View Full Version : گفتگو: یادگیری حرفه ای جاوا
saeedmain
دوشنبه 10 تیر 1387, 13:22 عصر
سلام دوستان
من دانشجوی رشته کامپیوترم و جاوا را در حدود کمی آشنایی دارم.ولی می خواهم در تابستان حرفه ای جاوا را یاد بگیرم.
از شما عزیزانی که این راه را طی کرده اید خواهش می کنم که من رو راهنمایی کنید.
خیلی خیلی ممنونتون می شم.:قلب:
jeus
یک شنبه 16 تیر 1387, 13:40 عصر
ببین دوست من مهمترین قسمت یادگیری جاوا Object Oriented است و شما باید مفهوم کلاس داده ها encapsulation و مفاهیم پایه ای از قبیل refrance و private ،public ,Static,Finall و از این قبیل مسائل را یاد بگیری و بعد از یادگیری اینها بقیه اش دیگه آسونه
دوست من گفته باشم این مفاهیم خیلی مهم هستند و سعی در آموختن این مسائل داشته باش و هیچ منبعی را غیر از INTERNET به تو توصیه نمیکنم
موفق باشی و در انجمن هم فعال باش تا سرعت یادگیریت بالا بره
به امضاء منم توجه کن
saeedmain
سه شنبه 18 تیر 1387, 12:25 عصر
دوست عزیز از راهنمایی شما ممنونم .
ولی منظور شما از یادگیری در اینترنت کدوم سایت یا وبلاگ هست؟چون من در اینترنت بیشتر سردرگم می شوم.:متفکر:
بهترین منبع برای مطالبی که شما فرمودید چیست؟
باتشکر
jeus
سه شنبه 18 تیر 1387, 12:40 عصر
دوست من اگه شما اطلاعات کاملی در مورد OOP داشته باشته باشی و با تعریف رفرنس و کلاس متد و غیره و زالک آشنا باشی دیگه هیچ کدی برای شما گیج کننده نیست مثل این میمونه که شما آتش را نشناسید و وقتی ماشین و موتور ماشین را ببینی برات گیج کننده است که چطور به حرکت در می آید اما وقتی از پایه آتش احتراق و چیزهای پایه ای را بشناسی هر ماشینی را که ببینی متوجه میشی که طرز کار اولیه اش چگونه است و بعد دنبال کارهای فنی دیگه را میگیری دوست من سعی کن OOp ات را قوی کنی و آنگاه میبینی که اینترنت نه تنها گیج کننده نیست بلکه encyclopedia کامله ای در زمینه جاوا و میتونی توی این دایره المعارف بزرگ هر چیزی را جستجو نمایی و پیدا کنی .
من حال و روز شما را درک میکنم خود من هم همینجور بودم اما بعد از تقویت OO توانستم بجایی برسم که الان هستم
تیشه را بردار ریز ریز برو جلو مطمئن باش موفق میشی
saeedmain
چهارشنبه 19 تیر 1387, 13:33 عصر
باز هم ممنون.
خب برای تقویت oop چه کنم؟چه منبعی را مطالعه کنم؟ شما خودتان چه راهی را رفته اید؟
خیلی خیلی ممنونم
jeus
چهارشنبه 19 تیر 1387, 15:16 عصر
حقیقتش برای اینکه OOP را یاد بگیرم میکوبیدم میرفتم سر کلاسهای دانشگاه باهنر کرمان می نشتم
البته این روش من بود .
اما شما میتونید 1 : جستجو توی گوگل
2 : جستجو توی سایت برنامه نویس
3 : گذاشتن تاپیک توی فرم
اولش ممکن کمی سخت باشه اما موفق میشی در انتها
THE WILL IS THE WISH
بسمه الله الرحمن الرحیم
دوشنبه 29 مهر 1387, 11:20 صبح
اگه موفق شدی حتما به من هم کمک کن چون به خیلی چیزها نیاز ارم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.