ورود

View Full Version : تشکر ...

kablayi
یک شنبه 16 تیر 1387, 01:38 صبح
سلام ....
اول: یه پیشنهاد ... یه تاپیک ضمیمه کنید و تمامی مسئولین سایت رو توی اون معرفی کنید ... خیلیا دلشون می خواد مسئولین این سایت پر برکت و مفید رو بشناسن ... از جمله خودم ...

دوم : یه خدا قوت و خسته نباشید از ته دل خدمت تمامی مسئولین سایت میگم ... :قلب:
من واقعا مدیون این سایت هستم ... :تشویق:
از زمانی که فوق دیپلم کامپیوترم رو گرفتم خیلی به برنامه نویسی مخصوصا دات نت علاقمند شدم ولی کسی نبود که کمکم کنه نمیدونستم که چطوری و از کجا شروع کنم ... :افسرده:
هر از گاهی به سایت iranasp سر میزدم و از مقاله های اونا استفاده میکردم ... خیلی سخت بود که بتونم خودمو راه بندازم و یه جورایی به قولی روی غلتک بیفتم ... تا اینکه اون اتفاق مهم افتاد و یه هویی توی گوگل سایت برنامه نویس رو کشف کردم .... :کف: :قلب:
الان چند ساله که از عضویت من در این سایت میگذره، چه شبها رو تا صبح تو سایت مشغول یادگیری بودم و تقریبا به همه اون چیزایی که لازم داشتم یاد بگیرم دست پیدا کردم و هنوز هم تشنه یاد گیری پیشترم و به امید مطالب تازه تر به این سایت سر میزنم و اینو فقط مدیون سایت برنامه نویس هستم و همیشه خودمو مقید میدونم که با تمام گرفتاریهام حتما یه سری به این محیط پر از صفا و صمیمیت بزنم و هر کاری که از دستم بر بیاد انجام بدم ... :لبخندساده:

در آخر هم از دوستان قدیمیم آقای نصیری ... آقای راد ... آقای غیبی و ... تمامی دوستانی که اگر بخوام اسامی اونا رو بیارم یک صفحه ای میشه تشکر میکنم که کمک کردن تا در برنامه نویسی پیشرفت کنم ... :بوس:

در آخر هم آرزوی توفیق و سربلندی برای مسئولین سایت را از خداوند منان خواستارم ... :قلب: :قلب: :قلب:

شاگرد کوچک شما ... جواد خسروی :خجالت:

vcldeveloper
یک شنبه 16 تیر 1387, 04:40 صبح
یک صفحه ایی در سایت برای معرفی مدیران هر بخش هست (الان لینکش یادم نیست). از بعضی از دوستان هم که در قرارهای عمومی سایت شرکت کردند، عکس هایی در سایت هست. می تونید تاپیک های مربوط به نمایشگاه کتاب در سالهای گذشته را جستجو کنید.

mzjahromi
یک شنبه 16 تیر 1387, 06:47 صبح
http://barnamenevis.org/forum/showgroups.php

mehdad.koulab
یک شنبه 16 تیر 1387, 08:58 صبح
سلام وخسته نباشید به همه مدیران و کاربران سایت و تشکر از مدیران چون مثل دوستمون kablayi منم به این سایت خیلی مدیونم و همیشه هر جا که باشم از این سایت تعریف میکنم چون واقعا مشکلات منو حل کرده و خیلی علاقه من رو به برنامه نویسی افزایش داده

.:KeihanCPU:.
دوشنبه 24 تیر 1387, 17:47 عصر
منهم به نوبه خودم از تمامی مسئولین سات تشکر میکنم
خود منم برنامه نویسی رو از اینجا یاد گرفتم و مدیون این سایت هستم
با تشکر