View Full Version : سوال: مشکل تبدیل فارسی از ویندوز به داس
engineersoheyla
چهارشنبه 05 تیر 1387, 11:11 صبح
یک برنامه convertor در vb نوشته ام که فارسی را بتوانم از ویندوز به داس در پایگاه داده های foxpro با فرمت ایران سیستم در بیاورم .
تبدیل انجام می شود ولی در فایل dbf علامت سوال نشان داده می شود ، اما موقع debug برنامه در vb همان مطالب درست نشان داده می شود.
محتویات فایل dbf در سیستم قبلی ام درست نشان داده می شد (عملیات تبدیل درست انجام می شود) اما در سیستم فعلی این مشکل بوجود آمده است . ورژن ویندوز هر دو سیستم یکی است و تنظیمات regional language آنها هم مثل هم است .
:گریه::گریه:
yasak55
چهارشنبه 05 تیر 1387, 11:51 صبح
سلام،
regional option شامل 2 بخش می شه. آیا مطئمن هستید که تظیمات 2 بخش Regional Option و Advanced در پنجره Regional & Language Option رو روی فارسی قرار دادین؟
چند خط از کدی که عمل تبدیل رو انجام می ده بزارید اینجا... منظوریم case و یا if هست که عمل تبدیل کاراکتر هارو انجام می ده.
engineersoheyla
جمعه 07 تیر 1387, 22:15 عصر
مشکل اصلی اینه که این برنامه ی convert ام در بعضی از سیستم ها درست جواب می ده ولی در بعضی دیگه کاراکترهای فارسی تبدیل به علامت سوال می شه ، فکر کنم این به معنی اینه که برنامه درسته ، اما بعضی از ویندوزها ( که البته همه شان XP sp2 هستند) کاراکترهای ایران سیستم را نمی شناسند .
تمام قسمتهای Regional Option هم در هر دو سیستم یکی هستند ، آیا جای ديگری در ویندوز است که ممکنه این تفاوت رو ایجاد کنه یا ممکنه بخاطر version ویندوزها باشه ؟
yasak55
جمعه 07 تیر 1387, 23:01 عصر
سلام،
توی سیستم هایی که تبدیل به علامت سوال می شه ایا فونت ایران سیستم نصب شده؟ اگه شده یک بار فونت رو پاک و دوباره نصب کنید.
شاید این کار غیر معمول به نظر برسه. دلیل اینه که مشکل هم غیر معموله!
yasak55
شنبه 15 تیر 1387, 15:16 عصر
سلام،
مشکل حل شد؟
nima-nour
چهارشنبه 08 آبان 1387, 11:18 صبح
سلام.من یک کاربر جدیدم و اخیرا به این مشکل برخوردم.در واقع می خوام فونت یک فایل text در ویندوز را تبدیل کنم به فونت ایران سیستم که تحت داس درست نمایش داده بشه.
خواهش می کنم یک نسخه از برنامه ای که نوشتید رو برای من ایمیل بزنید.خیلی خیلی ممنون میشم.(البته امیدوارم به زودی به این صفحه بیایید و پیغام منو ببینید:ناراحت: امروز 8 آبانه)
ariana_ej2001@yahoo.com
yasak55
چهارشنبه 08 آبان 1387, 11:27 صبح
سلام،
من تابع ویندوز 1256 به ایران سیستم رو نوشتم. البته با #C. کارت رو راه می ندازه میل کنم؟
Anzerato
شنبه 14 دی 1387, 14:59 عصر
engineersoheyla (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=67170) لطفا کمکم کن من هم همین مشکل رو دارم
اگه ممکنه کد برنامه ای رو که نوشتی به anzerato@gmail.com ارسال کن مرسی
mehran_337
شنبه 21 دی 1387, 08:12 صبح
دوستان !
جناب حسینی زحمت کشیدند و برنامه بسیار مفید تبدیل انواع فرمتها را به هم درست کردند و مدیریت محترم سایت هم آن را در اولین تاپیک مهم درج کردند تا به راحتی قابل استفاده باشند (مبدل دیتابیس با کدپیجهای مختلف)
سورس آن را هم در اختیار گذاشتند . از اون استفاده کنید تا اینهمه دردسر نکشید
Anzerato
شنبه 21 دی 1387, 13:24 عصر
از همه دوستانی که میتونن خواهش میکنم کمکم کنن
من میخوام از vb.net2003 به فاکس پرو اکسپورت کنم هرچی گشتم چیز به درد بخوری پیدا نکردم یا ناقصن یا این کارو نمیکنن
لطفا کمک کنید وقت زیادی ندارم anzerato@gmail.com (anzerato@gmail.com)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.