ورود

View Full Version : انتخاب فیلد به دلخواه کاربر در هنگام گزارش

sinas1386
چهارشنبه 12 تیر 1387, 10:13 صبح
من یک جدول دارم دارای فیلدهای نام - فامیلی -فاکتور - مبلغ - تاریخ می باشد حال میخواهم ظوری باشد که کاربر به انتخاب کاربر مثلا فیلد نام - فاکتوریا هر فیلدی که کاربر انتخاب می کنید به گزارش فرستاده شود و در هنگان پیش نمایش نشان داده شود

مهدی قربانی
چهارشنبه 12 تیر 1387, 11:23 صبح
سلام
دوست خوبم بنظر ميرسه جستجو نكرديد ، اگر عبارت "گزارش انتخابي" رو در گوگل سرچ بالاي صفحه سرچ مي كرديد به تاپيك زير دست پيدا مي كرديد

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=50774

موفق باشيد

sinas1386
چهارشنبه 12 تیر 1387, 11:53 صبح
مهدی جان

میشه یه نمونه فرم بزارید و تمام فیلد ها را طوری تیک بزنیم که مثلا اگر من فیلد نام - یا نام فامیلی را تیک بزنم فقط ان در صفحه گزارش ظاهر شود ویا هر فیلدی که که تیک میزنیم

متشکرم

مهدی قربانی
چهارشنبه 12 تیر 1387, 14:29 عصر
سلام
مگه نمونه اي كه در لينك بالا ارائه شده مورد نظر شما نيست ؟

sinas1386
چهارشنبه 12 تیر 1387, 16:27 عصر
این لینکی که شما فرمودید در هنگام گزارش گیری فقط رکورو مربوط به آن شخص را نشان میدهد من میخواهم انتخاب فیلد به انتخاب کاربر باشد نه رکورد

مهدی قربانی
چهارشنبه 12 تیر 1387, 17:01 عصر
حال میخواهم ظوری باشد که کاربر به انتخاب کاربر مثلا فیلد نام - فاکتوریا هر فیلدی که کاربر انتخاب می کنید به گزارش فرستاده شود و در هنگان پیش نمایش نشان داده شود

من میخواهم انتخاب فیلد به انتخاب کاربر باشد نه رکورد

سلام
آقا سينا اينطور كه از نوشته هاي شما معلومه مي خواين كاربر امكان تهيه گزارش با فيلدهاي انتخابي رو داشته باشه يعني از مجموع مثلاً 5 ركورد مختلف در يك جدول 3 فيلد رو انتخاب و در گزارش مشاهده كنه خوب اگر اين حالت مد نظر شماست كه نمونه اي كه عرض كردم عيناً همين مورد رو با استفاده از كامبو باكس و ليست باكس براي كاربر فراهم كرده اما اگر منظور شما چيزي غير از اين هست لطف كنيد كاملتر و دقيقتر توضيح بديد چه كاري مي خواين انجام بديد علي الخصوص اين مورد رو : " من میخواهم انتخاب فیلد به انتخاب کاربر باشد نه رکورد "

sinas1386
چهارشنبه 12 تیر 1387, 17:12 عصر
آقا مهدی
ببخشید شاید آن طو ر باید وشاید که سوال من شاید برای شما دقیق مشخص نشده باشد .

من یک table 1دارم دارای نام - نام فامیلی - فاکتور - تاریخ فاکتور حال میخواهم در گزارش

طوری باشه که مثلا نام یا نام +فاکتور یا ترکیبی از هر کدام که که کاربر انتخاب میکنه در

گزارش نشان بده این مد نظرم می باشه

SYNDROME
چهارشنبه 12 تیر 1387, 20:46 عصر
من یک table 1دارم دارای نام - نام فامیلی - فاکتور - تاریخ فاکتور حال میخواهم در گزارش
طوری باشه که مثلا نام یا نام +فاکتور یا ترکیبی از هر کدام که که کاربر انتخاب میکنه در
گزارش نشان بده این مد نظرم می باشه
دوست عزی به نظر من بهتر است از یکی از ابزارهای گزارش گیری استفاده کنید تا کاربر بتوانید عمل طراحی چاپ را خودش انجام دهد.
گزینه ای مانند FastReport و یا Crystal و . . . استفاده کنید.
موفق باشید

sinas1386
شنبه 15 تیر 1387, 08:07 صبح
دوست عزیز من این ابزار که فرمودید توی اکسس است یا یک نرم افزار جدا می باشد .