PDA

View Full Version : سوال: RapidShare Downloader

D32.00110
جمعه 14 تیر 1387, 20:20 عصر
سلام دوستان

من میخوام که از RapidShare با اکانت پریمیوم دانلود کنم ولی نمیتونم یه چیزی تو مایه های RapidShare Downloader

یه راه به نظرم رسید این بود که با درخواست URL این کارو بکنم یعنی اینطوری :

http://username:password@rapidshare.com/...

ولی اینطوری هم نمیشه ، میشه بگید مشکل کجاست ؟؟؟ یا اگه راه بهتری بلدید ممنون میشم کمک کنید ... :چشمک:

sohrab o
شنبه 15 تیر 1387, 00:08 صبح
مشکلت دقیقا چیه؟

r0ot$harp
شنبه 15 تیر 1387, 01:21 صبح
دوست عزیز من چند ماه پیش نرمافزار جمع آوری پوینت رپید رو نوشتم یعنی هر 10 هزار پوینت یک اکانت پریمیوم رایگان در کل بهت راحت بگم رپید اولا SSL داره و کار باهاش کمی سخته در ضمن شما باید از Winsock و از روش GET و POST استفاده کنی و در ضمن اگر می خوای خیلی موفق کار کنی برو دنبال نرم افزار Sniffer Http این برنامه ها کمکت می کنند یا Packet Sniffer .

باتشکر

mpmsoft
شنبه 15 تیر 1387, 10:19 صبح
دوست عزیز یکم بیشتر توضیح می دی

با چه ابزاری این کارو کردی و توسط چه الگوریتمی (Winsock || Inet || ...)

من هنوز دارم روی این داستان کار می کنم ولی هنوز به نتایج مثبتی نرسیدم

D32.00110
شنبه 15 تیر 1387, 10:31 صبح
دوست عزیز یکم بیشتر توضیح می دی

با چه ابزاری این کارو کردی و توسط چه الگوریتمی (Winsock || Inet || ...)

من هنوز دارم روی این داستان کار می کنم ولی هنوز به نتایج مثبتی نرسیدم

سوال منو با سوال جواب میدید ؟؟؟ :لبخند: (Kidding)

منم این مشکل رو داشتم یعنی میشه گفت سورس دانلودر که درست کار کنه به صورت ازاد تقریبا وجود نداره برنامه منم تقریبا 90% حل شده یه کم مشکل داره ...
دوست عزیز این برنامه رو به صورت سفارشی دارم مینویسم وگرنه سورس رو در اختیارتون قرار میدادم ولی از WinSock استفاده میکنم ... :چشمک:

D32.00110
شنبه 15 تیر 1387, 22:10 عصر
دوست عزیز من چند ماه پیش نرمافزار جمع آوری پوینت رپید رو نوشتم یعنی هر 10 هزار پوینت یک اکانت پریمیوم رایگان در کل بهت راحت بگم رپید اولا SSL داره و کار باهاش کمی سخته در ضمن شما باید از Winsock و از روش GET و POST استفاده کنی و در ضمن اگر می خوای خیلی موفق کار کنی برو دنبال نرم افزار Sniffer Http این برنامه ها کمکت می کنند یا Packet Sniffer .

باتشکر

ممنون از راهنماییتون ... :قلب:

نتیجه : روش کار همون هست که خودم گفتم ولی به
Http Protocol (Request Headers)
Method
یه نگاهی بندازین . / تمام