PDA

View Full Version : سوال: ارتباط 2 کامپیوتر با دو رشته سیم

ali_md110
دوشنبه 17 تیر 1387, 01:25 صبح
با سلام به دوستان ایا سخت افزاری وجود دارد که سرعت بالاتری نسبت به مودم داشته باشه و بتوان توسط 2 رشته سیم 2کامپیوتر را شبکه کرد و نیاز به خط تلفن هم نباشد

Identifier
دوشنبه 17 تیر 1387, 07:51 صبح
با سلام به دوستان ایا سخت افزاری وجود دارد که سرعت بالاتری نسبت به مودم داشته باشه و بتوان توسط 2 رشته سیم 2کامپیوتر را شبکه کرد و نیاز به خط تلفن هم نباشد
با استفاده از پورت Com و یا LPT میتونی انجام بدی اما دو رشته نیست.

ali_md110
دوشنبه 17 تیر 1387, 13:58 عصر
دوست عزیز من چندی پیش اینچنین موردی رو دیدم فقط 2 رشته سیم بود و 2 کارت سخت افزاری که معلوم بود دست سازه و کیت اونو از روی نقشه پیاده سازی کرده بودند ولی اینکه نقشه مدار اونو از چه سایتی تهیه کرده بودند نفهمیدم این کارت توی شیار pci سوار میشد

Identifier
دوشنبه 17 تیر 1387, 14:20 عصر
http://www.farsite.co.uk/sdsl_farsync_dsl_g.shdsl_pci_cards/sdsl_farsync_g.shdsl_pci_card.shtml

ali_md110
سه شنبه 18 تیر 1387, 14:23 عصر
دوست عزیز این کارتی که معرفی کردید تا چه مسافتی جواب میده اونو که من دیدم 7 کیلومتر جواب میداد و خط تلفنی هم در کار نبود

Khalil morradi
سه شنبه 18 تیر 1387, 14:27 عصر

برای اینکار بهترین کاری که میتونید انجام بدید و دو تا کامپیوتر رو به هم وصل کنید و بدون هیچ دستگاه اضافی تا فاصله 1200 متر هم ارتباط راشته باشید استفاده از آداپتورهای rs232 به rs485 یا rs422 است که البته شرایط خاص خودش رو داره والی میتونی به دو رشته سیم ساده دو تا کامپیوتر رو بهم وصل کنی

ali_md110
سه شنبه 18 تیر 1387, 23:46 عصر
دوست عزیز من فاصله بالای 1200 متر رو میخام لااقل 5 کیلومتر اگر دوستان کارت یا اداپتور یا هر گونه روشی که بشه رو معرفی کنند ممنون میشم

farhadfery
شنبه 22 تیر 1387, 16:39 عصر
اگر bw -سرعت-برای شما اهمیتی ندارد و برای انتقال اطلاعات با حجم کم می خواهید ودو رشته سیم تلفن در این فاصله دارید همانطور که جناب identifier گفتند د برای دو تا کامپیوتر مودم sdsl خریداری کنید که تا فاصله 6km با سرعت 4mbps را ساپورت می کند