ورود

View Full Version : مشکلات css

taraneh61
پنج شنبه 13 تیر 1387, 23:42 عصر
سلام
من دارم css رو از سایت w3schools یاد میگیرم.
کد هایی که مینویسم تو IE یه جور زشت نشون داده می شه .اما در FF کاملا درسته
چی کار باید بکنم؟؟؟
مثلا وقتی یه کد مینویسم که روی border ها کار می کنه ،سایز اون تو IE بزرگ تره
و یا اندازه هایی کا واسه Background image میدم همه اش تغییر می کنه!

<style type="text/css">

table#test {

border-style:dotted;
border-bottom:none;
border-top:none;
border-width:thin

}
</style>

DeveloperStudio
جمعه 14 تیر 1387, 22:40 عصر
با سلام
من مهرداد فتاحی هستم . خوشحالم از اينکه يادگيری طراحی وب را شروع کردی . اميدوارم که به کارت ادامه بدی و از يادگيری خسته نشی . من می خواستم راجع به پستی که دادی چند تا نکته را بگم .
1 ) اول بايد بگم که سايت w3schools يک سايت عالی در زمينه آموزش طراحی وب است . ولی اين سايت در آموزش به نظر من از روش معمولی استفاده کرده و مثال های عملی مناسبی را در هنگام آموزش ارائه نداده . من خودم يک سايت آموزش طراحی وب و برنامه نويسی را ايجاد کردم که در آن با روشی مشابه سايت w3scools ، به آموزش کامل HTML ، CSS و جاوا اسکريپت پرداخته ايم ،ولی در آموزش نکات مختلف را کاملتر و با ارائه مثال های عملی آموزش داده ايم . در ضمن گدهای واقعی مورد نياز را هم ارائه داديم . اگر خواستی می توانی به سايت من که آدرس آنرا در زير قرار داده ام بروی و در قسمت آموزش CSS بتوانی پاسخ سئوال ها و مشکلات خود را پيدا کنی .
http://www.DeveloperStudio.ir

2 ) دوم اينکه متاسفانه مرورگر IE در پشتيبانی از برخی از خواص CSS بسيار ضعيف عملکرده و يا از آنها به طور کامل پشتيبانی نمی کند و يا نمايش اشتباه دارد . ولی مرورگر های FF و OPera در اين زمينه عملکرد بهتری دارن . اگر به قسمت آموزش CSS در سايت من بروی ، متوجه برخی از اين اشکالات و تفاوت ها می شوی .

در پايان هم ممنون می شم اگر نطرات و انتقادات خود را راجع به محتويات ، ظاهر و نحوه آموزش سايت من به اطلاع من برسانی
به اميد موفقيت شما .