View Full Version : سوال: لغو عضویت!
noshin2008
دوشنبه 10 تیر 1387, 13:43 عصر
سلام خسته نباشید نباشید.
میخواستم بدونم که کاربرانی که تو این سایت یا چنین سایتهایی که تاپیک و تالار داره که عضوهستند.اگه یه موقع دیگه نخواستند تو سایت فعالیت کنند به عبارتی خواستند عضویت خود را برای همیشه لغو کنند اون موقع شرایط برای این کار چیه.اصلا چنین کاری میتونند بکنند که در واقع وقتی عضویت کاربر لغو شد کل تاپیک هایی که کاربر ایجاد کرده است هم حذف بشود.
حالا میخواستم در این زمینه راهنمایی کنید!
با تشکر
Behrouz_Rad
دوشنبه 10 تیر 1387, 14:59 عصر
پست هایی که ارسال می شوند متعلق به سایت هستند و کاربری نمی تواند بدون دلیل موجه اقدام به حذف پست های خود کند چون در این حالت انسجام تاپیک ها از بین خواهد رفت.
موفق باشید.
noshin2008
سه شنبه 11 تیر 1387, 23:11 عصر
سلامی دوباره
ممنون از جوابتون بابت تاپیکها ولی من یه چیزه عرض کنم شما به سوال که حاوی لغو عضویت کاربر بای همیشه از توی سیستم هست جواب ندادین
ممنون میشم اگه بدین
با تشکر
مهدی کرامتی
سه شنبه 11 تیر 1387, 23:17 عصر
این لغو عضویت دیگه چیه؟
یعنی وجود یک شناسه بنام شما در این سایت اذیت تون میکنه؟ یا مشکل دیگه ای دارید؟ لطفا مشکل تون رو بنویسید تا راهنمایی کنم.
noshin2008
چهارشنبه 12 تیر 1387, 19:50 عصر
سلام خدمت اساتید سایت!
نه این طور که میگویید نیست.یعنی نه آذیت میکنه و نه مشکل دارم.
فقط منضورم اینکه مثلا کاربری که عضو هست عضویتش لغو بشه به طور واضح تر یعنی اینکه وقتی میخواد وارد سایت بشه با پیغامی که مثلا شما عضو نیستید یا شما دیگه نمیتونید فعالیت بکنید
روبه رو بشه!
از این نظر میخواستم راهنمایی کنید!
با تشکر
Behrouz_Rad
چهارشنبه 12 تیر 1387, 21:10 عصر
که چی بشه؟ هدف چیه؟ واسه چی؟ سر کاریه؟
بمب منطقی
پنج شنبه 13 تیر 1387, 21:19 عصر
فقط از یک طریق امکانش هست.اونم اینکه پسوورد طرف توسط مسئولین عوض بشه
man4toman
پنج شنبه 13 تیر 1387, 22:09 عصر
که چی بشه؟ هدف چیه؟ واسه چی؟ سر کاریه؟با اجازه مدیران عزیز:
این گونه تاپیک ها وپست زدنها = بالا بردن پست
با طرح یک سوال غیر واضح و کاملا بیهوده فقط میخواین پست خودتونو بالا ببرید.
اینگونه تاپیکها و پستها من بشخصه از این کاربر noshin2008 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=61155) توی این فروم دیدم.
مثلا توی همین بخش 3 تاپیک زدن که جوابشون از قبل مشخصه!!!
شما یک اسپمر تمام عیار هستین!
بازهم ببخشید که بجای مدیرا جواب دادم ولی بهر حال اینجا یه جورایی خونه ی ما هم هست....
موفق باشید
noshin2008
پنج شنبه 13 تیر 1387, 22:48 عصر
سلام
منظوره شما چیه که میگید این سوال بیهوده است.بعدم میگید من میخوام فقط پستمو ببرم بالا.نه من اصلا چنین قصدی ندارم خیلی ببخشید ( یعنی شما دارین به من میگید من نشستم شبانه روز و دارم فکر میکنم که چه سوالی تواین تاپیک بپرسم) تا پستم بره بالا.
شما به عنوان راهنمایی گفتید که فقط یه امکان داره که پسورد از طریق مدیران سایت عوض شه.خب دوباه از طریق forgot password برامون میل میشه.
در ضمن من سوالمو از خود مدیر پرسیدم ولی هنوز جوابش نیومده . به محض اینکه اومد بهتون خبر میدم
فعلا.
man4toman
پنج شنبه 13 تیر 1387, 23:01 عصر
سوال از این جهت بیهوده هست که :
با یک درخواست به مدیر میشه راحت از عضویت بیرون اومد و مدیر کاربر رو از قسمت کاربران حذف کنه.
مشخصه که تاپیک ها و پستهای کاربر هم حذف نمیشه.
جوابی که در خود سوال وجود داره!
یعنی شما دارین به من میگید من نشستم شبانه روز و دارم فکر میکنم که چه سوالی تواین تاپیک بپرسمخیر ، نیازی نیست!
اسپمر نیاز به فکر کردن شبانه روزی نداره!
در ضمن با مرور پستهای شما در این بخش میشه فهمید برای چی پست میزنید!
چیزی که با خوندن پستهای شما به آدم تلقین میشه رو گفتم.
اولین باری نیست که اینچیزا رو می بینیم.
مدیر محترم سایت هم میتونه پستهای من توی این تاپیک رو پاک کنه.مهم اینه که شما صحبتهای بنده رو خوندید...
موفق باشید - تمام
Mohammad_Mnt
جمعه 14 تیر 1387, 00:21 صبح
به طور واضح تر یعنی اینکه وقتی میخواد وارد سایت بشه با پیغامی که مثلا شما عضو نیستید یا شما دیگه نمیتونید فعالیت بکنید روبه رو بشه!
روی لینک خروج (بالا سمت چپ) کلیک کنید، دفعهی بعد که وارد سایت میشین دقیقا" همین اتفاق میافته
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.