View Full Version : سوال: شرط در CrossTab Query
dadsara
یک شنبه 09 تیر 1387, 12:14 عصر
باسلام و تشکر از همه دوستان
- در مورد CrossTab در این سایت ( البته با نامهای مختلف )زیاد صحبت شده است و من تقریبا تمامی آنها را دیده ام و در نمونه ضمیمه اعمال نموده ام ولی من به یک مشکل برخورد کرده ام
- در فرم مربوطه وقتی از تاریخ ؟ تا تاریخ ؟ و نام * را انتخاب می کنم خروجی گزارش اشتباه می باشد .
( البته در قسمت Report_ Open فیلدهای دیگر را نیز قرارداده بودم ولی بواسطه جواب نگرفتن آنها را پاک کردم )
( ***** حتما فیلد نام را می خواهم در گزارش به اشتراک بگذارم ***** )
اگر کسی از دوستان بتواند راه حل مناسبی بر روی فایل ضمیمه ارائه نماید خوشحال می شود.
karmand
دوشنبه 10 تیر 1387, 13:15 عصر
بعد از اینکه گزارشت را با کواری بالا ساختی در on open گزارشت از filter استفاده کن
me.filteron=true
me.filter="namefiled='shart'"
dadsara
سه شنبه 11 تیر 1387, 07:50 صبح
دوست عزیزجناب Karmand ضمن تشکر از جنابعالی
اگر همانگونه که خود جنابعالی فرمودید ، ریپورت را مشاهده می نمودید ملاحظه می فرمودید که دقیقا همین کار را کردم ولی خروجی اشتباه بود.
- برای آندسته از دوستانی که دنبال گزارشات CrossTab پارامتریک هستند عرض می کنم.
- در نسخه ضمیمه شده جدید یافتم که اگر در کوئری ، قسمت Parameter فیلدهای Text که بعنوان پارامتر از آنها استفاده شده است را ADD نمایم در CrossTab نیز می توان گزارش را بصورت پارامتریک استفاده نمود.
- مشکل جدیدتر در Report آنکه چنانچه این کوئری را بعنوان منبع داده انتخاب می کنیم در قسمت Report_Openپیغام خطای 3061 ظاهر می گردد .
** از دوستانی که اطلاع دارند خواهش می کنم که ایراد آنرا در فایل ضمیمه برطرف نمایند.**
dadsara
سه شنبه 11 تیر 1387, 13:28 عصر
باسلام خدمت همه دوستان
این هم نمونه کامل شده از CrossTab Query و همچنین CrossTab Report بصورت پارامتریک
*** در نمونه پیوست ریپورت 10 ستون را نمایش می دهد که همراه ستون اصلی و جمع می شود 12 ستون درصورتیکه گزارش شما احیانا از 10 ستون بیشتر می باشد کاغذ را افقی نموده و عدد مربوطه را افزایش داده همچنین Text ها را در ریپورت افزایش دهید ****
karmand
چهارشنبه 12 تیر 1387, 07:11 صبح
قابل استفاده است اگر لطف بفرمایید وتوضیح بیشتر بدهید ممنون می شوم
چون قسمتهای اشاره شده را متوجه نشدم
dadsara
چهارشنبه 12 تیر 1387, 07:52 صبح
در آدرس زیر کاملا توضیح داده شده است
Support.Microsoft.com/kb/328320
M9.Moradi
جمعه 22 شهریور 1387, 06:43 صبح
با تشکر از راه حل ارائه شده از جانب شما چگونه می توان در گزارشی که با Crosstab پویا ایجاد شده است برای ستونها عنوانی را مشخص کرد که عرض آن متناسب با تعداد ستونها تغییر می کند؟ (در مثال شما عنوان نام افراد را میتوان برای ستونها انتخاب کرد ولی با توجه به اینکه تعداد نامها متغیر است عرض جدول و عرض این عنوان باید به صورت متناسب تغییر کند)
dadsara
شنبه 23 شهریور 1387, 09:39 صبح
باسلام
من قبلا با این مشکل برخورد کرده ام و به این نتیجه رسیده ام که باید اسامی افراد را بصورت عمودی در ستونها قرار دهم
M9.Moradi
یک شنبه 24 شهریور 1387, 14:25 عصر
با تشکر
یک راه که به نظرم رسید ولی نتونستم اجراش کنم اینکه یک لیبل عنوان بذاریم که عرض مضربی از تعداد ستونهای Crosstab باشه. ولی نتونستم این کار رو انجام بدم نظر شما در این مورد چیه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.