر فروشی کنم، یا می خواهم او را با سوابق زیادش تحقیرش کنم. از طرفی احتمال می دهم به صحبت من توجهی نکند. در نتیجه ما باید در کنار سایر آموزش هایمان به این نکته اساسی و مهم هم بپردازیم تا سطح کاربران از لحاظ دید طراحی سیستم هم بالا برود و حداقل از کسی که شش ماه است با اکسس کار می کند، شاهد کارهای ضعیف از او نباشیم.
دوستانی که پس از ایجاد موضوع جدید دیر به جواب دلخواهشان می رسند به چند دلیل ممکن است باشد: 1- خوب و کامل منظورشان را در تاپیک مطرح نمی کنند 2- طراحی ساختار نرم افزارشان بصورت ریشه ای ایراد دارد و کسی رغبتی برای حل مشکل و پاسخ گویی پیدا نمی کند (درست همانند وارد شدن به یک اطاق شلوغ و نامنظم) 3- مبحث مطرح شده تکراری است 4- از شخصی که سر نخ را به شما می دهد نباید توقع داشته باشید تا ریز مسئله را برایتان حل کند، شما هر چقدر هم که مبتدی باشید باید کاری کنید که دیگران متوجه شوند که شما در حال تلاش هستید، این به نفع شماست.
قلیلی از دوستان هم کم لطفی می کنند، وقتی سری به این بخش می زنند که مشکلی داشته باشند همین که جواب سوالشان را می گیرند برای ماه های متوالی خبری از آنها نمی شود! دوستان عزیز شما به ازای هر گره ای که از کارتان باز می شود باید احساس ادای دین به سایرین داشته باشید.
اعلان مربوط به مباحث مفيد در این بخش می بایست به صورت مرتب به روز شود، چرا که اکثريت قريب به اتفاق مشکلات کاربران تکراري هستند و با مراجعه به این بخش به سرعت قابل حل است
نکته ی دیگر اینکه، نام عده ای از کاربران در قسمت آنلاین مشاهده می شود، اما فعالیتی از آنها مشاهده نمی شود، (حالت گوشه گیری دارند) اگر فرضمان این باشد که در حال یادگیری هستند، پس چرا سوالی برایشان مطرح نمی شود. نه برای ایجاد تاپیک اقدامی می کنند، نه پاسخ گویی. باید این گروه را به فعالیت و کار گروهی وا بداریم و موانع سر راهشان را مرتفع نماییم.
تا همین جا بس است خیلی سرتان را درد آوردم، امیدوارم موجب دلخوری کسی نشده باشم.
فکر می کنم در شرایط فعلی عزیزان Mehdi_gh و Davood_Ahmadi حائز شرایط مدیریت هستند

با عرض پوزش از اینکه وقت شما را گرفتم و با امید موفقیت روز افزون تمامی دوستان

با سلام به همه دوستان - من هم کاملا موافقم

HAMRAHSOFT.IR
شنبه 08 تیر 1387, 08:38 صبح
دوستان من با آقايان Mehdi_gh و Davood_Ahmadi نيز موافق هستم درصورت موافقتشان و موافقت دوستان به مدير سايت اعلام ميكنم
اگر دوستان نظري در بهبود اين بخش دارند در اينجا مطرح تا انشلا تلار خوبي داشت باشيم

davood-ahmadi
شنبه 08 تیر 1387, 10:05 صبح
ممنون از دوستان از اینکه نسبت به بنده حقیر اینقدر لطف دارند.
من هم با آقایان shaghaghi و mehdi-gh موافقم.

HAMRAHSOFT.IR
یک شنبه 09 تیر 1387, 11:39 صبح
دوستان من مخوام جناب آقاي davood-ahmadi را بعنوان مدير تلار اكسس به مدريت سايت آقاي كرامتي معرفي مكنم انشالا بخش خوبي را با مدريت ايشان داشته باشيم البته آقاي davood-ahmadi طبق گفته مدير سايت آقاي كرامتي مي تواند دو معاون انتخاب كند كه بعداز معرفي معاونان خود و نظر دوستان معاون ان رانيز اعلام مكنيم درصورت موافقط اعلام نمايد تا هرچه زوتر معرفي نمايم و تلار اكسس سرو سامني بگيرد

Ali_Fallah
دوشنبه 10 تیر 1387, 21:41 عصر
مدیران قبلی ؟

jaberian2
دوشنبه 17 تیر 1387, 15:15 عصر
انتخاب كاملا" بجائيه. خوشحالم كه تو اين جمع هستم

vcldeveloper
دوشنبه 17 تیر 1387, 15:18 عصر
گزینه نظرسنجی به تاپیک اضافه شد.

دوستان، لطفا فرد مورد نظر خود را از طریق گزینه نظر سنجی در این تاپیک انتخاب کنید. اگر در له یا علیه یکی از افراد پیشنهادی مطلبی دارید، یا فرد دیگری را به عنوان کاندیدای مدیریت در نظر دارید، می توانید در تاپیک پست بزنید. لطفا از ارسال پست هایی مثل، "با فلانی موافقم"، یا "با فلانی مخالفم" پرهیز کنید، و برای اینگونه اظهار نظرها فقط از گزینه های نظر سنجی استفاده کنید.

در ضمن، به این نکته هم دقت داشته باشید که سایت ملزم به انتخاب فرد انتخاب شده از طرف کاربران به عنوان مدیر نیست! بلکه این نظرسنجی فقط به مدیران کمک می کند که با نظر کاربران بخش و دلایل آنها آشنا شوند. انتخاب نهایی بر عهده مدیرکل سایت بوده و بستگی به فاکتورهای دیگری - به جز تمایل کاربران بخش - هم دارد.

این نظر سنجی فقط به مدت 60 روز باز است و بعد از آن بطور خودکار بسته خواهد شد.

Ali_Fallah
دوشنبه 17 تیر 1387, 20:42 عصر
با عرض معذرت ،
می خواستم بپرسم منظور از VIP چی هست که برای مدیران قبلی در نظر گرفته شده !

vcldeveloper
سه شنبه 18 تیر 1387, 00:56 صبح
با عرض معذرت ،
می خواستم بپرسم منظور از VIP چی هست که برای مدیران قبلی در نظر گرفته شده !
لطفا در بخش گفتگو با مسئولان سایت مطرح کنید. جای این سوال اینجا نیست.

صبا9841
پنج شنبه 20 تیر 1387, 07:20 صبح
ضمن آرزوی موفقیت برای مدیران قبلی و تشکر از زحمات آنان با احترام به سایر دوستان مستعد مدیریت این بخش بنده هم با آقايان mehdi_gh و davood_ahmadi موافقم. متشکرم

amirzazadeh
پنج شنبه 10 مرداد 1387, 07:43 صبح
دوستان عزيزي كه در اين تالار فعاليت ميكنند با توجه به مدت زمان باقيمانده( حدود يكماه)براي انتخاب مدير بخش لطفا از حق راي خودشون استفاده كنند تا مدير منتخب با پشتوانه و تعداد راي بالاتري انتخاب بشه .اينجوري ايشون هم با دلگرمي و اعتماد به نفس بالاتري فعاليت خودشون در اين عرصه شروع ميكنند.
..............................
با تشكر از كليه عزيزان

شاپرک
شنبه 19 مرداد 1387, 14:21 عصر
با تبريك به مدير جديد سايت ... بايد بگم كه واقعا انتخاب بجايي بود ... با تشكر از مدير كل سايت

دوستاني كه به اين يخش سر ميزنيد و از مطالب استفاده ميكنيد بياييدبا كمك به مدير جديد و رعايت قوانين سايت كاري كنيم كه اين بخش جزو بهترينهاي سايت برنامه نويس باشد .
(سعي كنيم توقع بيجا نداشته باشيم مديران سايت به ما بدهكار نيستند !)