ورود

View Full Version : ورود 100 میلیون رکورد در بانک

seyedmostafa
سه شنبه 18 تیر 1387, 09:13 صبح
با سلام
من میخواهم در حدود 100 میلیون رکورد که از سه فیلد عددی تشکیل شده اند را درون اس کیو ال وارد کنم بهینه ترین راه از نظر زمان تکرار میکنم بهینه ترین راه از نظر زمان وارد کردن این اعداد را اگر کسی بلد هست یا علی !!.....

MShirzadi
سه شنبه 18 تیر 1387, 10:29 صبح
این اعداد شما کجا هستند .
فایل txt هست یا ...

seyedmostafa
سه شنبه 18 تیر 1387, 13:14 عصر
یه برنامه سی شارپی هست که این اعداد را با تابع random تولید خواهد کرد و در آن واحد این اعداد را در بانک وارد نیز میکند من برنامه آن را نوشته ام ولی بهینه از نظر زمان نیست مثلا در حدود 10 ساعت زمان لازم است تا این کار انجام شود یعنی این اعداد جایی نیستند همان زمان که موجود دمیشوند وارد بانک نیز میگردند اگر راه حل مناسبی دارید یا علی !!!!!! ...

ASKaffash
سه شنبه 18 تیر 1387, 16:20 عصر
سلام
دوست من اضافه کردن این رکورد از طریق برنامه شما با هرشیوه ای انجام شود در پس پرده یک دستور Insert قرار دارد واین موضوع ارتباطی با برنامه شما ندارد باید SQLServer زحمت این کار را بکشد در ضمن فرآیند افزودن رکورد به جدول کند است تنها کاری که میشود کرد که کمی سریعتر شود اینستکه اگر قیدی یا تریگری یا ایندکسی ویا ... در جدول وجود دارد به صورت موقت حذف شود و پس از پایان فرآیند افزودن رکوردها مجدد PK و ایندکس ومواردی از این دست به آن اضافه شود

Sub Zero
سه شنبه 18 تیر 1387, 18:24 عصر
پیشنهاد من اینه که تولید اعداد رندوم رو هم به عهده Sql بزارید .
تولید اعداد رندوم در سطح Application و فرستادن اونا به سطح DataBase زمان زیادی رو می گیره .
متیونید یه Function بنویسید تا این کار رو انجام بده .

seyedmostafa
سه شنبه 18 تیر 1387, 22:47 عصر
حالا با این تفاسیر اگر سخت افزار سیستم مثلا cpu و ram سیستم را بالا ببریم چقدر تاثیر خواهد داشت اگر کسی در این زمینه تجربیات یا دانشی داره یا علی !!!!! ......

seyedmostafa
چهارشنبه 19 تیر 1387, 09:01 صبح
نبود کسی یه جواب راضی کننده به ما بده اگه هست یا علی !!!!!! .....