View Full Version : کسی از تابعهای SQLEXEC,SQLCONNECT و... استفاده کرده؟
rezaTavak
شنبه 07 شهریور 1383, 15:01 عصر
سلام
من هر کاری میکنم جواب نمیگیرم لطفا اگر کسی استفاده کرده یک مثال بزنه.
Andy
شنبه 07 شهریور 1383, 16:23 عصر
سلام
من از این تابع ها استفاده کردم و مشکلی ندارم 8) تو کدوم قسمتش اشکال داری؟
اولش باید یه ODBC برایSQL Server نصب کنی (از Control Panel) و هر اسمی که برای ارتباط Client با Server تعریف کردی رو بایستی بعنوان پارامتر اول تابع SQLConnect ارسال کنی. پارامتر دوم نام کاربر تعریف شده در سرور میباشد و پارامتر سوم رمز همان کاربر. مقدار برگشتی توسط تابع مربوطه در صورتیکه مثبت باشد بعنوان Handle در سایر توابع مربوط به SQL مورد استفاده میباشد و در صورتیکه مقدار برگشتی منفی باشد به معنی وجود مشکلی در ارتباط با سرور میباشد.
اگه تا اینجا مشکلی نداشته باشی بقیه کارها راحته. 8)
rezaTavak
یک شنبه 08 شهریور 1383, 14:00 عصر
سلام
راستش من میخوام با MySql ارتباط برقرار کنم. اگه توی دیتابیس یه کانکشن بسازم مشکلی ندارم اما با این دستورات بلد نیستم کار کنم. ODBC را هم نصب کرده ام و با دستور ConecctionString مشکلم اینه که صفحه MySql نمایش داده میشه و توی Create connection میشه با Never اون را غیر فعال کرد اما با این دستور نمیدونم چکار کنم.
rezaTavak
یک شنبه 08 شهریور 1383, 14:08 عصر
اگه ممکنه یه مثال اینجا بذارید.
new_day
سه شنبه 28 شهریور 1385, 22:10 عصر
با سلام
اگه مشکلتون حل شده به من هم یاد بدیدبرای اتصال به sql مشکل دارم در صورت امکان کامل توضیح بدید که در نصب خود sql چه پارامترهایی باید در نظر گرفته بشه -چطوری بانک مورد نظر را ایجاد کنیم و چطوری با اون ارتباط پیدا کنیم
binyaz2003
چهارشنبه 29 شهریور 1385, 01:01 صبح
خود آقای توکل بطور کامل این موضوع را توضیح دادند در این لینک میتونی مطلب رو بخونید :
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=16030.html
در مورد سئوال دوم هم بایستی آموزش SQL رو بخونید به یک تاپیک توضیحش نمیرسه تنها موردی که خیلی وقتها باعث آزار میشه و کاربر نمیتونه با یک لوگین به سرور متصل شود این است که بایستی در قسمت Enterprise manager ->Console root ->sql server group->local->properties
در برگه security نحوه authentication روی گزینه sql server and windows تنظیم بشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.