ورود

View Full Version : ذخیره علامت سوال بجای بعضی از حروف بعد از ریختن در بانک!

yaas135
چهارشنبه 12 تیر 1387, 09:32 صبح
من به برنامه دارم می نویسم که باید اطلاعات رو به زبان ترکی ذخیره کنه توی بانک، قبلا مشکلم این بود که اگر کاربر متنی رو از روی نت به زبان ترکی کپی می کرد و می ریخت توی یک dbmemo بعضی از حروف به شکل علامت سوال در می اومد، دوستان پیشنهاد کردند از کامپوننت های تی ان تی یونیکد استفاده کنم، الان مشکل کپی حل شده، اما همون متن رو وقتی توی بانک می ریزم بازم بعضی از حروف رو علامت سوال می ذاره!
جالب اینه که اگر متن رو به صورت مستقیم تایپ کنیم توی ذخیره سازی اش مشکل نداره، اما اگر متن از جای دیگه ای کپی بشه این مشکلی که گفتم پیش می اد.
کسی می تونه کمک کنه، لطفا.

etedali
چهارشنبه 12 تیر 1387, 10:55 صبح
از چه پایگاه داده ایی برای ذخیره سازی استفاده می کنی؟

yaas135
چهارشنبه 12 تیر 1387, 13:32 عصر
mssql 2000

etedali
چهارشنبه 12 تیر 1387, 15:31 عصر
mssql 2000
نوع فیلدها را nvarchar تعریف کردی یا نه؟

nassim_20
یک شنبه 23 تیر 1387, 14:58 عصر
من به برنامه دارم می نویسم که باید اطلاعات رو به زبان ترکی ذخیره کنه توی بانک، قبلا مشکلم این بود که اگر کاربر متنی رو از روی نت به زبان ترکی کپی می کرد و می ریخت توی یک dbmemo بعضی از حروف به شکل علامت سوال در می اومد، دوستان پیشنهاد کردند از کامپوننت های تی ان تی یونیکد استفاده کنم، الان مشکل کپی حل شده، اما همون متن رو وقتی توی بانک می ریزم بازم بعضی از حروف رو علامت سوال می ذاره!
جالب اینه که اگر متن رو به صورت مستقیم تایپ کنیم توی ذخیره سازی اش مشکل نداره، اما اگر متن از جای دیگه ای کپی بشه این مشکلی که گفتم پیش می اد.
کسی می تونه کمک کنه، لطفا.
دوست عزیز اگه به جواب رسیدید ما را هم بی نصیب نذارید منهم مشکلی مشابه به همین دارم

yaas135
دوشنبه 24 تیر 1387, 11:40 صبح
منم هنور نتونستم کاری کنم!

sql_qassem
دوشنبه 24 تیر 1387, 18:13 عصر
مشکل از collection یا همون codepage زمان نصب sql server . که باید ۱۲۵۶ عربی تعریف کنی.البته
nvarchar تعریف کردن متغییرها در جدول هم باعث می شه که مقادیر به صورت Unicode ذخیره بشن و مشکل حل بشه. این دوتا باهم باید باشن.

yaas135
یک شنبه 30 تیر 1387, 12:00 عصر
من با nvarchar مشكلي ندارم، وقتي توي ntext مي خوام ذخيره كنم، مشكلي رو كه توضيح دادم پيش مياد!

nassim_20
یک شنبه 30 تیر 1387, 12:11 عصر
این مشکل اصلا ربطی به بانک نداره همین که متن رو میخواهد بخواند از هر منبعی چه از بانک حتی از memo این مشکل پیش می اید از کامپوننتهای tnt که استفاده شود فقط میشه کپی کرد داخلش ولی همین که می خواهی بخوانی و بریزیش تو بانک یا یه بلای دیگری سرش بیاری مشکل برقرار است

Loveski
یک شنبه 30 تیر 1387, 12:17 عصر
سلام
اگر نوع data را image تعریف کنید باز هم به مشکل بر می خورید؟

yaas135
یک شنبه 30 تیر 1387, 12:33 عصر
منطقيه اين كار؟ اساسا ايميج يا ديتا براي چه كاربردي طراحي شدن؟

Loveski
یک شنبه 30 تیر 1387, 12:42 عصر
احتمالا مشکل شما را برطرف می کنه.

yaas135
یک شنبه 30 تیر 1387, 12:56 عصر
شما مي دونيد كه براي چي طراحي شدن اين ديتا تايپ هايي كه فرموديد؟