ورود

View Full Version : گزارش گیری از کمبو باکس

mshabani
شنبه 15 تیر 1387, 12:26 عصر
چطور می تونم از اطلاعات داخل کمبو باکس گزارش گیری کرد

amirzazadeh
شنبه 15 تیر 1387, 19:30 عصر
دوست من سئوالتون زياد مفهوم نيست ولي به هر حال معمولا هر كومبو باكس در قسمت كنترل سورس به يك جدول يا يك كوئري مرتبط ميشه كه شما ميتونين اون سورس رو به گزارش مورد نظرتون ارسال كنين
................................
موفق باشيد

mshabani
شنبه 15 تیر 1387, 21:45 عصر
من یه جدول طراحی کردم که اطلاعات کمبو باکس آن شامل نوع پروانه یعنی ده ساله ،یا پنج ساله و ... حالا من می خوام بدونم که چطوری می تونم براساس نوع پروانه مثل ده ساله گزارش گیری کنم به این صورت که پیغام بده که نوع پروانه را وارد کنید بعد آن گزار ش را بدهد من فایل ضمیمه را براتون آپلود می کنم اگه می تونیین اصلاحش کنین باتشکر از دوستان

dadsara
یک شنبه 16 تیر 1387, 07:32 صبح
دوست عزیز فایلی که ضمیمه نمودید رمز دارد!

mshabani
یک شنبه 16 تیر 1387, 07:49 صبح
شرمنده فراموش کرده بودم در ضمن یک چیزی را اضافه کنم از بعضی از رسته ها یا نوع پروانه گزارش می گیره اما بعضی دیگه نه خواهش می کنم آن را اصلاح کنید طوری که از همه آنها گزارش بگیرد برای این کار باید گزارش براساس رسته صنفی و گزارش براساس نوع پروانه را کلیک کنید با تشکر

dadsara
یک شنبه 16 تیر 1387, 08:21 صبح
دوست عزیز فرم1 را اجرا کن
- در صورتیکه فقط در نظر دارید براساس یک فیلد گزارش بگیرید مقدار آنرا انتخاب و کومبو بعدی را با * اشغال کنید در غیر اینصورت هر دو را مقدار دهید
- در صورت نیاز میتوانید تنها قسمتی از عبارت خود را وارد کنید سپس کلید R-1 را فشار دهید

mshabani
یک شنبه 16 تیر 1387, 10:16 صبح
آقا ممنون از برنامه جدیدت ولی اون هم مثل قبلیه کار می کنه یعنی از بعضی رسته ها گزارش می گیره و از بعضی دیگه نه در صورت امکان فایل خودم را بی زحمت اصلاح کنید و دوباره برام بفرستید خیلی خیلی ازتون ممنون میشم چون پای آبرو در میانه

dadsara
یک شنبه 16 تیر 1387, 11:43 صبح
دوست عزیز
مجددا فایل ضمیمه را نگاه کردم
- د رمجموع شما 4 رکورد دارید که از دو نوع رسته عمده فروشی رنگ و رنگ فروش دارید
و درحالیکه شما هر دو کومبو را * بزنید تمام رکوردها را نمایش می دهد
- در فرمی که جنابعالی درست کرده اید مقدار پارامتر را از روی فرم می خواند
- در پایان فرم 1 را به برنامه اضافه نمودم
- چنانچه مجددا با مشکلی برخورد نمودید در صورت صلاحدید بیشتر توضیح دهید .

mshabani
دوشنبه 17 تیر 1387, 07:24 صبح
خیلی خیلی ازت ممنونم آقا کار ما رو راه انداختی دمت گرم
یک سوال دیگه داشتم چطور می تونم یک گزارش گیری انجام بدم که مثلاً چه تعداد از رسته رنگ فروش پروانه دارند یا چه تعداد از پروانه کسب ده ساله پروانه گرفتند این گزارش فقط مخصوص تعداد باشد با تشکر

amirzazadeh
دوشنبه 17 تیر 1387, 07:50 صبح
خیلی خیلی ازت ممنونم آقا کار ما رو راه انداختی دمت گرم
یک سوال دیگه داشتم چطور می تونم یک گزارش گیری انجام بدم که مثلاً چه تعداد از رسته رنگ فروش پروانه دارند یا چه تعداد از پروانه کسب ده ساله پروانه گرفتند این گزارش فقط مخصوص تعداد باشد با تشکر
از دوروش ميتونين استفاده كنين اول استفاده از كوئري كراس تب ودوم ايجاد سرگروه در هنگام توليد گزارش واستفاده امكان count در گزارش .(در هر دو مورد با جستجو ميتونين مطالب مفيدي پيدا كنين).
.........................
موفق باشيد.

dadsara
دوشنبه 17 تیر 1387, 08:55 صبح
query2 را اجرا کنید
درصورتیکه می خواهید گزارش بصورت پارامتریک اجرا شود یک نمونه کامل از CrossTab Query و CrossTab Report در چند تاپیک قبل وجود دارد آنرا نگاه کن حتما نمونه قشنگ تر و کاملتری می توانی ایجاد کنی

mshabani
سه شنبه 18 تیر 1387, 08:04 صبح
آقا دمت گرم یه سوال دیگه داشتم آیا میشه از کراس تب از چهار چیز گزارش گرفت مثلا من یه برنامه طراحی کردم که این آیتم ها را دارد نام اتحادیه اخطار اولیه انسداد و بازگشایی دارم میخوام این گزارش را داشته باشم که هر اتحادیه چند مغازه را اخطار و انسداد و بازگشایی داشته است

dadsara
سه شنبه 18 تیر 1387, 08:36 صبح
بله می شود گرفت اگر در پیاده سازی آن با مشکل مواجه شدی نمونه بذار در صورت امکان به کمک دوستان کمک راهنمائی کنیم

mshabani
سه شنبه 18 تیر 1387, 10:53 صبح
من فایل نمونه را می فرستم در قسمت اخطار به واحدهای صنفی من می خوام بدونم چند واحد اخطار ، چندو احد انسداد چند واحد بازگشایی و چند واحد فک پلمپ خلاصه به طورکلی بیش از چهار نوع گزارش می خوام ممنون

dadsara
سه شنبه 18 تیر 1387, 12:20 عصر
درصورت نیاز فایل نمونه و یک تصویر از آنچه مورد نیازت می باشد قرار بده تا در صورت امکان بتوان راهنمائی کرد

mirzaei006
یک شنبه 30 مرداد 1390, 12:50 عصر
این تاپیک خیلی قدیمیه ولی نخواستم جدید ایجاد کنم همینجا مطرح می کنم
نمونه ای که گذاشتید خوبه منم بانک خودمو عین همون درست کردم ولی گزارش نمیده اگه میشه کمک کنید

dadsara
سه شنبه 01 شهریور 1390, 09:34 صبح
سلام
باعرض شرمندگی من روی دستگاهم 2003 نصب هست درصورت امکان با فرمت 2003 فایلتان را آپلود کنید

mirzaei006
سه شنبه 01 شهریور 1390, 12:50 عصر
عزیز دشمنت شرمنده باشه
اینم فرمت 2003

myinbox221
سه شنبه 01 شهریور 1390, 14:40 عصر
آقا بالاخره رمز فایل چی بود ؟

mirzaei006
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 09:05 صبح
فایل من رمز نداره ولی اگر منظورت فایل Copy of finish.mdb هستش رمزش 123456

dadsara
یک شنبه 06 شهریور 1390, 09:13 صبح