View Full Version : سوال: بهترین زمان برای باز کردن جداول
Alyas_Tet
سه شنبه 11 تیر 1387, 15:25 عصر
با سلام خدمت اساتید .
سوال من اینه که بهترین موقع برای باز کردن جدولهای برنامه چه زمانیه ؟ منظورم اینه که در زمان استارت برنامه تمام جداول رو باز کنم یا اینکه زمانی که دقیقا لازمش دارم ؟ و سوال بعدی اینه که آیا باز کردن جدول باعث ایجاد سر بار برای دیتابیس برنامه خواهد شد یا هیچ تاثیری روی دیتابیس نداره ؟
vcldeveloper
چهارشنبه 12 تیر 1387, 05:58 صبح
بهترین موقع برای باز کردن جدولهای برنامه چه زمانیه ؟
بستگی به نوع استفاده شما از اون جدول ها داره. یک راه حل مطلق براش وجود نداره.
آیا باز کردن جدول باعث ایجاد سر بار برای دیتابیس برنامه خواهد شد یا هیچ تاثیری روی دیتابیس نداره ؟
بله، باز کردن جدول موجب تخصیص مقداری از منابع نرم افزار مدیریت بانک اطلاعاتی به اون کانکشن و جداول مربوط به اون میشه.
mzjahromi
چهارشنبه 12 تیر 1387, 06:54 صبح
با سلام خدمت اساتید .
سوال من اینه که بهترین موقع برای باز کردن جدولهای برنامه چه زمانیه ؟ منظورم اینه که در زمان استارت برنامه تمام جداول رو باز کنم یا اینکه زمانی که دقیقا لازمش دارم ؟ و سوال بعدی اینه که آیا باز کردن جدول باعث ایجاد سر بار برای دیتابیس برنامه خواهد شد یا هیچ تاثیری روی دیتابیس نداره ؟
در اغلب موارد باید زمانی که به یک جدول نیاز داری بازش کنی و کارت که تموم شد ببندیش
MiRHaDi
جمعه 14 تیر 1387, 23:47 عصر
سلام
همونطور که دوستان اشاره کردند مطلق نیست !
اگر شما از یک جدول برای لوکاپ استفاده میکنی و فیلدهای کمبو و .. رو باز میکنی اول برنامه بازش کن و اونو در حالت کش قرار بده ، اگر فقط برای صفحه خاصی کار داری با باز شدن اون صفحه بازش کن و امثال این !
ولی خود باز و بسته کردن هم زمانبر هست و باید ببینی کجا بیشتر سرعت و ... برات مهمه
موفق باشی
بای
dkhatibi
یک شنبه 16 تیر 1387, 08:19 صبح
اگر شما از یک جدول برای لوکاپ استفاده میکنی و فیلدهای کمبو و .. رو باز میکنی اول برنامه بازش کن و اونو در حالت کش قرار بده ، اگر فقط برای صفحه خاصی کار داری با باز شدن اون صفحه بازش کن و امثال این !
چه جوری کش کنیم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.