ورود

View Full Version : نوار اسکرول گرافیک در دلفی

IKHATAMI
شنبه 15 تیر 1387, 09:43 صبح
:عصبانی++:
با سلام و تشکر
من احتیاج به ابزار یا روشی جهت زیباسازی نوارهای اسکرول در کامپوننت ها و صفحات برنامه به وسیله تصاویر گرافیکی دارم.
لطفا مرا راهنمایی نمایید.

Hsimple11
شنبه 15 تیر 1387, 14:45 عصر
:عصبانی++:
با سلام و تشکر
من احتیاج به ابزار یا روشی جهت زیباسازی نوارهای اسکرول در کامپوننت ها و صفحات برنامه به وسیله تصاویر گرافیکی دارم.
لطفا مرا راهنمایی نمایید.

میتوانید از کامپوننت های موجود در این زمینه مانند سری LMD استفاده کنید یا از کنترلهایی مثل SuiSkin برای افزایش زیبایی کنترلهای خود بهره گیرید.

موفق باشید...

IKHATAMI
شنبه 15 تیر 1387, 18:41 عصر
با تشکر از توجه شما
ولی من می خواهم سورس کامپوننتی که این عمل را انجام می دهد (یعنی اسکرول صفحات را گرافیکی می کند) را در اختیار داشته باشم تا اگر بعدا نیاز به تغییرات خاصی داشتم بتوانم اعمال کنم.
اصولا من از بسته های کامپوننت موجود در بازار استفاده نمی کنم زیرا از عواقب ان و اینکه بعد از مدتی در برنامه ام چه عملی انجام می دهد و چه باگهایی ایجاد می کند وحشت دارم.:عصبانی++:

Hsimple11
شنبه 15 تیر 1387, 20:42 عصر

ولی من می خواهم سورس کامپوننتی که این عمل را انجام می دهد (یعنی اسکرول صفحات را گرافیکی می کند) را در اختیار داشته باشم تا اگر بعدا نیاز به تغییرات خاصی داشتم بتوانم اعمال کنم.

کامپوننتها هم نوعی ابزار هستند.

منظورتان از گرافیک چیست؟ رنگ Scroll ها؟
این لینک را ببینید :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=111022&highlight=SETSYSCOLORS

اصولا من از بسته های کامپوننت موجود در بازار استفاده نمی کنم زیرا از عواقب ان و اینکه بعد از مدتی در برنامه ام چه عملی انجام می دهد و چه باگهایی ایجاد می کند وحشت دارم.:عصبانی++:

چنین چیزی در مورد کامپوننت های Full و Register شده صدق نمی کند. دلیلی برای نگرانی وجود ندارد.

موفق باشید...

vcldeveloper
یک شنبه 16 تیر 1387, 04:09 صبح
تقریبا تمام کامپوننت های معروف را می توانید با سورس از سایت های مربوط به کرک دانلود کنید.