View Full Version : سوال: مشکل در report PREVIEW
IC_prog
شنبه 08 تیر 1387, 08:49 صبح
من یک فرم دارم که حالت show window=sa-top level form و alwayson top=.t. حال وقتی گزارش رو بر روی فرم اجرا میکنم پنجره کنترل ریپورت(next page.last page,... ) غیر فعال میشه . علت چیست ؟ راه حلش چیه ؟:متعجب:
البته SET REPORTBEHAVIOR 90 در این حالت مشکل پیش میاد
ولی در حالت SET REPORTBEHAVIOR 80 مشکلی وجود نداره !!؟
IC_prog
چهارشنبه 12 تیر 1387, 09:45 صبح
کسی از دوستان تا به حال به این مشکل بر نخورده ؟
mehran_337
چهارشنبه 12 تیر 1387, 12:03 عصر
غیر فعال نمی شه بلکه می ره پشت صفحه.
این همون مشکلی بود که من همیشه با ریپورت داشتم و مدتهاست که برای پیش نمایش از فایلی که دوستان لینکش را سال گذشته داده بودند برای پیش نمایش استفاده می کنم که گزینه ها بطور ثابت در بالا مانند کریستال ریپورت قرار می گیرند. گرافیکش هم بهتره و کار و راحت کرده.
من همیشه با ریپورتر فاکس مشکل داشتم اونهم سر صفحات on top .
IC_prog
چهارشنبه 12 تیر 1387, 12:21 عصر
این همون مشکلی بود که من همیشه با ریپورت داشتم و مدتهاست که برای پیش نمایش از فایلی که دوستان لینکش را سال گذشته داده بودند برای پیش نمایش استفاده می کنم که گزینه ها بطور ثابت در بالا مانند کریستال ریپورت قرار می گیرند. گرافیکش هم بهتره و کار و راحت کرده.
من همیشه با ریپورتر فاکس مشکل داشتم اونهم سر صفحات on top .
با تشکر از جناب مهران عزیز
اگر ممکنه لینک برنامه ای رو که فرمودید بزارید.
mehran_337
شنبه 15 تیر 1387, 09:35 صبح
در این لینک هم توضیحات هست هم خود برنامه . خلاص
http://www.sweetpotatosoftware.com/SPSBlog/PermaLink,guid,26acb331-c0fa-4e67-bd06-bb7569e2a3a3.aspx
IC_prog
شنبه 15 تیر 1387, 13:12 عصر
با تشکر از استاد مهران
من در فایل prg که دارم بعد از سطر دستور report PREVIEW دستورات دیگری وجود دارد که میخوام تا پنجره report PREVIEW بسته نشده اجرا نشه .
در حالی که وقتی فایل prg مورد نظر رو اجرا میکنم دستورات پس از ریپورت پروو هم اجرا میشه چیکار کنم ؟
آیا راحی وجود داره تا از فعال بودن پنجره report preview اطلاع حاصل کرد ؟
naderigh
یک شنبه 16 تیر 1387, 07:05 صبح
اقا مهران اگر شما بخواهيد يك صفحه از گزارش در حال مشاهده را چاپ نمائيد منظورم با همين report PREVIEW چكار ميكنيد يا اينكه مثلا از صفحه اي تا صفحه اي بخواهيد چاپ كنيد
mehran_337
یک شنبه 16 تیر 1387, 07:21 صبح
دوست گرامی جناب ic_prog !
در اینکه همه سطرهای برنامه پشت سر هم خوانده می شود مگر وقفه بوجود آید شکی نیست اما برای اجرای دستورات خوانده شده نیاز به خروج از مرحله جاری است. اینکه بتوان فهمید این پمجره فعال است یا خیر فکر می کنم بشود با شمارش فرمها به این نکته رسید اما اگر ممکنه اون فایل prg رو بزارید یه نگاهی بندازیم.
جناب naderigh!
اگر همه گزارش را ببینید و صفحه خاصی را بخواهید چاپ کنید خب با زدن دکمه چاپ می توانید محدوده را تعیین کنید اما اگر قرار باشد از ابتدا محدوده ای را نشان دهید دستورش را دوستان ذکر کردند.
IC_prog
یک شنبه 16 تیر 1387, 08:34 صبح
دوست گرامی جناب ic_prog !
در اینکه همه سطرهای برنامه پشت سر هم خوانده می شود مگر وقفه بوجود آید شکی نیست اما برای اجرای دستورات خوانده شده نیاز به خروج از مرحله جاری است. اینکه بتوان فهمید این پمجره فعال است یا خیر فکر می کنم بشود با شمارش فرمها به این نکته رسید اما اگر ممکنه اون فایل prg رو بزارید یه نگاهی بندازیم.
.
جناب مهران با تشکر
فکر میکنم منظورم رو نتونستم برسونم :خجالت:. ببینید در یک فایل prg در سطری از آن فرمان report from reportname preview اجرا میشود . با توجه به اینکه در سطرهای بعدی دستورات دیگری وجود دارد بعد از اجرای report from reportname preview باقی سطرهای برنامه تا رسیدن به شرطی خاص ادامه می یابد. (طبق معمول)
حال اگر بخواهیم اجرای باقی سطرهای برنامه پس از سطر report from reportname preview را منوط به بسته شدن report from reportname preview کنیم چکار باید کرد .
آیا رهحی وجود دارد تا از باز یا بسته بودن پنجره report from reportname preview
اطلاع حاصل کرد .(مثلا چک کردن کد برگشتی مثل wait""wind که کلیدی را که کاربر زده را میتوان چک کرد )
در ضمن این که فرمودید با شمارش فرمها . با چه روشی میشه فرمها رو شمارش کرد؟
naderigh
یک شنبه 16 تیر 1387, 10:02 صبح
با ان نسخه اي كه من گرفته ام اگر دكمه چاپ را بزنيم گل گزارش چاپ ميشود ديگر امكان مشخص نمودن صفحه و ... را ندارد (منظورم روي همان فرم نمايش است نه دكمه جداگانه اي براي چاپ)
mehran_337
یک شنبه 16 تیر 1387, 10:30 صبح
با ان نسخه اي كه من گرفته ام اگر دكمه چاپ را بزنيم گل گزارش چاپ ميشود ديگر امكان مشخص نمودن صفحه و ... را ندارد (منظورم روي همان فرم نمايش است نه دكمه جداگانه اي براي چاپ)
بله . نقص این بخش حق باشماست اما تا به امروز بنده بخش گزارشات خود را به گونه ای طراحی کرده ام که برای مشاهده کاربر محدوده خود را تعیین می کند و همان بخشی را که می خواهد مشاهده می کند و البته چاپ .
مثلا برای یک گزارش هم بر اساس تاریخ - بر اساس شماره - بر اساس اکثر فیلدهای قابل پیش بینی برای کاربر گزینه ای تعریف می کنم تا در آن محدوده مشاهده کند .
البته نقصی را که فرمودید تایید می کنم
naderigh
یک شنبه 16 تیر 1387, 11:51 صبح
اقا بسيار ممنون از عنايت شما البته من اين مشكل در ورژن 7 درست كردم ولي با ورژن 9 نتوانستم وانشاءالله كه دوستاني كه توانائي انجام ان را دارند اين مشكل را حل نمايند
IC_prog
یک شنبه 16 تیر 1387, 14:21 عصر
on top .
مهران جان همانطور که ملاحظه میفرمایید پشت صفحه نرفته بلکه فقط غیرفعال میشه .
IC_prog
شنبه 27 مهر 1387, 14:34 عصر
يك مشكل عجيب : :متعجب:
جدیدا بعد از عوض شدن سرور برنامه موقع چاپ گزارش وقتی قراره یک گزارش رو دوبار چاپ کنه بار اول درست چاپ میکنه ولی بار دوم مثل موقعی که تو داس پرینتر فارسی نشده باشه جقول پقول پرینت میگره .
آیا ربطی به تظیمات انجام شده در پروتکل شبکه و ... وجود داره :گیج:
ضمنا برنامه با VFP7 بوده و تحت windows98 كار ميكنه .
frahimi
دوشنبه 29 مهر 1387, 10:35 صبح
فکر میکنم با استفاده از یک برنامه کوچولو میتوان اینکار را انجام داد
DO WHILE LASTKEY()<>107
WAIT WINDOW "You Should Press K "
ENDDO
RETURN
IC_prog
دوشنبه 29 مهر 1387, 10:52 صبح
مشكلم به شکل زیر حل شد :
پرینت رو حذف و مجددا نصب کردم و مشکل حل شد (اما عجیب بود اینجوریشو دیگه ندیده بودم!!)
bahram_m
دوشنبه 27 آبان 1387, 17:39 عصر
ایاکسی میتونه کمکم کنه داخل فاکس پرو ریپورت را به چاپگر سوزنی بفرستم ولی ریپورت به صورت گرافیکی فرستاده نشه بلکه فقط حروف واعداد فرستاده بشه تا سرعت مثل برنامه های dos شود. ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.