View Full Version : معماري سه لايه و كالاس هاي طراحي شده
tanha_nabash
شنبه 15 تیر 1387, 03:46 صبح
من شنيدم بهترين روش براي برنامه نويسي معماري 3 لايه و يا چند لايه مي باشد كه كلاس واسطي بين فرم و پايگاه داده است
از طرفي در تجزيه و تحليل سيستم ها هم يك سري كلاس داريم و بايد به كد تبديل كنيم
سوال من اين است كلاس هاي طراحي شده همان كلاسهايي است كه در معماري 3 لايه استفاده مي شود.
aspnet_22
پنج شنبه 27 تیر 1387, 18:36 عصر
من شنيدم بهترين روش براي برنامه نويسي معماري 3 لايه و يا چند لايه مي باشد كه كلاس واسطي بين فرم و پايگاه داده است
از طرفي در تجزيه و تحليل سيستم ها هم يك سري كلاس داريم و بايد به كد تبديل كنيم
سوال من اين است كلاس هاي طراحي شده همان كلاسهايي است كه در معماري 3 لايه استفاده مي شود.
من هم همين سوال رو دارم البته بيشتر توضيح ميدم.
ببينيد ما در realize كردن use case ها مثلا در sequencediagram ظاهرا خود به خود با ارسال پيغامها به لايه ها پياده سازي ميشود يعني ايا ما بعد از sequence احتمالا به كلاسهايي ميرسيم كه متعلق به هر سه لايه اند و ما نيازي نداريم كه به فكر بقيه لايه ها باشيم.
atilla snowman
جمعه 28 تیر 1387, 23:36 عصر
با سلام
اولا باید بگم که این مطالب تجربه ی شخصی خودمه و از منبع معتبری نیوردم.
باید بگم که usecase realization مربوط به activity ی آنالیزه که تو اون بیشتر توجه به کلاسایی میشه که تو شناختن مساله دخالت دارن چون تو این activity هدف کلی همینه. بنابراین کلاسای entity بیشتر مورد توجهند و سایر کلاسا فقط اگه به شناختن مساله کمک کنند بهشون پرداخته میشه.
تو activity ی دیزاین چون هدف ارایه راه حل برای مساله یعنی طراحی نرم افزار که بتونه مساله رو حل کنه هیتش مفهنم طراحی سه لایه مطرح. تو اینجاست که هر سه لایه ی entity , boundary, controler و کلا هر چیزی تو نرم افزار نهایی دیده میشه مورد توجهند.
بنابراین از نظر من این دو تناقض ندارند.
aspnet_22
دوشنبه 31 تیر 1387, 17:19 عصر
با سلام
اولا باید بگم که این مطالب تجربه ی شخصی خودمه و از منبع معتبری نیوردم.
باید بگم که usecase realization مربوط به activity ی آنالیزه که تو اون بیشتر توجه به کلاسایی میشه که تو شناختن مساله دخالت دارن چون تو این activity هدف کلی همینه. بنابراین کلاسای entity بیشتر مورد توجهند و سایر کلاسا فقط اگه به شناختن مساله کمک کنند بهشون پرداخته میشه.
تو activity ی دیزاین چون هدف ارایه راه حل برای مساله یعنی طراحی نرم افزار که بتونه مساله رو حل کنه هیتش مفهنم طراحی سه لایه مطرح. تو اینجاست که هر سه لایه ی entity , boundary, controler و کلا هر چیزی تو نرم افزار نهایی دیده میشه مورد توجهند.
بنابراین از نظر من این دو تناقض ندارند.
بحث سر تناقض نیست .سوال اینست که ایا بعد از relize هر سه لایه پیاده سازی میشوند یا خیر؟
atilla snowman
چهارشنبه 09 مرداد 1387, 23:29 عصر
جوابتون دادم.
realization مربوط به آنالیز کردن هستش. بعد اون بهتره که طی دیزاین معماری سه لایه در نظر گرفته بشه و بعد به پیاده سازی میرسیم. پیاده سازی آخر همست.
Modifier
شنبه 30 شهریور 1387, 21:47 عصر
سلام عليکم
در کلي ترين شکل ممکن اين طوري در نظر ميگيريم :
boundry--->>presentation layer
control--->>business logic layer
entity--->>data access layer
بايد چند نکته رو بيان کنم :
در RUP در ديسيپلينAnalysis & design ما با 2 مدل مهم سر و کار داريم :
1- Analysis model
2-design model
تا اون جايي که من ميدونم sequence , collaboration مربوط به design model هستش.
که با توجه به اونها و سناريو class diagram مربوط به design model رو طراحي ميکنن که همون طور که دوستمون گفت: همه چيز مورد توجه قرار ميگيره.
يه نکته مهم : ديد ما نسبت به مساله در هرمرحله بايد عميق تر بشه ؟ تعيين عمقش بايد بحث کرد.
ببخشید که این تاپیک رو آوردم بالا دیدم کامل کردن مباحث بدرد میخوره.
یا علی
Elham_gh
یک شنبه 31 شهریور 1387, 08:20 صبح
جوابتون دادم.
realization مربوط به آنالیز کردن هستش. بعد اون بهتره که طی دیزاین معماری سه لایه در نظر گرفته بشه و بعد به پیاده سازی میرسیم. پیاده سازی آخر همست.
نه دوست عزيز،realization فقط مربوط به آنالیز کردن ، نيست. شما اصل realization رو در مرحله Design داريد.
به اين مقاله يك نگاهي بندازيد. سهم عمده realization ها در Component دياگرام است.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=111969
Modifier
یک شنبه 31 شهریور 1387, 16:38 عصر
نه دوست عزيز،realization فقط مربوط به آنالیز کردن ، نيست. شما اصل realization رو در مرحله Design داريد.
به اين مقاله يك نگاهي بندازيد. سهم عمده realization ها در Component دياگرام است.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=111969
اصلا به این نکته توجه کنید که در realization ما مهمترین چیزی که بدست میاریم sequence digram است یا بهتره بگم یکی مهمترین محصولات و دیاگرام هاست. چرا ؟
چون از اون در طراحی کلاس و در آوردن متدها استفاده میکنیم.
ما کی متدها را برای کلاس بدست می آوریم ؟
وقتی میخواهیم کلاس ها رو در design model بدست بیاوریم.
موفق باشید.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.