PDA

View Full Version : خبر: همراه اول، نرم افزار پيام رسان فارسي را ارائه كرد

KavoshGar_ir
یک شنبه 16 تیر 1387, 23:23 عصر
شركت ‌ارتباطات‌سيار ايران، از يكشنبه 16 تيرماه 87 ، نرم‌افزار پيام‌رسان فارسي را عرضه كرد.

با استفاده از نرم‌افزار پیام‌رسان فارسی شما می‌توانید پیامک‌های فارسی با حجم حدود 200 کاراکتر را ارسال نمائيد. اين در حالی است که در حالت عادی و بدون استفاده از اين نرم افزار، پيامک های فارسی با حجم بيش از 70 کاراکتر به چندين پيامک شکسته می شوند و اين مساله هزينه مضاعفی را برای کاربر تحميل می کند. بنابراين، استفاده از اين نرم افزار نه تنها امکانات فارسی را برای ارسال پيامک های شما فراهم می سازد ، بلکه باعث صرفه جويی قابل توجهی در هزينه های شما خواهد شد.
لازم به ذکر است که اين نرم افزار امکان ارسال پيامک های فارسی در دو حالت فشرده و غير فشرده را دارد. در حالت فشرده گوشی تلفن همراه گيرنده بايد نرم افزار پيام رسان فارسی را داشته باشد تا پيامک دريافتي قابل خواندن باشد، ولی درحالت غير فشرده، پيامک ارسالی بر روی گوشی هايی که اين نرم افزار را ندارند نيز قابل خواندن می باشد.

http://mci.ir/files/20048107sms3.bmp.jpg

این نرم افزار به سفارش شرکت ارتباطات سیار ( همراه اول ) توسط مرکز تحقیقاتی فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف در تابستان 1387 تهیه و طراحی شده است.
در این نرم افزار از برای فشرده سازی پیامک از ( پروتکل ابر متن فارسی انتقال پذیر جهت بسترهای ارتباطی محدود ) شرکت آسان افزار استفاده شده است.
لینک خبر و دانلود نرم افزار : http://www.mci.ir/?1654

Behrouz_Rad
یک شنبه 16 تیر 1387, 23:30 عصر
به هر حال آنچه که مسلمه اینه که به راحتی مردم ایران رو گول زدند و به راحتی هزینه ی SMS رو چند برابر کردند.
پیامک! انگلیسی 22 تومان.
پیامک پارسی >>> 8.9 * 3 = 26.7 تومان.

دیوان عدالت اداری چندی پیش به شرکت ارتباطات سیار گفته بود که هزینه ی پیامک 14 تومانی بسیار زیاده و با توجه به اینکه ارسال یک پیامک حداکثر 5 ثانیه خط رو اشغال می کنه، نرخ پیامک 8 تومانی رو پیشنهاد داده بود. شرکت ارتباطات سیار نه تنها به این خواسته توجهی نکرد، بلکه نرخ پیامک رو از 14 تومان به 22 تومان افزایش داد!
جالب اینجاست که بدونید ارسال پیامک هیچ هزینه ای در پی نداره!!!

برای جزئیات بیشتر لینک ذیل رو مطالعه کنید:
http://uneasysilence.com/archive/2008/01/12901/

مشخص نیست اونهایی که موبایلشون برنامه قبول نمی کنه چه باید بکنند!

ضمن اینکه نحوه ی تشخیص اینکه چه پیامکی پارسی و چه پیامکی انگلیسی هست هم در هاله ای از ابهام است! آیا اگر کسی در پیامکش چند کاراکتر انگلیسی هم داشته باشه اون پیامک انگلیسی محسوب میشه یا پارسی؟ آیا این تشخیص با بررسی تک تک کاراکترها انجام می پذیره؟ در صورت مثبت بودن پاسخ، آیا این شروعی برای بررسی محتوای پیامک های ارسالی افراد نیست؟

KavoshGar_ir
یک شنبه 16 تیر 1387, 23:44 عصر
به هر حال آنچه که مسلمه اینه که به راحتی مردم ایران رو گول زدند و به راحتی هزینه ی SMS رو چند برابر کردند.
پیامک! انگلیسی 22 تومان.
پیامک پارسی >>> 8.9 * 3 = 26.7 تومان.

مشخص نیست اونهایی که موبایلشون برنامه قبول نمی کنه چه باید بکنند!

ضمن اینکه نحوه ی تشخیص اینکه چه پیامکی پارسی و چه پیامکی انگلیسی هست هم در هاله ای از ابهام است! آیا اگر کسی در پیامکش چند کاراکتر انگلیسی هم داشته باشه اون پیامک انگلیسی محسوب میشه یا پارسی؟ آیا این تشخیص با بررسی تک تک کاراکترها انجام می پذیره؟ در صورت مثبت بودن پاسخ، آیا این شروعی برای بررسی محتوای پیامک های ارسالی افراد نیست؟
من خودم نصب کردم و مشکلی نداشت! البته گوشی من عربی و فارسی نداره و تا به حال هر برنامه ای نصب می کردم جواب نمی داد ولی این برنامه کاملا فارسی را پشتیبانی می کنه ...

یک مشکل بزرگی هم که داره عدم استفاده از شماره تماسها یا Contact هاست به عبارتی باید شماره گیرنده را تایپ کرد.

به هر جهت به نظر من برای شروع نسبتا بد نیست ولی رضایت کننده هم نیست ...

در ارتباط با سوالات شما هم بهروز جان ایرادات وارده ... آینده همه چیز را مشخص خواهد کرد.

hdv212
دوشنبه 17 تیر 1387, 02:08 صبح
حالا ما اگه نخواهیم فارسی اس ام اس بدیم، باید کیو ببینیم ؟
بابا مگه زوره، ما نمیخواهیم فارسی رو پاس بداریم، اونم در زمینه ی ارتباطات دیجیتال که همه سعی میکنن با یک زبان مشترک بین المللی (انگلیسی) با هم ارتباط برقرار کنن، 5 سال دیگه اصلا کسی نمیدونه Sms چیه، همه اونو به اسم پیامک میشناسن، در صورتی که همه ی دنیا اونو به نام Sms میشناسن، این یعنی فاجعه، از نگاه دیگه ما وادار میشیم برخلاف جهتی که همه ی مردم دنیا دارن حرکت میکنن، حرکت کنیم، در کل اگر به فکر این هستید که فارسی رو پاس بدارید، سعی کنید به جای کلمه ی معلم، که عربیه، کلمه ی آموزگار رو به بچه ها یاد بدید، که واژه ی صد در صد فارسیه، چرا فقط با کلمات انگلیسی مشکل دارید ؟