ورود

View Full Version : جستجو در grid

ashkan_gorg
سه شنبه 18 تیر 1387, 12:55 عصر
سلام دوستان میخواستم ببینم من یک dbfرا فیلتر کردم میتونم تعداد رکورد هایی که فیلتر شدن را بدونم یا اینکه چه تعداد رکورد در حال حاضر در grid وجود دارد فقط تعداد رکوردها

IC_prog
سه شنبه 18 تیر 1387, 13:17 عصر
یکی از راه ها :
to varname همان شرط فیلتر reccount - count for

frahimi
سه شنبه 18 تیر 1387, 13:17 عصر
دستور count تعداد رکوردهای فیلتر نشده را در متغیر _tally بر مي گرداند حال اگر reccount() - _tally

شود تعداد رکوردهای فیلتر شده بر میگردد.

ashkan_gorg
دوشنبه 31 تیر 1387, 16:14 عصر
ببخشید من وقتی میخواهم تعداد رکوردهای فیلتر شده را با دستور reccount()- _tally برگردونم تعداد را اشتباه میده مثلا اگه 3رکورد درگریددارم که فیلتر شده میخواهم تعداد رکوردهای فیلتر شده که همان تعداد رکوردی هستند که در گرید نمایش داده میشوند را داشته باشم .

shamim_41
دوشنبه 31 تیر 1387, 17:11 عصر
COUNT FOR UPPER(city) = 'PARIS'

shamim_41
دوشنبه 31 تیر 1387, 17:14 عصر
COUNT FOR UPPER(city) = 'PARIS' TO mcount

ببخشید اینو امتحان کنید

ashkan_gorg
دوشنبه 31 تیر 1387, 17:40 عصر
خطا میده چیکار کنم

IC_prog
سه شنبه 01 مرداد 1387, 08:58 صبح
کافیست همانطور که گفتم تعداد کل رکوردها را از تعداد فیلتر شده کم کنید .
خوب تعداد فیلتر شده هم که مشخصه با دستور count و قرار دادن شرط استفاده شده در فیلتر بدست خواهد آمد

ashkan_gorg
سه شنبه 01 مرداد 1387, 18:43 عصر
ببخشید میشه دستورش رو کامل بنویسید آخه مینویسم خطا میده

سعید حمیدیانفر
چهارشنبه 02 مرداد 1387, 07:34 صبح
اينو امتحان كردين ؟

count for (filter()) to nVar

و يا ....

com_="count for "+filter()+" to nVar "
&com_

rezaTavak
چهارشنبه 02 مرداد 1387, 07:45 صبح
درستور :

Count Field to nNumberRecord
که field نام یکی از رکوردها است تعداد رکوردهای انتخاب شده را در nNumberRecord قرار میدهد.

ashkan_gorg
چهارشنبه 02 مرداد 1387, 09:56 صبح
آقا رضا روش نوشتن دستوررا ایراد میگیرد وآقا سعید اولی خظا میده ودومی خود متن رو مینویسه:گریه::گیج::عصبانی++:آ خه این دستور چیه فقط لنگ همینم

rezaTavak
چهارشنبه 02 مرداد 1387, 11:44 صبح
بدون فیلد هم می تونید استفاده کنید. یعنی :

COUNT TO a

نمیدانم چرا خطا میده!

سعید حمیدیانفر
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 11:18 صبح
با عرض سلام مجدد

آقا رضا روش نوشتن دستوررا ایراد میگیرد وآقا سعید اولی خظا میده ودومی خود متن رو مینویسه:گریه::گیج::عصبانی++:آ خه این دستور چیه فقط لنگ همینم

راه آقا رضا استاد عزيزم كاملا درست و بهينه هست

com_="count for "+filter()+" to nCounter "
&com_

اما در خصوص دستوري كه نوشتم (كه ممكنه در موارد مشابه كاريرد داشته باشه) توضيح ميدم

من از تابع filter() استفاده كردم تا شرط فيلتر فعال روي جدول رو برگردونه و با همون شرط شمارش رو انجام بده
و خروجي اين تابع رو با دستور count for بصورت string تركيب كردم و با استفاده از عملگر & اجراش كردم . فكر ميكنم شما بجاي & از عمگر ؟ كه مربوط به چاپ هست استفاده كردين

اين روش در مواردي كار برد داره كه يك دستور رو به صورت ديناميك ميخواين بسازين و تو برنامه اجرا كنيد و يكي از شاهكار هاي فاكسپرو هست كه من تو زبان ديگه اي نديدمش

ashkan_gorg
شنبه 05 مرداد 1387, 20:56 عصر
ببخشید من یک گرید دارم که توی خود ویژوال فاکس پرو روش کلیک راست میکنم منو میاد ولی همین فرم را به صورت exe درمیارم زمان کلیک راست کردن هیچ اتفاقی نمیفته