ورود

View Full Version : سوال: دلفی و پایین بودن سرعت گزارشات در MySql

Sabeghi
دوشنبه 17 تیر 1387, 19:44 عصر
با سلام
در شرکتی نرم افزار مالی با دلفی و Sql نوشتیم
جدیدا بانک نرم افزار رو به MySql تغییر دادیم اما سرعت ذخیره و گزارشات پایین اومده
تو اینتترنت خوندم MySql خیلی سریعتر از Sql می باشد.
ایا این موضوع صحت دارد اگر این طور است پس چرا سرعت در گزارشات و ... نرم افزار من پایین اومده است.

توضیحات :
من با ADO قسمت ODBC به MySql متصل میشم.
اگر روش یا راه حل بهتری هست ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

sql_qassem
دوشنبه 17 تیر 1387, 20:27 عصر
من هم شنیده بودم که mysql سریعتره اما در طراحی یک سایت سرعتش ‍پایین بود . البته در سایت joomfa.org تکنیکی های برای بالا بردن سرعت mysql گفته اما موفق نشدم بخونم

vcldeveloper
سه شنبه 18 تیر 1387, 01:48 صبح
تو اینتترنت خوندم MySql خیلی سریعتر از Sql می باشد.
باید دید در چی سریعتر هست. نمیشه گفت که بطور کلی MySQL در همه جهات سریعتر یا کندتر از MS SQL هست!

من با ADO قسمت ODBC به MySql متصل میشم.
یکی از علت هاش میتونه همین باشه. وقتی در ADO از OLE DB Provider for ODBC Drivers استفاده می کنید، در واقعه نرم افزار شما با یک واسطه اضافه تر به بانک متصل میشه، و این میتونه موجب کاهش سرعت ارتباط شما با بانک بشه. شاید اگر مستقیما به ODBC متصل بشید، سرعت افزایش پیدا کنه. از طرفی ممکن هست که خود درایور ODBCایی که برای MySQL ارائه شده، کند باشه. یک راه حل این هست که از ابزارهای دیگه ایی برای اتصال به بانک استفاده کنید، مثلا DBExpress یک درایور مستقل برای اتصال به MySQL داره. بعضی شرکت ها هم درایورهایی برای اتصال DBExpress به MySQL ارائه کردند که سرعت بیشتری نسبت به درایور استاندارد آن داره. بعضی ها هم اصلا مجموعه کامپوننت اختصاصی برای اتصال با سرعت بالا به MySQL عرضه کردند؛ مصل شرکت Core Lab.
البته تمام نکات بالا با توجه به این گفته شد که شما در اتصالات شبکه و طراحی بانک مشکلی که موجب کند شدن ارتباط با بانک شود، نداشته باشید.

omid_delphi2
سه شنبه 18 تیر 1387, 08:25 صبح
از کامپوننت mydac استفاده کن