View Full Version : سوال: نمایش چند جدول در یک Query
Saeid59_m
سه شنبه 18 تیر 1387, 07:49 صبح
سلام
توی اکثر برنامه های مالی معمولاً برای هر سندی یک جدول قرار می دهند . (فاکتور فروشها ، فاکتور خریدها ، دریافتها ، پرداختها و ... ) که حاصل جمع همه اینها می شه صورتحساب یک شخص .
سوال من اینه توی چنین شرایطی می شه یک کوری تهیه نمود که بر اساس تاریخ مرتب بشه و تمام جدولهای مالی توی اون نمایش داده بشه ؟
ممنون
amin_alexi
سه شنبه 18 تیر 1387, 09:27 صبح
سلام ...
فکر کنم اگه ساختار جداول رو بدی بهتره ...
ولی شاید اگه از هر کدوم از جداول که می خوای یک Query بگیر (اون Record های مورد نظرت)
بعد تمام SQL ها رو با Union All به هم بچسبون ... بعد از این یک View درست کن و این View رو بر حسب تاریخ مرتب کن (Order By DocDate)...
Hsimple11
سه شنبه 18 تیر 1387, 12:39 عصر
برای اینکه داده های چند پایگاه را بهم ارتباط دهید از KeyWord هایی مانند Join یا Union در هنگام گرفتن Query استفاده کنید و بعد آنها را بر اساس یک فیلد مرتب کنید.
Saeid59_m
سه شنبه 18 تیر 1387, 14:11 عصر
برای اینکه داده های چند پایگاه را بهم ارتباط دهید از KeyWord هایی مانند Join یا Union در هنگام گرفتن Query استفاده کنید و بعد آنها را بر اساس یک فیلد مرتب کنید.
مشکل اینه که هر کدوم از جدول ها یک فیلد تاریخ مربوط به خود دارد .
مثلاً تاریخ فاکتور فروش ، تاریخ فاکتور خرید ، تاریخ سند دریافتی و تاریخ سند پرداختی
omid_delphi2
سه شنبه 18 تیر 1387, 15:03 عصر
سلام
توی اکثر برنامه های مالی معمولاً برای هر سندی یک جدول قرار می دهند . (فاکتور فروشها ، فاکتور خریدها ، دریافتها ، پرداختها و ... ) که حاصل جمع همه اینها می شه صورتحساب یک شخص .
سوال من اینه توی چنین شرایطی می شه یک کوری تهیه نمود که بر اساس تاریخ مرتب بشه و تمام جدولهای مالی توی اون نمایش داده بشه ؟
ممنون
اینطور که شما میگید نیست این بدترین روش است شما یک سوال که باطنش اشتباه است را مطرح میکنید و بعد میخواهید جوابش را پیدا کنید
اگر این روش که شما میگوئید استفاده شود پس تحلیل و طراحی چه کاربردی دارد؟
Hsimple11
سه شنبه 18 تیر 1387, 15:56 عصر
خب در نهایت قرار است مرتب سازی شما بر مبنای کدامیک از اینها انجام شود؟ میتوانید بسته به انتخاب کاربر یا با کلیک بر روی ردیف بالای هر فیلد ، رکوردهاتان بر اساس تاریخ همان فیلد مرتب شوند. به هرحال جداول خود را Join کنید و در مورد Sorting هم در سایت جستجو کنید. بحث شده.
SYNDROME
سه شنبه 18 تیر 1387, 20:23 عصر
سلام
ممنون
سعی کنید برای اسناد انبار یک جدول Head و یک جدول Detail بگیرید و با توجه به فیلدی مانند Kind نوع اسناد را از هم جدا کنید.
می توانید با استفاده از Union یک View بسازید وای اگر تعداد جداول زیاد باشد سرعت برنامه شدیداً کاهش می یابد.
موفق باشید
babak_delphi
سه شنبه 18 تیر 1387, 23:18 عصر
amin_alexi عزیز
لطفا در مورد راه حلی که گفتید یک مثال بزنید
ممنون.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.